Horoscop. Aceste semne ale zodiacului nu încetează niciodată să flirteze. Partenerul tău este oare printre ele

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Astrele ne avertizează Aceste semne ale zodiacului nu încetează niciodată să flirteze
Horoscop. Astrele ne avertizează Aceste semne ale zodiacului nu încetează niciodată să flirteze

De multe ori ne întrebăm: oare partenerul nostru flirtează cu alte persoane atunci când nu ne este alături? Nu ne putem imagina asta deoarece știm foarte bine că partenerul nostru are ochi doar pentru noi, deși este adevărat că flirtul nu înseamnă trădare. Ei bine, iată clasamentul horoscopului de astăzi: semnele care nu încetează niciodată să flirteze.

Oricâtă iubire nu ți-ar fi jurat partenerul, totuși se întâmplă să-l „prinzi” glumind și râzând cu alte femei. Să vedem dacă partenerul tău se regăsește în topul de azi al semnelor zodiacului. Poate veți avea parte de niște surprize urâte sau veți constata că chiar dumneavoastră sunteți cel care flirtează.

Balanță - locul cinci

Pe locul cinci al clasamentului îi regăsim pe cei născuți sub semnul Balanței. Acești nativi iubesc atenția și nu s-ar opri flirtezi cu alții. Nativii Balanță sunt greu de mulțumit și nici ei nu-și dau seama cât de des cochetează cu vecinii. A avea o relație cu o Balanța poate fi foarte stresant, deoarece acești nativi vor flirta constant cu ceilalți și vor nega că o fac. 

 

Horoscop. Topul celor mai răbdătoare semne ale zodiacului. Săgetătorii, imposibil de enervat

 

Gemeni - locul patru

Cei născuți sub semnul Gemenilor adoră să cocheteze și nu s-ar opri niciodată să o facă. Desigur, va trebui să așteptați ca să-i vedeți în acțiune, deoarece Gemenii sunt adesea morocănoși. Când au decis însă că sunt într-o dispoziție excelentă, cei născuți sub semnul Gemenilor sunt adevărați cuceritori de inimi. Nu vor înceta niciodată să flirteze, deoarece le place să fie în centul atenției. 

 

Horoscop. Zodiile care vor avea parte de o întâlnire predestinată până pe 1 septembrie 2021

 

Fecioara: locul trei

Cei născuți sub semnul Fecioarei cochetează mereu cu cei din jur, chiar dacă sunt căsătoriți sau implicați într-o relație. Fecioara este un semn cu o înclinație pentru perfecțiune și, astfel, sfârșește prin a fi cucerit de frumusețea și modul de a fi al altor persoane. Dacă întâlnește pe cineva care îl face să viseze, nativul Fecioară va încerca  mereu să impresioneze!

 

Horoscop 22 iulie 2021. Capricorn, te vei transforma! Previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec - locul doi

Cei născuți sub zodia Berbecului se numără printre cele mai cochete semne ale întregului zodiac și care știu să ascundă bine acest lucru. De fapt, Berbecul este unul dintre acele semne care se preface că nu știu să flirteze când, de fapt, asta face de dimineață până seara! Nativii Berbec se comportă de cineva încearcă să-l descopere. De îndată ce el întâlnește pe cineva, care îl atrage, Berbecul se transformă complet și comportamentul  său nu va fi niciodată ca înainte!

 

Horoscop. Topul celor mai curioase semne ale zodiacului. Verifică dacă te regăsești printre ele

 

Leu -  Primul loc în clasamentul semnelor care nu încetează niciodată să flirteze

Nativii Leu simt nevoia de a-i mulțumi pe toți ceilalți, de aceea știu că pot face cu siguranță o impresie foarte bună dacă cochetează. Când vine vorba de glume și aluzii, Leul este foarte bun! Deși nu își trădează niciodată planurile, Leu este unul dintre cele mai loiale semne. Cu siguranță, acești nativi flirtează fără întrerupere. Este imposibil să încerci să-l „ții în frâu”. Nativilor Leu le place să cocheteze și o face mut mai multe decât celelalte semne ale zodiacului. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel