Saturn în Pești, intrare triumfală din 7 martie 2023. Începe o nouă eră: Schimbări pentru întreaga lume și pentru fiecare zodie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Saturn în Pești, intrare triumfală din 7 martie 2023. Începe o nouă eră: Schimbări pentru întreaga lume și pentru fiecare zodie
Saturn în Pești, intrare triumfală din 7 martie 2023. Începe o nouă eră: Schimbări pentru întreaga lume și pentru fiecare zodie

Intrarea lui Saturn în Pești, care se va petrece marți la ora 14:40, va avea loc concomitent sub efectul de Lună plină în zodia Fecioarei. O intrare triumfală putem spune, dacă socotim că satelitul nocturn, orientat chiar în direcția lui Saturn, va lumina ca un reflector spectacolul celest. Totuși, acest fenomen astral, care va dura până în 2026, vine cu o serie de schimbări pentru toată lumea, la nivel planetar, dar și individual.

7 martie este o zi foarte importantă pentru semne zodiacale precum Pești, Fecioară, Gemeni, Săgetător, Vărsător, Rac, Scorpion. Acest lucru se datorează intrării planetei Saturn în Pești la ora 14.40, ora României. De asemenea, în această zi există o lună plină în Fecioară, iar acest eveniment astrologic va afecta viața tuturor oamenilor.

Saturn este planeta karmei, a legilor, a normelor și a restricțiilor. Ea caracterizează viața socială, obiectivele superioare, cariera, procesele politice. Ciclul lui Saturn este de 29,5 ani, iar această vârstă este una dintre vârstele critice din viața noastră. Adică, la fiecare 30 de ani, Saturn revine pe aceleași coordonate pe cer în care se afla planeta la naștere.

Vărsătorul, prima zodie pentru care Saturn în Pești vine cu o viață nouă

 

Tranzitul lui Saturn prin Pești le va da în primul rând libertate Vărsătorilor și va limita oportunitățile celor născuți sub semnul Peștilor. În ultimii 2,5 ani, Saturn a trecut prin semnul libertății și al independenței, Vărsătorul. Întreaga lume s-a confruntat cu limitări, și mai ales membrii acestui semn zodiacal. Cu toate acestea, Saturn este cel de-al doilea stăpân al Vărsătorului, ceea ce a ajutat multe persoane ale căror activități sunt legate de energiile Vărsătorului să își găsească un punct de sprijin.

Saturn reprezintă ordinea, tradiția și disciplina. Planeta modelează seriozitatea și întărește atitudinile de viață. Atunci când planeta intră în fiecare semn zodiacal la fiecare 2,5-3 ani, indică faptul că este timpul să ne asumăm responsabilitatea personală pentru acțiunile angajate anterior. În această perioadă, Peștii se vor confrunta cu conflicte interne, vor exista lupte în interiorul lor, îndoieli, ezitări, dar cumva vizibile pentru ceilalți, văzute într-o stare de indecizie sau, dimpotrivă, în opoziție și dezacord. Este o perioadă dificilă de structurare a personalității, dar în această perioadă se poate învăța să fii colectivă și serioasă.

În cei 2,5 ani anteriori, Vărsătorii au primit lecții de viață, și-au lucrat karma, dar, în acest fel, mulți reprezentanți ai acestui semn zodiacal au căpătat un nucleu interior. Următorii ani pentru Vărsător vor fi foarte luminoși, ca în sfârșit să poată atinge un sentiment de libertate dorit. La sfârșitul lunii februarie - începutul lunii martie 2023, Saturn va face o sinteză, va ajuta la consolidarea rezultatului, după care Vărsătorul va aștepta o nouă realitate, care va începe să prindă contur încă din luna aprilie sau mai a acestui an.

Provocările vieții abia încep pentru cei cu marcaj Pești

 

În Pești, Saturn se va muta din 7 martie 2023 și va sta până în 15 februarie 2026. În primul rând, va fi o perioadă pe care Peștii și-o vor aminti mult timp. Pe cât de neașteptate și inconfortabile sunt limitările lui Saturn în Vărsător (sfârșitul anului 2020-începutul anului 2023), pe atât de ușor se manifestă în Pești. Nu trebuie să luăm tranzitul lui Saturn ca pe o pedeapsă, dar este totuși o provocare serioasă în viață. În primul rând, pe măsură ce se deplasează prin fiecare semn zodiacal, el sporește capacitatea de a structura, planifica și concentra. Cu toate acestea, aceste lucruri vin printr-un angajament suplimentar, o auto-organizare, care permite cuiva să creeze un anumit sistem care se încadrează într-un cadru comun.

Saturn în Pești învață un discernământ clar și lipsit de emoții în ceea ce privește structura și limitele și ajută la o evaluare corectă și la evaluarea situației. De asemenea, trecând prin acest semn, planeta condiționează formarea unor capcane de care reprezentanții semnului Peștilor se vor împiedica, funcționând astfel ca un spărgător de gheață, deschizând calea celorlalți, dar sacrificându-se într-o oarecare măsură pe ei înșiși. Dacă o persoană născută sub semnul Peștilor va reuși să depășească lipsa de încredere în sine și să dovedească faptul că poate face mai mult, atunci a eliberat energia intensă, iar el va putea să își ducă la îndeplinire toate obiectivele și planurile de viață.

Saturn în Pești aduce o perioadă de opoziție și contradicții pentru Fecioare

 

Pești este semnul spiritualității, al credinței și al idealurilor, opusul Fecioarei. Pe măsură ce Saturn se deplasează prin Pești, el construiește o opoziție cu Soarele persoanelor născute sub semnul Fecioarei. Dacă împărțim la 2 cercul complet care alcătuiește Zodiacul, care are o circumferință de 360 de grade, obținem 180 de grade - aspectul de opoziție. 2 (doi) simbolizează două începuturi, două opusuri, diferența și complementaritatea, precum Yang și Yin. Manifestarea lui Saturn și a Soarelui în acest aspect va fi similară - prin opoziție, contradicție la crearea întregului.

Cei doi sunt o sursă activă de oscilație, astfel că opoziția este asociată cu ruptura, distrugerea, ca un tip de încercare, prin care membrii semnului Fecioarei vor primi completarea, compensarea și armonia. Prin urmare, trebuie să fim pregătiți pentru faptul că, între 7 martie 2023 și 15 februarie 2026, multe Fecioare se vor confrunta cu contradicții și opoziții din partea lumii exterioare. Pentru a minimiza eventualele dificultăți, trebuie să învețe să găsească un echilibru, dar trebuie evitată și conformarea excesivă. În următorii trei ani, Fecioara își va dezvolta calitățile care ar putea lipsi pentru succesul social și profesional. Acest lucru va deveni posibil prin intermediul celorlalți, prin lumea din jurul nostru, dar mai ales sub forma unor situații de viață dificile.

Cele mai importante lecții de viață pentru Gemeni și Săgetători

 

Gemenii și Săgetătorii ar trebui să se pregătească și ei pentru o perioadă plină de provocări, deoarece aspectul dur al tranzitului dintre Saturn și Soare în aceste semne zodiacale provoacă lupte, conflicte, distrugeri, atât pe plan intern (viață personală, sănătate), cât și extern (carieră, activități profesionale). Dar nu distruge decât ceea ce este nesustenabil, ceea ce nu mai are sens să se mențină și să se reconstruiască. Aspectul "pătrat" legat de 4 (patru) simbolizează realizarea concretă, materializarea, formalizarea, rigiditatea. În următorii trei ani se va manifesta ceea ce a fost amânat în anii precedenți.

Cuadratura dintre Saturn în tranzit și Soarele din Gemeni și Săgetător îi va obliga să ia lecții de viață, să treacă examene și le va cere o cheltuială enormă de energie pe drumul spre atingerea obiectivelor. Dar aceste condiții de aspect intens vor produce o personalitate puternică, uneori dură, cu un nucleu interior, un sistem intern riguros. Fie că nu reușește să treacă testele, pătratul, persoana se ruinează și intră într-o poziție de constrângere, este forțată, pusă într-un cadru rigid, condiții dure și dificile. Astfel, pătratul hrănește și "crește" personalitatea în persoană, fie persoana devine ea însăși un "pătrat" - rezistent, împlinit în această lume, fie va fi suprimat de circumstanțele din exterior.

Racul și Scorpionul vor atinge cele mai înalte culmi

 

Racul și Scorpionul se vor afla, de asemenea, sub influența lui Saturn, dar acest lucru este asociat cu un noroc în circumstanțe, succes în muncă. Va exista o oportunitate pentru cei din aceste semne de a manifesta ceea ce sunt buni sau stăpâni. Este foarte important pentru aceste persoane să-și găsească pacea interioară, ceea ce le va da ocazia să stingă conflictele interne și să privească viața dintr-un punct de vedere obiectiv. Ei trebuie să lege multe lucruri, fapte și acțiuni într-unul singur, dar, ca rezultat, până în primăvara anului 2026, Racul și Scorpionul se vor simți încrezători, vor atinge înălțimi în sfera socială, vor crea o afacere de succes sau vor oficializa o uniune matrimonială. Dar pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să facă planuri și să muncească, în loc să stea și să aștepte ca lucrurile să se întâmple de la sine și cumva.

Pericolul principal pentru Rac și Scorpion este că, în timpul acestui aspect armonios din partea lui Saturn în tranzit, poate exista un sentiment de lene și o reticență de a face mai mult și de a profita la maximum de oportunități, deoarece se descurcă foarte bine. Această stare de a fi pur și simplu "în derivă cu fluxul" poate provoca blocaje energetice, care se manifestă prin situații dificile și inconfortabile, boli. Energia acumulată, dar nerealizată, este foarte greu de "deblocat", deoarece se îngroașă treptat. Iar după un anumit număr de ani, apare inerția, o mare tensiune interioară, care duce uneori la dorința de a se conforma destinului, la autodepreciere sau la autodepășire.

Tranzitul lui Saturn prin Pești și aspectele sale armonioase cu Soarele din Rac și Scorpion ne vor ajuta să scăpăm de problemele vieții care păreau insolubile și care necesitau o cheltuială enormă de timp și energie. Dar trebuie să prețuim timpul (Saturn este stăpânul Timpului) și să încercăm să găsim răspunsuri în loc să ne bazăm pe noroc. Este important să ne folosim de această energie pozitivă și atunci circumstanțele se vor rezolva în cel mai bun mod posibil pentru Rac și Scorpion.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel