Horoscop, sâmbătă, 22 februarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Racii resimt deja influența Lunii Noi de mâine
Racii resimt deja influența Lunii Noi de mâine

Horoscop. Vărsătorii conștientizează că le trebuie o strategie financiară pentru fiecare sfârșit de săptămână.

Berbec

Ești prea preocupat de viețile celorlalți și vei exagera cu bârfitul. Recomandabil este să te potolești până nu e prea târziu.

Taur

Te deranjează că toată lumea își dă sfaturi despre cum să îți trăiești viața. Nu este cazul să te lași afectat de vorbele lor.

Gemeni

Încă din primele ore ale dimineții ai numeroase dileme. Parcă nu ești în stare nici să alegi ce să mănânci la micul dejun.

Rac

Resimți deja influența Lunii Noi de mâine. Ești mai apatic și intri în tot felul de situații pline de haos din care cu greu vei ieși.

Leu

Distrează-te doar cât te ține buzunarul! Vei primi destule invitații în oraș și bineînțeles că vrei să le accepți pe toate, dar știi că nu se poate.

Fecioară

Vrei să te plimbi, să ieși în natură sau să petreci câteva clipe departe de cei de acasă. A fost o săptămână agitată și cauți o oază de liniște.

Balanță

Vrei să treci prea repede la fapte și nu mai asculți și părerea familiei când mergi la cumpărături. Graba s-ar putea să te coste scump.

Scorpion

Ocupă-te astăzi de treburile din casă, de toate chiar, astfel încât ziua de mâine să o lași doar pentru distracție sau evenimente romantice.

Săgetător

Tot aștepți părerea partenerului referitoare la o decizie de-a ta, dar s-ar putea să aștepți mult și bine. Folosește timpul mai eficient!

Capricorn

Dacă ai fost leneș toată săptămâna, ziua aceasta este potrivită să faci sport, exerciții fizice sau plimbări mai lungi. Corpul tău are nevoie de mișcare.

Vărsător

Conștientizezi că îți trebuie o strategie financiară pentru fiecare sfârșit de săptămână. Ca dacă nu, vei cheltui mult și fără rost.

Pești

Prietenii te vor ajuta să ieși din starea de moleșeală în care te afli. Nu le respinge ajutorul! La un moment dat, vei fi și tu acolo pentru ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel