Horoscop. Topul celor mai fricoase semne ale zodiacului. Vezi dacă te regăsești printre ele

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop. Topul celor mai fricoase semne ale zodiacului. Vezi dacă te regăsești printre ele
Horoscop. Topul celor mai fricoase semne ale zodiacului. Vezi dacă te regăsești printre ele

Lașitatea este o trăsătură ambiguă de caracter. Poate fi confundată ușor cu precauția, cu obiceiul de a „măsura de șapte ori, înainte de a lua o decizie. Oare ce spun astrele despre această calitate a personalității? Și este posibil să recunoști un laș doar analizându-i horoscopul?

Situată într-o casă astrală sau conectată cu o planetă dăunătoare, Luna este capabilă să transforme prudența în lașitate și în capacitatea de a vedea doar capcane și pericole peste tot. Luna oferă unei persoane precauție și dorința de a calcula o situație înainte de a lua o decizie. La rândul lor, Marte și Saturn afectează capacitatea unei persoane de a nu gafa într-o situație dificilă. Planeta Marte nu-i permite unei persoane să acționeze activ și îndrăzneț, iar planeta Saturn devine o sursă de frici și fobii. Dar există o veste bună: pentru ca o persoană să fie un lașă este nevoie de o combinație nefericită a celor trei planete, ceea ce este extrem de rar. Deci nu trebuie să renunți la iubitul tău dacă s-a dovedit brusc că este influențat de Lună sau de Marte slab.  

Horoscop. Topul celor mai posesive semne ale zodiacului. Scorpionii conduc detașat

Flegmaticul și leneșul Taur este, adesea, acuzat de lașitate, ceea ce ni este corect. Reprezentanții acestui semn nu pot face un pas fără a lua în calcul toate opțiunile, fără a stabili o listă a posibilelor probleme, fără a pune la punct și un plan B, în cazul în care cazul A nu a funcționat. Taurii tind să transforme o problemă minoră în una extrem de mare. Pe scurt, în timp ce unii se grăbesc să stingă un incendiu, Taurul stă deoparte și se gândește la planul optim de acțiune. Este adevărat, ca atunci când Taurul găsește o soluție ingenioasă, focul să fie deja stins de alții, dar acest lucru nu-l va jena nicidecum. Taurul se va bucura că problema a fost rezolvată fără participarea sa și se va gândi la probleme mai importante. Dacă soarta și-a adus un Taur în viața ta, nu te grăbi să-i trântești ușa în față. Rațional și încăpățânat, un Taur va muta munții din loc  pentru ceea ce îi iubește.

Horoscop. Cele mai sensibile semne ale zodiacului. Nativii Rac conduc detașat topul. Se supără și la o glumă inocentă

Principala frică a Racilor este să greșească în fața celorlalți, așa că aceștia, la fel ca nativii Taur, nu se grăbesc să rezolve problemele. În ciuda armurii dure, Racul este extrem de sensibil la critici. El poate fi profund rănit nu doar de cuvânt aspru, ci și de o privire. Cu toate acestea, Racul va suferi în singurătate, deoarece nu știe și nu vrea să-și recunoască greșelile. Puteți considera acest lucru un fel de fobie, dar  pentru un  bărbat Rac este mai ușor să pericliteze o relație decât să recunoască că a greșit. Aduceți o sută de dovezi, chemați o sută de martori, Racul va închide ochii și își va susține cu încăpățânare opinia sa. Merită oare să construiești o relație cu o astfel de persoană? Dacă sunteți gata să faceți des concesii, atunci merită, pentru că în realitate Racul nu este un laș. Spuneți-i regulat unui Rac că este cel mai bun soț și tată, ignorați-i greșelile minore și veți găsi în persoana sa un protector de încredere.  

Horoscop. Topul celor mai plângăcioase semne ale zodiacului. Verifică facă te regăsești printre ele

Spirite avansate intelectual, cu un bun gust, Fecioarele ar putea deveni cu ușurință centrul oricărei companii, dar, în același timp, se consumă de teama opiniei publice. În loc să strălucească atunci când se află într-un mediu necunoscut, Fecioarele  prefera să se ascundă într-un colț și să soarbă timid un cocktail, analizându-i pe ceilalți. Din acest motiv, la prima întâlnire, dau  impresia unei persoane nervoase și fricoase. Fecioarelor le este greu să vorbească în public. Pentru majoritatea dintre acești nativi, chiar și un toast la o masă devine un ca un examen stresant. 

Horoscop. Aceste semne ale zodiacului nu încetează niciodată să flirteze. Partenerul tău este oare printre ele

Un alt flagel al Fecioarelor sunt situațiile nestandardizate. Spontaneitatea nu este punctul lor forte! În cazul în care ceva nu așa cum a fost planificat, Fecioarele sunt literalmente paralizate la fața locului, deși, cu puțin efort mental, ar putea remedia cu ușurință situația. Cu toate acestea, Fecioarele sunt responsabile, muncitoare și nu cedează dificultăților. Nativii sunt tovarăși de viață excelenți, cu toate că sunt capabili să sfâșie nervii partenerului cu tendința lor de perfecționism. Dar dacă sunteți gata să acceptați persoana iubită pentru ceea ce este, veți fi înconjurați cu confort și grijă, încât alții vor fi doar invidioși.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel