Horoscop, sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Leii vor  fi remarcați astăzi pentru egoismul afișat
Leii vor fi remarcați astăzi pentru egoismul afișat

Horoscop. Dacă de dimineață au o serie de planuri legate de această zi, până pe seară, Gemenilor li  se vor schimba situația.

Berbec

Ești foarte autoritar cu membrii familiei, dar și cu prietenii. Nu uita că astăzi este sâmbătă și că nimeni nu este dator să îți facă ție pe plac.

Taur

Te consulți cu partenerul dacă să mergeți la un eveniment unde vor fi mulți necunoscuți. Vei face o schimbare în înfățișarea ta care va atrage multe complimente.

Gemeni

Dacă de dimineață ai o serie de planuri legate de această zi, până pe seară se va schimba situația. Nu este nimeni de vină, deci nu te răsti la apropiați.

Rac

Copiii au prea multe pretenții și cereri de la tine. Asta se întâmplă pentru că nu ai fost foarte atent cu ei în timpul săptămânii.

Leu

Vei fi remarcat astăzi pentru egoismul afișat. Îți pasă doar de dorințele tale, nu și de resursele oamenilor dragi. Consideri că ți se cuvine tot ce le ceri.

Fecioară

Aspectul pozitiv între Mercur și Saturn îți conferă multă înțelepciune și răbdare atunci când persoanele dragi îți solicită sfaturile sau ajutorul.

Balanță

Te poți apuca de redecorarea unei camere, reparațiile pe care le-ai tot amânat sau de curățenia generală. Vei descoperi că trebuie să arunci multe lucruri inutile.

Scorpion

Nu ai timp să respiri deloc. Ești prins între planurile tale și cele ale familiei. Din fericire, Marte, guvernatorul tău, este bine aspectat și te va ajuta să faci față.

Săgetător

Vrei să treacă mai repede ziua pentru că nu ai nicio idee cum să o trăiești. Nici ceilalți din viața ta nu se înghesuire cu planuri, așa că te lași păgubaș.

Capricorn

Vrei mai mult ca oricând să te bucuri de viață, de prezența persoanelor la care ții sau de pasiunile pe care le-ai neglijat în ultima vreme.

Vărsător

Cu greu te desprinzi de problemele de la serviciu, nici nu poți dormi din cauza grijilor. Toți încearcă să te facă să te detașezi, însă fără rezultat.

Pești

Ești rugat să fii persoana de legătură între mai multe grupuri. Din fericire, reușești să fii foarte diplomat și să îi împaci pe toți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel