Horoscop, sâmbătă, 26 octombrie 2019

Daniela Smulescu |
Data publicării:
Balanțele nu se vor înțelege deloc cu partenerul, deci mai bine i-ar evita
Balanțele nu se vor înțelege deloc cu partenerul, deci mai bine i-ar evita

Horoscop. Capricornii vor fi tentați  să creadă că toți apropiații sunt împotriva lor și că recurg la tot felul de gesturi tocmai ca să îi scoată din sărite.

Berbec

Încerci să fii diplomat cu toată lumea, să aplanezi conflictele din jur, dar nu îți iese. Mai bine stai liniștit și îți vezi de viață. Nu exagera în acitivitățile sportive.

Taur

Nu ai chef să faci curățenie, să gătești sau să faci cumpărături. Îți trimiți partenerul sau anumiți membri ai familiei să se ocupe de toate treburile.

Gemeni

Asigură-te că prietenii tăi au înțeles bine toate detaliile referitoare la evenimentele la care veți participa cu toții. Sunt posibile mici încurcături.

Rac

Copiii îți vor ocupa cea mai mare parte a zilei. Nu mai ai timp deloc pentru tine sau pentru celelalte persoane dragi. Ți-ar face bine o plimbare în natură.

Leu

Îți vei întâlni foști colegi, prieteni sau vecini din copilărie. Discuțiile cu aceștia pot fi interesante, dar și frustrante pentru tine. Nu te lăuda prea mult.

Fecioară

Nici astăzi nu vei avea liniște în sfera financiară. Te vei trezi cu o serie de cheltuieli care îți vor destabiliza bugetul pentru acest final de săptămână.

Balanță

Nu te vei înțelege deloc cu partenerul, deci mai bine l-ai evita. El o sa fie tare neliniștit și va avea nevoie să se certe cu cineva.

Scorpion

Nu mai ai răbdare cu nimeni care nu te ascultă sau care nu îți acordă atenția meritată. Vei avea senzația că nu mai poți face deloc compromisuri.

Săgetător

Astăzi, prietenii îți vor fi și de mare ajutor, dar și o dezamăgire în acelaș timp. Încearcă să nu îți faci așteptări înainte de a te vedea cu ei.

Capricorn

Vei fi tentat să crezi că toți apropiații sunt împotriva ta și că recurg la tot felul de gesturi tocmai ca să te scoată din sărite. Depinde bineînțeles doar de tine câtă putere le dai.

Vărsător

Vrei să fii în centrul atenției, lucru total neobișnuit pentru cei din jurul tău. Vor rămâne șocați de gesturile tale și nu vor ști deloc cum să reacționeze. Deci nu te supăra pe ei.

Pești

Vei sta mai mult pe afară. Încă de dimineață ai dor de ducă. Îți vei suna prietenii și le vei propune să călătoriți undeva. Câțiva vor accepta inițiativa ta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel