Horoscop special. Octombrie 2022, o lună dezastruoasă pentru aceste zodii. Patru nativi vor avea una dintre cele mai proaste perioade ale anului

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop special. Octombrie 2022, o lună dezastruoasă pentru aceste zodii. Patru nativi vor avea una dintre cele mai proaste perioade ale anului
Horoscop special. Octombrie 2022, o lună dezastruoasă pentru aceste zodii. Patru nativi vor avea una dintre cele mai proaste perioade ale anului

Pentru unele zodii, octombrie 2022 va fi o lună dezastruoasă, însă le va duce la un început minunat, conform predicțiilor astrologice.

Mișcările planetare care vor avea loc în octombrie nu vor fi favorabile pentru unele zodii, care vor experimenta una dintre cele mai proaste luni ale anului. Nu trebuie însă să vă panicați pentru că, în ciuda scenariului dezastruos, la capătul drumului va avea loc o renaștere minunată, conform previziunilor astrologice.

Când vorbim despre o perioadă proastă, din punct de vedere astral, nu înseamnă că vor fi primite vești proaste, ci mai degrabă o tensiune planetară care face ca semnele cele mai afectate să se simtă presate. E ca și cum ar fi forțați să facă ceva ce nu vor să facă, dar este pentru binele lor.

Horoscop chinezesc săptămânal 3 - 9 octombrie 2022. O zodie va avea probleme mari cu banii. Iată ce îți rezervă astrele

Principalele evenimente astrologice care vor complica viața acestor zodii sunt: ​​umbra post-retrogradă a lui Mercur (care se va încheia până pe 16 octombrie), luna plină în Berbec pe 9 octombrie, începutul sezonului Scorpion pe 23 octombrie și retrograd al lui Marte pentru data de 30 a acestei luni.

Astfel, cei care au ca semn solar sau ascendent pe Taur, Săgetător, Vărsător și Pești vor trăi momente de stres în luna octombrie.

 

Octombrie 2022, o lună dezastruoasă pentru aceste zodii

 

Taur

Astrele îl vor obliga pe Taur să ajungă la fundul lucrurilor care îl afectează, mai ales în domeniul profesional. Trebuie să înțelegi că a fi productiv este diferit de a fi dependent de muncă, așa că sarcina este să găsești echilibrul. Astrele îți amintesc că este important să iei pauze pentru a te organiza mai bine.

Pe de altă parte, drama va fi prezentă în relațiile voastre. Universul te va forța să te desprinzi, chiar și pentru moment, de oamenii care nu sunt aliniați cu interesele tale personale.

 

Săgetător

S-ar putea să vă simțiți emoționați, ceea ce este neobișnuit pentru zodia dumneavoastră, așa că este posibil să preferați să petreceți timp singur. Cu toate acestea, a te ascunde de lume nu trebuie să fie un lucru rău, poți profita de acest moment pentru a te regăsi și a te conecta cu sufletul tău la un nivel mai profund.

În plus, ai putea simți frustrare în relațiile tale și nu vei putea răspunde atât de ușor momentelor dificile pentru că emoțiile tale vor fi la limită, dar poți profita de această energie pentru a lucra la obiective comune.

 

Horoscop special. Cea mai norocoasă zi din toamna anului 2022 pentru fiecare zodie. Notează data în calendar!

 

Vărsător

De-a lungul anului, te-ai simțit obligat să recunoști cine devii și acea călătorie oarecum incomodă nu s-a încheiat încă. Octombrie te va face să faci un pas înapoi și să vezi din nou imaginea de ansamblu a lucrurilor. 

Se vor prezenta schimbări neașteptate în cariera ta și, deși nu sunt ceea ce te așteptai, te vor ajuta să înțelegi persoana care devii și unde vrei să ajungi.

 

Pești

Primele zile ale lunii octombrie vor fi intense emoțional, dar te vor ajuta să înțelegi cum te adaptezi la schimbări și cât de receptiv ești la ele. Acum este momentul să eliberați pe deplin ceea ce ar fi trebuit să depășiți cu mult timp în urmă.

Vestea bună este că astrele îți vor da puterea de a te accepta și de a-ți cultiva stima de sine, ceea ce va însemna că nu vei mai avea nevoie să îndeplinești așteptările terților, ci doar pe cele personale.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3         

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel