Horoscop, sâmbătă, 6 iulie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Astăzi, Capricorii trebuie să ia decizii foarte importante
Astăzi, Capricorii trebuie să ia decizii foarte importante

Horoscop. Scorpionii ar putea pierde mult timp încercând să rezolve problemele altora, iar Săgetătorii încep ziua cu un entuziasm surprinzător, doar pentru a o termina într-o avalanșă de emoții.

Balanţă

Balanțele ar trebui să folosească atmosfera de calm și încredere pentru a pune la punct următorii pași, atât pe plan sentimental, cât și în carieră. Este un moment prielnic pentru a face planuri alături de persoana iubită și familie, dar și prilejul pentru a petrece timp de calitate împreună. Seara va aduce liniștea specifică celor care au avut o zi încărcată, dar plină de semnificație.

Scorpion

Scorpionii ar putea pierde mult timp încercând să rezolve problemele altora. Probleme care, de fapt, nici nu ar fi trebuit să existe, dacă se acționa cu responsabilitate. Ajutorul este binevenit, dar trebuie însoțit de o lecție, altfel situația se va repeta. A spune lucrurile pe față, cu sinceritate, nu înseamnă o lipsă de empatie, ci un duș rece, venit la momentul potrivit. Acesta este, de fapt, adevăratul ajutor.

Săgetător

Săgetătorii încep ziua cu un entuziasm surprinzător, doar pentru a o termina într-o avalanșă de emoții. Asaltați cu mesaje și declarații de dragoste - toate însoțite de tăceri stânjenitoare - nativii din Săgetător vor fi nevoiți să clarifice anumite lucruri, chiar dacă vor lăsa în urma lor inimi rănite. Un zâmbet de politețe nu va rezolva situația, mai ales dacă persoana respectivă a prins sentimente.

Capricorn

Astăzi, Capricorii trebuie să ia decizii foarte importante. Există o mare probabilitate ca sâmbătă să apară momentul de cotitură în destinul vostru personal. Poate că veți termina o poveste de lungă de dragoste sau, dimpotrivă, veți începe o relație serioasă. Este important să simțiți și să înțelegeți că totul depinde de voi. Spre seară, relaxaţi-vă cu un film sau o carte bună.

Vărsător

Vărsătorilor li se permite, astăzi, să viseze. Intraţi în lumea fanteziilor, dau cu piciorele pe pământ. Cineva o să aibă mare nevoie de sfatul vostru într-o problemă serioasă, aşa că trebuie să fiţi extrem de atenţi şi obiectivi. Un prieten sau o rudă împreună cu care aveţi o afacere vă va spune că lucrurile nu stau prea bine din punct de vedere financiar şi că este nevoie de un plan de salvare.

Pești

Astăzi, Peştii au o dorinţă brusca de a-şi schimba viaţa. Simt nevoia să facă o călătorie exotică. Înainte de a pleca în aventură, gândiți-vă la consecințe. S-ar putea ca această călătorie să vă coste foarte mult sau să vă ducă la faliment. Dacă sunteţi singuri, reţelele de socializare v-ar putea ajuta în găsirea unui partener. Dacă aveţi o relaţie, organizaţi o cină romantică şi relaxaţi-vă la lumina lumânărilor.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel