Horoscop, sâmbătă, 29 septembrie, 2018

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Horoscop. Taurii să aibă grijă în cine se încred azi, pentru că există riscul să pice în capcana unui mare mincinos care ştie să îi convingă cu şiretlicuri infantile. Pentru Gemeni, aceștia nu trebuie să pună  la suflet conflictele care îi mai încing în preajma lor, pentru că sunt complet inofensive. 

Horoscop, 29 septembrie 2018, BERBEC

Dacă te eliberezi azi de grija care te ţinea blocat de ceva vreme, dintr-o dată ţi se va părea că orizonturile sunt mult mai limpezi şi ştii mai bine ce ai de făcut.

Atât timp cât nu scapi de acel hop care îţi taie elanul, orice efort este în zadar şi căile către etapele următoare sunt închise, ca atare fă un efort să scapi de acel aspect nedorit care te ţine pe loc.

Mai întâi fă ordine în problemele stringente ca să te poţi concentra după aceea la ţelul pe care l-ai ales, altfel neregula de acum te va chema într-o zi înapoi ca să o rezolvi şi pe ea.

Horoscop, 29 septembrie 2018, TAUR

Ai mare grijă în cine te încrezi azi, pentru că există riscul să pici în capcana unui mare mincinos care ştie să te convingă cu şiretlicuri infantile. Acesta apelează la umor pentru a-ţi câştiga simpatia, dar ceea ce face în culise te poate lăsa cu gura căscată.

Nu crede tot ce spune, nu lua de bune promisiunile sale şi nici informaţiile pe care le emite, ci rămâi în permanenţă alert şi prudent, fără a-l lăsa să-ţi distragă atenţia cu cine ştie ce păcăleli aparent inofensive. Ceea ce urmăreşte el pe la spate nu e deloc în beneficiul tău, ci doar al lui!

Horoscop, 29 septembrie 2018, GEMENI

Nu pune la suflet conflictele care se mai încing în preajma ta, pentru că sunt complet inofensive. Nimeni nu ar trebui să le dea atenţie, pentru că au la bază un schimb ironic de replici, glume nesărate spuse într-o doară sau mici reproşuri care nu conţin nicio doză de agresivitate.

Unii nici măcar nu ştiu să atace sau să jignească, deci ar trebui să le asculţi tonul ridicat cu un soi de amuzament, cum că e mai degrabă o glumă, decât o acuzaţie.

Foloseşte şi tu umorul în orice situaţie pentru că aşa vei ieşi basma curată din orice confruntare mai aprinsă de forţe. Nici măcar nu sunt răutăcioase, ci doar un pic cinice. Prefă-te că nici nu le înţelegi!

Horoscop, 29 septembrie 2018, RAC

Nu ţine în tine sentimente negative, temeri sau îndoieli, ci caută un prieten bun care ştie să asculte. Împărtăşindu-i lui ceea ce te doare, te vei elibera de o mare povară şi mai poţi primi şi nişte sfaturi foarte bune.

Nu ai soluţii de unul singur chiar la orice provocare, de aceea e bine să mai suni şi un prieten la nevoie, să mai apelezi şi la cei care deţin cheia acestor situaţii.

Din toate ai ceva de învăţat, deci nu te încăpăţâna să te descurci pe cont propriu cu orice preţ. De aceea ai familie şi prieteni, pentru a le spune ce simţi şi de ce ai nevoie. Nici n-ai idee câte idei salvatoare preţioase pot veni – dacă le ceri!

Horoscop, 29 septembrie 2018, LEU

Tu ai o atitudine pozitivă şi tonică, dar când te uiţi în jurul tău, nu ai parte de o atmosferă la fel de plăcută din partea celor care îţi ţin companie. Unii vor profita de buna dispoziţie pe care o degaji pentru a se încărca şi ei de energie, dar în schimb rişti să aluneci tu pe panta pesimismului, molipsindu-te de la ceilalţi.

Cineva din familie trece prin momente dificile şi tu îi stai alături trup şi suflet şi suferi pentru el de parcă ar fi chiar problemele tale. Îi faci foarte bine cu simpla ta prezenţă şi încerci să-l ajuţi cum poţi, sperând să-l vezi din nou zâmbind.

Horoscop, 29 septembrie 2018, FECIOARĂ

Visezi frumos şi ţinta principală a marilor tale speranţe e iubirea. Poate cel drag îţi alimentează frumos unele speranţe de viitor în legătură cu relaţia voastră sau în legătură cu unele planuri personale, şi când îl vezi atât de implicat şi de încrezător în ceea ce vrei tu să atingi, eşti din ce în ce mai motivat să mergi mai departe.

Ba chiar îl atragi şi pe el în planurile tale promiţătoare, şi dacă vâsliţi deopotrivă în acelaşi sens, rezultatele bune se vor arăta mult mai repede. Visezi şi la o nouă iubire, iar şansele ca de undeva să se ivească o scânteie de speranţă sunt mai mari, deci crede cu tărie în visul tău romantic!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel