Horoscop, sâmbătă, 21 decembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Vărsătorii sunt  preocupați prea mult de  aspecte superficiale
Vărsătorii sunt preocupați prea mult de aspecte superficiale

Horoscop. Călătoriile scurte sunt bine aspectate astăzi, mai ales cele în care ești însoțit de persoana iubită.

Berbec

Găsești resursele necesare să organizezi evenimente în care să implici familia. Toți se bazează pe tine și nu se inșală deloc când iau decizia asta.

Taur

Ai chef să fii egoist, să îți pese doar de propria persoană și de ce îți face plăcere. Nu vei ține cont de părerile celor apropiați.

Gemeni

Careul dintre Mercur și Neptun creează confuzie în relația de cuplu. Cu greu îți vei da seama care sunt intențiile adevărate ale partenerului.

Rac

Cu grație și diplomație vei duce la bun sfârșit toate sarcinile. Termini treburile casei în timp util, după care te vei relaxa sau vei merge la un eveniment artistic.

Leu

Vrei să fii răsfățat ca un copil, de dimineață până seara. Din fericire, cei dragi sunt dispuși să facă asta. Încearcă să fii mai diplomat.

Fecioară

Rezolvi o serie de probleme pe ultima sută de metri. De obicei, nu amâni nimic, dar de data asta ai fost obligat. Nu lăsa anxietatea să te învingă.

Balanță

Atragi privirile multor persoane și te simți foarte apreciat. Admiratorii vor dori să comunice cu tine, mai ales în mediul online.

Scorpion

Găsești instrumentele necesare pentru a-ți îndeplini o dorință. Contează foarte mult cum comunici ceea ce vrei și cât efort depui în acest sens.

Săgetător

Călătoriile scurte sunt bine aspectate astăzi, mai ales cele în care ești însoțit de persoana iubită. Încearcă să nu fii prea leneș.

Capricorn

Te bântuie senzația că urmează să se întâmple ceva bun în viața ta, dar încă nu îți dai seama ce. Recomandabil este să nu lași ziua asta să treacă pe lângă tine.

Vărsător

Te preocupă prea multe aspecte superficiale. Persoanele dragi încearcă să te țină ancorat în prezent, dar ești prea încăpățânat.

Pești

Refuzi orice invitație în oraș, nu vrei să vorbești nici la telefon cu apropiații, nici măcar cu aceia care au nevoie de ajutorul tău. Vrei să lenevești cât e ziua de lungă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel