Horoscop săptămâna 23 - 29 august: Gemenii au de făcut alegeri dificile. Săgetătorii primesc bonusuri importante la serviciu

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop săptămâna 23 - 29 august: Gemenii au de făcut alegeri dificile. Săgetătorii primesc bonusuri importante la serviciu
Horoscop săptămâna 23 - 29 august: Gemenii au de făcut alegeri dificile. Săgetătorii primesc bonusuri importante la serviciu

Horoscop săptămâna 23-29 august pentru toate semnele zodiacale. Iată care este prognoza astrologică pentru zodii în această săptămână.

La începutul săptămânii ar putea fi conflicte frecvente care se acutizează pe nimic. Astfel, se poate manifesta Luna plină din 22 august. Dar deja de la jumătatea sâptămânii, tensiunea care s-a observat între oameni va dispărea și va fi înlocuită de sentimente de pace și siguranță.

Vezi și: Horoscop rune 23 - 29 august. Mihai Voropchievici: „Berbecul e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Racul, pe punctul de a începe o viață nouă“

Horoscop săptămâna 23 - 29 august. Previziun pentru toate zodiile


Horoscopul săptămânii 23-29 august pentru Berbec

Vei fi într-o stare de lene și o oarecare confuzie în cea mai mare parte a săptămânii aceasta. Cu toate acestea, acest lucru nu va avea aproape niciun efect asupra afacerii dumneavoastră, a relațiilor cu șeful dumneavoastră și a altora. Lucrările vor continua din inerție. Dar ar fi mai bine să nu începeți o nouă afacere într-o astfel de stare. Dar până la sfârșitul săptămânii totul va fi în regulă.

Horoscop săptămâna 23-29 august pentru Taur

Taurii vor avea o săptămână prosperă de șapte zile. Munca de miercuri va fi deosebit de plăcută. Partenerii dumneavoastră vor face ușor compromisuri. Cumpărăturile vor avea succes. Joi, ocupați-vă de problemele de familie și nu dați din umeri problemele copiilor. De asemenea, este bine să scăpați în timp util de lucrurile inutile.

Horoscop săptămâna 23-29 august pentru Gemeni 


Gemenii se vor confrunta cu alegeri dificile în această perioadă, vor trebui să ia decizii rapide și să facă concesii și înțelegeri pentru a menține relații armonioase cu cei din jur. Un program încărcat pe parcursul săptămânii va necesita o odihnă bună și de calitate. Este posibilă o vizită din partea rudelor.


Horoscop săptămâna 23-29 august pentru Rac

Vineri, manifestările de egoism și plăcerea momentană a Racului s-ar putea transforma în probleme în relațiile puternice deja stabilite. Gândiți-vă dacă aveți nevoie de un astfel de schimb inegal. O soluție comună la problemele casnice, precum și distracțiile de weekend vor fi pozitive.

Horoscop săptămâna 23-29 august pentru Leu  

Începând de joi, Leii vor avea o perioadă dificilă în care mulți colegi, prieteni și cunoștințe vor avea nevoie de ajutorul tău. Fiți atenți marți - cineva ar putea pur și simplu să profite de dumneavoastră. Nu vă asumați responsabilități inutile. Încercați să vă odihniți bine peste noapte, altfel riscați să vă suprasolicitați.

Horoscop săptămâna 23-29 august pentru Fecioară

Pe Fecioară o așteaptă o săptămână norocoasă din toate punctele de vedere. Folosește această perioadă pentru a lega relații personale, pentru cunoștințe romantice și flirturi. Întâlnirile cu oameni drăguți de luni vă vor face bine. Evitați să beți prea mult alcool, altfel ați putea avea probleme de sănătate.

Horoscopul săptămânii 23-29 august pentru Balanță

Începutul de săptămână pentru Balanță nu va fi cel mai bun pentru dezvoltarea relațiilor personale. Nu ar trebui să fii prea egoist și să alergi după plăceri. În plus, va trebui să stabiliți relații bune cu rudele apropiate. Ar fi mai bine să vă petreceți weekendul singur pentru a vă reconsidera prioritățile.

 

Vezi și: Chec cu ciocolată. Un desert pufos și parfumat, cu un gust irezistibil

 

Horoscop săptămâna 23-29 august pentru Scorpion

Săptămâna aceasta, Scorpionii au o relație de suflet cu toți membrii familiei: atât cu copiii, cât și cu persoana iubită. Nici măcar nestatornicia dispoziției tale de miercuri nu va fi un impediment pentru manifestările de afecțiune. Dar aveți grijă: nu vă lăsați dus de val și nu cedați tentației.

Horoscop săptămâna 23-29 august pentru Săgetător

Pe parcursul celor șapte zile, lucrurile vor merge bine pentru Săgetători. Pacea domnește în familie și puteți conta pe un bonus frumos la serviciu. Sunteți capabil să rezolvați orice, chiar și probleme complexe. Totuși, vineri, te-ai putea confrunta cu înșelăciune, bârfe și pierderea încrederii. Feriți-vă de escroci și de furturi.


Horoscop pentru săptămâna 23-29 august pentru Capricorn

Capricornii ar trebui să fie pregătiți pentru noi cunoștințe, contacte de afaceri și chiar dragoste la prima vedere săptămâna aceasta. Miercuri, nu-i lăsa pe cei din jur să profite de pe urma bunăvoinței tale. Achizițiile făcute la sfârșitul săptămânii, în ciuda prețului ridicat, vor fi de succes și vor dura mult timp.

Horoscop săptămâna 23-29 august pentru Vărsător

Săptămâna aceasta, Vărsătorul va fi caracterizat de o stare de liniște și de receptivitate față de cei din jur. Marți, oamenii vor avea încredere în tine și vor fi de acord cu tine în toate - este o perioadă favorabilă pentru a o dedica recreerii active, precum și pentru a te implica în prevenirea și promovarea sănătății.

Horoscop săptămâna 23-29 august pentru Pești

Peștii, pentru a găsi armonia cu lumea, vor trebui să sape adânc în ei înșiși, să filozofeze și să reflecteze asupra scopului lor în viață. Luni, ar putea apărea probleme în afacerile personale. Dar nu le lăsați să vă pună într-o stare de spirit pozitivă. Fiți atenți când conduceți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel