Horoscop rune 31 ianuarie - 06 februarie: Leu, schimbă tactica, nu mai merge așa! Răsfăț total pentru Scorpioni

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Horoscop rune 31 ianuarie - 06 februarie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, darul runelor pentru toate cele 12 semne zodiacale pentru săptămâna care urmează. 

Horoscopul runelor pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Săptămână viitoare, intră în focurile dragostei. E vorba de ceva nou fierbinte, mai ales pentru berbecii tineri. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii ar trebui să-și facă bagajele pentru că runele le anunță o călătorie.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii încep să viseze din nou, fie că e vorba de schimbarea locului de muncă sau a locuinței. Ei sunt dualiști și nu pot lua o decizie. Au două opțiuni. Poate apărea o oportunitate la locul de muncă. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Răcușorii sunt sfătuiți să se relaxeze, să ia un relaș total pentru că au fost și sunt agitați de două săptămâni. Am mai spus noi. Ei se tot gândeau la persoană apropiată cu niște probleme de sănătate. Nu sunt niște probleme atât de grave. 

Leu (23 iulie - 23 august)

Leul va trebui să abordeze altfel problemele care îi interesează. Săptămâna viitoare schimbați tactica: cu ăla cu care v-ați certat, împăcați-vă și invers. 

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Dacă s-au gândit să-și etaleze frumusețea, cineva îi va oferi un cadou extraordinar. Tot ce trebuie să facă este să iasă la suprafață, să nu mai stea ascunsă.

Horoscop rune 31 ianuarie - 06 februarie 2022

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele se pregătesc pentru o mică bătălie. Ianuarie e o lună cu provocări, oricând poate să iasă scântei. Poate să fie o mică bătălie, dar nu sunt motive de îngrijorare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt gata pentru o revigorare totală, în toate planurile: fizic, psihic, financiar, sentimental. O nouă viață, un soi de revigorare. Bucurați-vă de ce vi se oferă săptămâna viitoare. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru săgetători, cuvântul de ordine este "fertilitate". Mult belșug. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini. E o lună fantastic de bună. Fertilitatea poate să se refere și la o afacere de succes, nu trebuie neapărat să ne gândim la copii.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

La interval de o lună de zile, capricornul are trei atenționări. Pregătește-te pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Ei sunt deciși. Au priorități și oportunități foarte bune. Folosiți aceste priorități în favoarea voastră. 

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Chiar dacă își doresc ca lucrurile să iasă cum vor ei, trebuie să aveți răbdare. Nu forțați mâna norocului. Lucrurile bune vor veni la cei care au răbdare.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Săptămâna viitoare vine cu o serie de provocări. Trebuie să aveți forță, putere și tărie ca să depășiți săptămâna. Unii dintre nativi își caută provocarea. Sfatul runelor: strângeți din dinți!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel