Horoscop special. 28 martie 2023, conjuncție între Mercur și Jupiter: o zi periculoasă, scăldată în ofensivă, agresivitate și intransigență

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop special. 28 martie 2023, conjuncție între Mercur și Jupiter: o zi periculoasă, scăldată în ofensivă, agresivitate și intransigență (sursa foto: pexels.com/Andrea Piacquadio)
Horoscop special. 28 martie 2023, conjuncție între Mercur și Jupiter: o zi periculoasă, scăldată în ofensivă, agresivitate și intransigență (sursa foto: pexels.com/Andrea Piacquadio)

Ziua de marți, 28 martie se anunță a fi o zi cu potențial periculos, din cauza aspectului negativ dintre Mercur și Jupiter. Conjuncția acestor două planete va fi extrem de dăunătoare pentru norocul și oportunitățile noastre. Astrologii au subliniat toate atenționările pentru această zi de marți.

Mercur și Jupiter sunt două energii foarte diferite care vor avea un fundal negativ pe 28 martie. Conjuncția înseamnă că cele două planete se vor afla de aceeași parte a Pământului, ceea ce înseamnă că nu se vor putea "înțelege". Va trebui să le suportăm timp de o zi, până când războiul lor se va încheia.

Saturn în Pești, intrare triumfală din 7 martie 2023. Începe o nouă eră: Schimbări pentru întreaga lume și pentru fiecare zodie

Mercur și Jupiter vor face ca oamenii să fie mai predispuși la resentimente reciproce. Energia grea a lui Jupiter îi poate face pe mulți oameni să vrea să scoată la suprafață unele ranchiune vechi și situații neplăcute. Nu fiți surprinși dacă pe 28 martie, cineva pe care îl cunoașteți vrea să vă reamintească ceva nu foarte plăcut din trecut. Cu siguranță nu ar trebui să vă simțiți jigniți, pentru că deja pe 29 martie, toate acele jigniri vor "dispărea ca prin farmec" - nu va mai rămâne nicio urmă din ele. Dar dacă luați plângerile la modul personal, agresiv, puteți afecta în mod semnificativ relația cu orice persoană. 

28 martie 2023, conjuncție între Mercur și Jupiter. Astrologii spuncă e o zi periculoasă

 

Orice lucru mărunt poate provoca un adevărat război în această zi. Încearcă să suporți toate lucrurile rele care ți se vor spune sau toate lucrurile neplăcute pe care ți le vor face alții. Aceasta este o zi foarte periculoasă pentru stabilirea relațiilor. Învățați să iertați sau să ignorați ceea ce se întâmplă. Da, este dificil, dar este singurul mod în care poți rămâne pe linia de plutire. A doua zi, persoanele agresive îți vor mulțumi că nu ai răspuns în niciun fel.

Un alt motiv pentru a fi prudenți pe 28 martie este reticența oamenilor de a se înțelege între ei. Fiecare se va considera demn de succes. Mercur și Jupiter în conjuncție îi pot determina pe oameni să nu mai negocieze, chiar și pentru chestiuni mărunte. Desigur, acest lucru va face ca situația să fie mai explozivă. Dacă poți, este mai bine să eviți să fii competitiv și să încerci să le demonstrezi tuturor că ești mai bun decât ceilalți.

Horoscop rune 27 martie-2 aprilie, cu Mihai Voropchievici: Taurii vor primi un mesaj important, iar Scorpionii se vor îndrăgosti

 

Aceasta este o problemă standard pentru un Mercur slab aspectat. Marți, această planetă va fi subjugată de energia puternică a gigantului Jupiter, așa că va fi dificil să faceți noi cunoștințe și pot apărea probleme neprevăzute pe drum. Dacă nu ai de ales, cel mai bine este să îți verifici de două sau trei ori actele înainte de a pleca. Pregătiți-vă călătoria cu atenție și prudență.

Dacă vă veți deplasa cu mașina, astrologii vă sfătuiesc să nu depășiți limita de viteză și să nu vă comportați agresiv față de ceilalți participanți la trafic.

 

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3  

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel