Horoscop special de Paște: Cum vor petrece zodiile și cine se desparte de persoana iubită?

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop special de Paște 2021 - Cum vor petrece zodiile
Horoscop special de Paște 2021 - Cum vor petrece zodiile

Sărbătoarea Paştelui nu va fi plină de bucurie pentru unele dintre zodii, iar pentru altele va fi prilej de petrecere. Iată previziunile pentru toate zodiile în ziua de Paște 2021.

Horoscop special de Paște: Sărbătoarea Învierii Domnului este trăită în diferite feluri de zodii. Dacă Berbecul se grăbește să rezolve o problemă, Rac-ul va fi nervos și va genera discuții în familie. 

Horoscop special de Paște. Previziuni pentru toate zodiile 

 

Horoscop 02 mai - Berbec

Berbecul se grăbește foarte tare să rezolve o problemă, ceea ce ar putea să încurce și mai mult lucrurile. Ține cont de faptul că doar voința nu e suficientă. Caută sprijin în oameni și caută să te înțelegi cu ei. De Paște, vei petrece în liniște.

Horoscop 02 mai - Gemeni

Există în jurul tău o stare de tensiune de care te vei molipsi imediat. Oprește acest impuls negativ și dă curs creativității tale atunci când vine vorba de distracție. Nativii acestei zodii vor căuta să petreacă zgomotos, eventual la un grătar cu prietenii. 

Horoscop 02 mai - Rac

Sărbătorile Pascale vor sta sub semnul unor discuții, în familie. Ai putea fi deranjat de tonul pe care sunt purtate și de emoțiile pe care le vei experimenta. Spre finalul zilei îți vei reveni și vei petrece clipe frumoase.

Horoscop 02 mai - Leu

De Paște, ai nevoie de cea mai bună variantă a ta pentru a ieși cu fața curată din situația pe care o vei trăi astăzi. După o perioadă lungă de incertitudini și furie, te hotărăști că e momentul să faci o schimbare majoră în viața ta sentimentală. Se vede o despărțire, peste care vei trece.

Horoscop 02 mai - Fecioară

Fecioarele nu au parte de emoții puternice și vor petrece într-o atmosferă calmă. Nativii acestei zodii se confruntă cu o oarecare oboseală acumulată.

Vezi și: Cum va fi vremea de Paște. Prognoza completă pentru toată țara

Horoscop 02 mai - Balanță

Tot despre oboseală acumulată e vorba și în cazul Balanțelor. Ai muncit mult în ultima perioadă, iar acum este momentul să te odihnești.

Horoscop 02 mai - Scorpion

De Paște, vei experimenta unele regrete pentru sacrificiile făcute, iar schimbarea ta de atitudine va fi recepționată imediat de apropiați. Caută echilibrul în familie, iar răsplata va fi pe măsură.

Horoscop Paște 2021: Săgetătorul va fi în centrul atenției 

 

Horoscop 02 mai - Săgetător

Săgetătorul va fi centrul atenției de Paște. Este în formă, debordează de energie și atrage alți oameni în jurul său. Zi însorită și muzică bună? Da!

Horoscop 02 mai - Capricorn

Deși vestita încăpățânare îți aduce de obicei multe avantaje, acum va ieșit la lumină cel mai puternic dezavantaj: cearta cu cei apropiați. Încearcă să lași de la tine pentru a avea parte de un Paște liniștit.

Horoscop 02 mai - Vărsător

Nativii acestei zodii vor petrece Sărbătoarea Învierii Domnului alături de cei dragi, într-o atmosferă calmă. Surpriza zilei vine atunci când vor fi rugați să intre în rolul unui profesor.

Horoscop 02 mai - Pești

Încerci să ascunzi, departe de ochii tuturor, motivele de nemulțumire sau de stres. Deși te străduiești, cei care te cunosc cu adevărat vor ști că nu ești în apele tale.

Vezi și: Horoscop de Paște... în bucătărie. Rețetele preferate ale zodiilor: Pentru Fecioare, combinația de miel cu caise este divină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel