HOROSCOP THAILANDEZ. Secretele ascunse ale celui mai misterios zodiac. Care este destinul tău

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Horoscopul thailandez are multe similitudini cu horoscopul vestic, insa spre deosebire de ultimul care are ca punct de referinta soarele, horoscopul thailandez are ca punct de reper pamantul. 

Iata care sunt zodiile horoscopului thailandez si intervalele lor, dar si trasaturile lor caracteristice:

Citește și Descoperă HOROSCOPUL SPANIOL, un fascinant zodiac cu iz mediteranean: Zodia Toreadorului, Flamenco, Taurului sau Sangriei?

 

HOROSCOP. 14 Ianuarie -13 Februarie

 

Comparativ cu celelalte zodii, cei nascuti in aceasta perioada au o capacitate de rezistenta mai ridicata si pot face fata dificultatilor, suferintei, dezamagirilor, obstacolelor cu demnitate, fara a se depersonaliza sau fara a face compromisuri fata de propriile principii. Viata lor este un amestec ciudat intre aceste ingrediente, alternari de momente fericite si momente mai putin placute. Destinul lor sta sub semnul neprevazutului. Sunt precum pasarea Phoenix. Chiar daca sunt loviti, stiu sa se ridice cu demnitate. Chiar daca in unele situatii viata ii invinge, prin natura lor sunt niste invingatori ai vietii. Chiar daca vor avea parte de ele mai ales in partea a doua a vietii, bunurile materiale nu ii fac fericiti. Foarte rar vor cadea in patima banilor, a lacomiei sau a luxului. Le lipseste un tel fix in viata si uneori se simt dezorientati. Sunt introvertiti si aleg sa-si deschisa sufletul doar fata de cei pe care ii considera a le merita prietenia. Iau deciziile cu dificultate si in ciuda timpului indelungat de gandire, deciziile sunt bruste, luate in ultimul moment, scrie garbo.ro.

 

HOROSCOP. 14 Februarie – 13 Martie

 

Nativii acestui semn sunt inzestrati cu frumusete si cu putere fizica, dar si cu abilitatea de a vedea dincolo de suprafata lucrurilor. Au o oarecare moliciune in miscari si sunt precauti fata de lucrurile si persoanele cu care se inconjoara. Se bucura de o abilitate innascuta de a intelege oamenii si de a crea legaturi intre ei, avand inteligenta emotionala foarte bine dezvoltata. Au obiceiul de a studia oamenii din jurul lor si de a le observa reactiile, comportamentul, cuvintele pentru a-si face o idee clara asupra personalitatii persoanei pe care o au in fata. Gratie instinctelor si intuitiei lor bine dezvoltate, rareori se insala. Sunt capabili de empatie si isi doresc sa schimbe situatia lumii in bine. Manifesta un grad mare de toleranta fata de ceilalti, insa sunt si foarte corecti. Daca le-ai gresit, nu te vor mai include printre prietenii lor. Intuitia lor fantastica poate reprezenta cheia succesului in viata, iar succesul in viziunea lor nu include neaparat si bani.

 

HOROSCOP. 14 Martie -13 Aprilie

 

Dintre toate zodiile, aceasta zodie este cea care stapaneste cel mai bine universul gandirii, al imaginatiei, al gandirii intense si al creativitatii. Chiar daca nu vor cunoaste neaparat succesul banesc, este foarte probabil ca de-a lungul vietii lor sa se bucure din plin de faima. Sunt pacifisti si diplomati, evitand conflictele si atenuandu-le. Iubesc sa se inconjoare de cat mai multi prieteni. Daca le soliciti ajutorul nu stau mult pe ganduri inainte de a te ajuta. De ce? Au incredere in oameni si au totodata o fire vesela si optimista. Sunt insa uneori lipsiti de ambitie, iar vointa lor se lasa uneori influentata de vointa celor din jur. Pot fi exagerat de entuziasti si visatori, capriciosi si mandri. Sub aceasta zodie se nasc actorii, scriitorii, poetii, muzicienii si reusita profesionala a acestor nativi va veni pe calea pasiunilor si hobby-urilor proprii, scrie antena3.ro.

 

HOROSCOP. 14 Aprilie – 13 Mai

 

Prin semnul caruia ii apartin, acesti nativi au focul si pasiunea de partea lor. Din punct de vedere fizic, chiar daca sunt de inaltime medie, au un corp suplu si frumos si sunt inzestrati cu vigoare. Au multe visuri si ambitii, dar au si abilitatea de a le pune in practica. Au o gandire indrazneata si un intelect facut sa revolutioneze si sa schimbe ordinea lucrurilor. Stiu sa se impuna, sa inspire respectul si subordonarea celorlalti. Au o incredere de nestramutat in propria persoana si sunt extrem de siguri pe ceea ce spun, pe ceea ce gandesc, pe ceea ce isi doresc de la viata si de la ceilalti. Nu se tem sa isi asume riscuri, fiind indrazneti si lipsiti de previziune. Pot fi insa incapatanati in sustinerea unei opinii si adeseori te contrazic chiar daca dreptatea nu este de partea lor. Trec cu usurinta de la o stare la alta, de la exuberanta si euforie la depresie, inducand si celor din jur starile lor. Sunt orgoliosi si mandri de ceea ce sunt, iar uneori impulsivi si necugetati ceea ce rareste numarul prietenilor din jurul lor. Gratie abilitatilor lor, fac bani cu usurinta, insa ii cheltuiesc cu aceeasi usurinta.

 

HOROSCOP. 14 Mai – 13 Iunie

 

Prin natura zodiei lor, acesti nativi au pamantul si stabilitatea de partea lor, ochi negri si stralucitori de culoarea pamantului si o anumita noblete in atitudine. Trupul le este usor greoi, iar miscarile lente. Se bucura asadar de o conditie fizica buna si se imbolnavesc destul de rar, in aceste cazuri crezand mult in puterea autovindecarii. Isi planuiesc cu grija banii si chiar daca nu au un noroc deosebit pe plan material, nu ar trebui sa isi faca prea multe probleme. Eficienta organizare si gestionare a banilor le va asigura un trai linistit si sigur. Au de asemenea, un simt al proprietatii foarte bine dezvoltat. Cred in spiritul familiei si in tihna pe care o pot gasi in sanul acesteia. Sunt prevazatori, lipsiti uneori de spontaneitate si pasiune, iubind rutina si lucrurile prestabilite. Pot ajunge la performante deosebite intr-un domeniu, insa mai mult sub indrumarea cuiva. Nici nu-si doresc si nici nu vor ajunge lideri.

 

HOROSCOP. 14 Iunie -13 Iulie

 

Semnul acestor nativi face ca viata si destinul lor sa se afle sub influenta spiritului calatoriei, al descoperirii, al curiozitatii si al comunicarii. Inzestrati cu o piele curata si luminoasa si cu o privire isteata si patrunzatoare, nativii acestui semn stapanesc excelent cuvintele si au darul oratoriei. Este o placere sa-i ai ca interlocutori caci ideile lor, chiar daca se schimba destul de repede, curg fluent, sunt pertinente si au puterea de a-ti ramane in minte. Nativii acestui semn sunt volubili si flexibili, adaptandu-se cu usurinta noilor situatii. Atunci cand vine vorba de insusirea unor noi cunostinte si informatii, exploreaza si lasa in urma oameni, lucruri si situatii fara prea multa parere de rau.

 

HOROSCOP. 14 Iulie – 13 August

 

Nativii acestui semn sunt inalti si zvelti, cu parul inchis la culoare si buze fie foarte subtiri, fie foarte carnoase. Particularitatile zodiei lor ii fac sa fie atasati si loiali familiei si valorilor familiale, dar si usor ancorati in trecut. Sunt plini de sensibilitate, iubind frumosul si artele. Au preocupari inteletuale si le place sa se inconjoare de oameni speciali cu care simt ca pot comunica intelectual si spiritual. Au o viziune romantica asupra vietii si, la intervale regulate, trec prin schimbari dramatice de perspective. Nu se tem de responsabilitati, insa din cauza faptului ca nu se pot adapta cu usurinta schimbarilor se tem de nou. Sunt fiinte loiale si sincere, insa nesigure pe ele. Au harul de a-i face pe cei dragi sa se simta minunat in prezenta lor si sunt extrem de fermecatori, glumeti si spirituali cu persoanele care le intra in gratii.

 

HOROSCOP. 14 August – 13 Septembrie

 

Cu un corp musculos, insa de inaltime mica spre medie, nativii acestui semn au personalitati puternice si abilitatile necesare pentru a deveni lideri. Se fac cu usurinta remarcati si isi impun opiniile asupra celor din jur. Manifesta loialitate, afectiune si o incredere netarmuita fata de prieteni, insa fata de cei pe care nu-i agreeaza sunt neiertatori, razbunatori si lipsiti de toleranta. Sunt persistenti si incapatanati in sentimentele lor si pot ajunge sa dezvolte si sa tina o dusmanie pe viata. Nu-si accepta infrangerile si nu stiu sa piarda, acuzand imprejurarile si pe cei din jur de nesansa lor. Chiar daca par foarte puternici si destul de echilibrati, sunt irascibili si nervosi. Caderile lor emotionale, chiar daca rare, pot fi devastatoare. Sunt predispusi enervarii si imbolnavirilor de inima.

 

HOROSCOP. 14 Septembrie – 13 Octombrie

 

Semnul acestei zodii da nativului pe care il guverneaza longevitate, tinerete prelungita, o voce patrunzatoare, o anumita inocenta a privirii, o inteligenta frumoasa si miscari agile ale trupului. Nativii acestui semn sunt firi analitice si meticuloase, iubind sa despice firul in patru. Par timizi si lipsiti de incredere, ezitand sa se manifeste exterior cu impetuozitatea si profunzimea cu care traiesc in interior. Schimbarile nu ii sperie si li se pot adapta frumos, chiar daca nu cu usurinta. Au capacitatea de a putea face fata situatiilor celor mai dificile fara a-si pierde cumpatul si fara a se impacienta. Rareori fac greseli grave pentru ca sunt perfectionisti si tin mult la eticheta si la imaginea lor in fata celorlalti.

 

HOROSCOP. 14 Octombrie – 13 Noiembrie

 

Nativii acestei zodii s-au nascut nu neaparat pentru a-i conduce pe ceilalti, ci pentru a-i ghida, a-i forma sau a-i ajuta sa-si gaseasca drumul in viata. Sunt inzestrati cu un chip micut, nu neaparat frumos, insa deosebit de atragator, de obicei avand ochii de culoare deschisa. Sunt personalitati autoritare si hotarate, insa dornice sa impartaseasca din cunostintele lor si celorlalti. Fata de cei dragi, au tendinta de a fi protectivi, prea protectivi, exagerand uneori si luand asupra lor toate responsabilitatile. In iubire, se avanta repede, se indragostesc cu usurinta si investesc aproape totul, fiind extrem de vulnerabili din acest punct de vedere. Adeseori, autocontrolul si o mai buna stapanire a emotiilor ar fi recomandata. Nu se refac cu usurinta, insa de fiecare data o iau de la capat cu forte proaspete, crezand ca de data aceasta si-au gasit sufletul pereche. Senzualitatea lor ii face atractivi in fata persoanelor opuse.

 

HOROSCOP. 14 Noiembrie – 13 Decembrie

 

Acesti nativi sunt privilegiati de semnul zodiei lor printr-o energie vitalizanta si regeneratoare, fiind in schimb condamnati impacientarii si plictiselii. Cu un chip pe care se citeste istetimea, miscari iuti si agile, nativii acestei zodii par tot timpul agitati, activi, preocupati, rumegand ganduri sau punand ceva la cale. Dispun de un minimum de rabdare si adora sa fie in permanenta solicitati si antrenati in activitati diverse, plictisindu-se in schimb prea lesne. Sunt temperamentali, enervandu-se cu usurinta si calmandu-se greu. Chiar daca la prima vedere par a nu purta ranchiuna sau dusmanie, lovitura lor de gratie vine atunci cand te astepti mai putin, pentru un lucru care a fost de mult timp ingropat si dat uitarii. Sunt drepti in opiniile lor si stiu sa isi sustina partea. Iubirea lor nu poate fi una banala, pentru ca acesti nativi nu pot iubi intr-un mod banal. Ori iubesc intens, ori nu mai iubesc deloc. Reusita lor pe plan profesional se va datora flerului incredibil pe care il au de a mirosi afacerile banoase si profitabile, potrivit garbo.ro

 

HOROSCOP. 14 Decembrie – 13 Ianuarie

 

Nativii acestei zodii nu au un aspect fizic iesit din comun, insa comportamentul demn, felul lor onest de a fi, deschiderea si modul in care stiu sa iti intre pe sub piele ii face sa treaca drept persoane placute in fata celorlalti. Actioneaza cu greu pentru ca sunt extrem de prevazatori, temandu-se sa ia o decizie inainte de a o invarti pe toate partile. Cand iau o hotarare, o iau insa din toata inima si chiar daca este gresita, rareori ii veti vedea regretand-o. Se pot darui celorlalti, insa cu limita. Chiar daca in exterior par sociabili, exista in interiorul lor o permanenta teama de a nu fi raniti. Schimbarea nu-i entuziasmeaza foarte mult si de obicei de-a lungul vietii, fie din comoditate, fie pentru ca pur si simplu asa sunt construiti, raman fideli ocupatiei lor de baza. Lucrul intr-un mediu foarte inalt si elevat si calatoriile indepartate in care se intra in contact cu ideologii si culture diferite nu sunt deloc excluse. Acesti nativi sunt oarecum conservatori si nu isi doresc sa se reprofileze sau sa incerce alte domenii. Dar vor sa fie cei mai buni in domeniul lor. Iubirea vine tarziu, la maturitate, dupa acumularea unei bune experiente de viata.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel