Horoscop tarot pentru luna martie 2022. Peștii sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, Săgetătorii fac progrese în relație

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop tarot pentru luna martie 2022. Peștii sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, Săgetătorii fac progrese în relație
Horoscop tarot pentru luna martie 2022. Peștii sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, Săgetătorii fac progrese în relație

Sunteți curioși ce vă rezervă luna martie în dragoste? Află previziunile cărților de tarot pentru toate semnele zodiacale pentru o lună de martie plină de iubire.

Luna martie a sosit și cu toții avem noi speranțe și așteptări ăn dragoste. Ne dorim ca relațiile noastre să revină pe drumul cel bun sau să se îmbunătățească precum un vin vechi. Viața noastră amoroasă ne afectează sănătatea mintală și astfel ne întrebăm în adâncul sufletului dacă totul va fi bine. Așadar, iată horoscopul lunar de dragoste al zodiei tale pentru această lună.

 

Berbec

 

Căsătorit: Relația ta va fi într-un loc liniștit în această lună. Se poate observa o creștere a legăturii emoționale.

Într-o relație: Amândoi veți încerca să găsiți modalități de a avea parte de beneficii unul de la celălalt. Această abordare egoistă vă poate distanța.

Persoane singure: Veți fi în căutarea persoanei potrivite în această lună.

 

Taur

 

Căsătorit: Partenerul dumneavoastră ar putea încerca să vă păcălească sau vă înșele luna aceasta.

Într-o relație: Vă veți simți dezolat de partenerul vostru ca și cum v-ar fi lăsat pe dinafară și singur. Este posibil ca partenerul să nu vă împărtășească lucruri sau să nu vă spună tot adevărul în această lună.

Persoane singure: Cel mai probabil veți aștepta ca persoana potrivită să intre în viața dumneavoastră. De asemenea, este posibil să aveți deja o idee despre cine este acea persoană.

 

Gemeni

 

Căsătorit: Veți întreprinde câteva acțiuni majore în viața de cuplu care vă vor ajuta să vă consolidați relația.

Într-o relație: S-ar putea să vă fie dificil să continuați relația, deoarece ar necesita mult efort dacă doriți ca aceasta să se dezvolte.

Celibatar: Este posibil ca inima ta să se îndrăgostească de cineva, dar vei păstra secretul și s-ar putea să nu le spui nici măcar altora despre asta.

 

Rac - Horoscop tarot dragoste

 

Căsătorit: Veți avea motive de sărbătoare împreună cu partenerul dumneavoastră în această lună.

Într-o relație: S-ar putea să luați măsuri pentru a vă asigura că diferența de comunicare dintre tine și partenerul tău se rezolvă. Acest lucru va duce la o relație stabilă din punct de vedere emoțional.

Celibatar: Există șanse să găsiți pe cineva care este compatibil cu dumneavoastră. Ca urmare, s-ar putea să intrați într-o relație în această lună.

 

2. Horoscop t... (amy-shamblen-qdpnqugeuwu-unsplash.jpg)

 

Leu

 

Căsătorit: Vei căuta îndrumare de la cineva cu experiență pentru a face să funcționeze căsnicia dumneavoastră sau pentru a rezolva problemele care apar în prezent în relația dumneavoastră.

Într-o relație: Este posibil să fugiți de relație, deoarece nu vă aflați într-un spațiu mental care să vă permită să vă asumați responsabilități sau să faceți eforturi în relație.

Celibatar: Veți rămâne singur, deoarece nu ați face primul pas niciodată pentru a intra într-o relație. Mai degrabă, ați dori ca cealaltă persoană să vă abordeze prima.

 

Fecioară

 

Căsătorit: Veți fi mândrii de relația stabilă pe care ați reușit să o mențineți cu partenerul în toate aceste luni sau chiar ani.

Într-o relație: Este posibil ca unele probleme din trecut să apară în relația ta în această lună. Aveți grijă să nu plângeți din nou din cauza lor.

Celibatar: Este posibil să plănuiți să începeți o viață nouă împeună cineva. De asemenea, această persoană va împărtăși o legătură bună cu tine și această decizie de a merge mai departe ar putea lucra în favoarea ta.

 

Balanță

 

Căsătorit: Vor exista tensiuni și confuzii în relația ta în această lună. Asigură-te că nu acționezi fără să te gândești suficient înainte să faci ceva.

Într-o relație: Ați putea începe o ceartă cu partenerul în această lună. Iar sufletul pereche ar putea găsi ocazia de a aduce din nou în discuție probleme din trecut.

Celibatar: Ați putea începe să căutați o pereche potrivită pentru voi în această lună.

 

Scorpion

 

Căsătorit: S-ar putea să simțiți că sunteți ca într-o cușcă în relația voastră. Acest lucru se poate datora faptului că partenerul dumneavoastră încearcă să vă domine sau să vă dea ordine.

Într-o relație: S-ar putea să vă confruntați cu unele probleme emoționale în relație, în această lună. Ar putea fi vorba de stres, dezamăgire sau o ceartă legată de o problemă din trecut.

Celibatar: Cei care sunt singuri nu se vor angaja într-o relație prea curând. Vor avea nevoie de timp pentru a găsi o pereche bună pentru ei.

 

3. -imagine fara descriere- (debby-hudson-jcc8sxk2adw-unsplash-1.jpg)

 

Săgetător - Ce spun cărțile de tarot pentru martie

 

Căsătorit: Viața de cuplu s-ar putea dovedi a fi puțin dificilă pentru tine în această lună. Acest lucru s-ar datora în mare parte faptului că vă este greu să gestionați bine lucrurile.

Într-o relație: Este posibil să luați în grabă unele măsuri care, din fericire, s-ar dovedi a fi benefice pentru tine și pentru partenerul tău iubit.

Celibatar: Cineva din trecut ar putea intra în viața dumneavoastră. Această persoană își va arăta interesul față de tine Depinde numai de tine dacă doriți să intrați într-o relație sau nu.

 

Capricorn

 

Căsătorit: Lucrurile vor fi puțin mai dificile pentru tine în această lună. Amândoi trebuie să depuneți eforturi dacă doriți ca relația să prospere. Amândoi trebuie să luați inițiative unul față de celălalt.

Într-o relație: S-ar putea să vă decideți să petreceți mai mult timp de calitate cu partenerul, în această lună. Căsătoria este în cărți în această lună. S-ar putea ca amândoi să plănuiți să vă uniți.

Celibatar: S-ar putea să plecați în căutarea unui partener potrivit, dar s-ar putea să nu găsiți succes. Ar fi din cauza naturii dominante; cealaltă persoană nu va accepta acest comportament.

 

Vărsător

 

Căsătorit: Relația voastră va fi într-un impas, cu activitate redusă sau chiar inexistentă între voi doi. Amândoi sunteți fi pierduți în lumea voastră.

Într-o relație: S-ar putea să plănuiți să vă căsătoriți, dar vă dați seama că el/ea nu este cel/cea potrivită pentru dumneavoastră.

Celibatar: vei rămâne singur din cauza incapacității de a găsi o pereche bună.

 

Pești

 

Căsătorit: Amândoi vă veți oferi sprijin reciproc pentru a vă atinge toate obiectivele stabilite.

Într-o relație: Relația voastră va deveni un pic mai puternică și, ca urmare, s-ar putea ca amândoi să deveniți mai serioși unul față de celălalt.

Celibatar: Este posibil să fiți văzut alergând după persoana pe care o considerați bună pentru dumneavoastră, dar acest lucru nu va garanta o relație.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel