Horoscop pentru săptămâna 19-25 iulie: Începe sezonul Leului! Cei trecuţi de 50 de ani îşi vor vindeca rănile vechi

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 29 iulie 2021. Rac: "Va fi o zi grozavă la locul de muncă". Berbec: "Evită să te cerţi inutil"
Horoscop 29 iulie 2021. Rac: "Va fi o zi grozavă la locul de muncă". Berbec: "Evită să te cerţi inutil"

Horoscopul dvs. săptămânal din săptămâna 19 iulie până pe 25 iulie 2021 este aici cu o prognoză astrologică pentru toate semnele zodiacale, în timp ce Soarele finalizează un tranzit prin Rac pentru a intra în Leu. Află ce îţi rezervă astrele!

Citeşte şi: Horoscop TAROT pentru săptămâna 19 - 25 iulie! Scorpion: Ce NOROC! Fecioară: Dacă ai așteptat un semn din univers, acesta este!

Până în prezent, luna iulie a fost o lună de stres și anxietate. Săptămâna aceasta deține anumite tranzite pentru noi care sunt atât notabile, cât și oarecum promițătoare.

Și anume, săptămâna aceasta ne uităm la Soare, care se deplasează în Leu pe 22, pe o Lună plină în Vărsător pe 23 și pe Mercur în Leu chiar după colț.

Citeşte şi: Horoscop. Zodiile care vor avea parte de o întâlnire predestinată până pe 1 septembrie 2021

Pentru cei cu vârsta de peste 50 de ani, acum vă confruntați cu revenirea lui Chiron, care ne va ajuta la vindecarea rănilor vechi, în timp ce vă ajustați viața pentru a se potrivi cu înțelepciunea nou descoperită, potrivit astrologilor yourtango.com.

Citeşte şi: Horoscopul runelor în săptămâna 19 - 25 iulie, cu Mihai Voropchievici: Peştii se pregătesc de o săptămână de VIS. Zodia care trebuie să fie puternică în aceste zile

Luna Plină în Vărsător este, de asemenea, setată să ne testeze. Nivelurile de confort și locurile sigure nu mai există. Săptămâna aceasta este vorba despre riscuri - și frica de a le înfrunta.

Avem Marte în Fecioară, care va continua pe tot parcursul lunii august și va lucra la nevoia noastră de a ne ordona spațiul personal, inspirându-ne în același timp să ne îngrijim de sănătatea noastră.

Și plecăm din ultimele zile de Rac - ceea ce înseamnă că este timpul să ieșim din acele zone ușoare de confort, astfel încât să ne putem pregăti pentru distracție - în sfârșit!

 

Horoscop pentru săptămâna 19-24 iulie 2021

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie):

Miercuri, 21 iulie, Venus îți va face o vizită sub forma unei îngrijorări pentru viața ta amoroasă. Ceea ce credeai că este solid, este acum testat de soartă; viața ta amoroasă va supraviețui?

Da, dar nu fără o luptă adecvată cu partenerul tău.

Probabil că vei căuta să te împaci după aceea, deși partenerul tău poate prefera să te calce cu un camion - dar vei avea parte de împăcare, pentru că Berbecul primește întotdeauna ceea ce vrea.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Planeta voastră conducătoare, Venus, vă va face o impresie grea săptămâna aceasta, pe măsură ce observați cât de bine merg lucrurile în viața voastră amoroasă.

Singur sau cu un partener, știi ce vrei - și aceste cunoștințe nu au apărut neintenționat. Ai lucrat pentru asta; nu mai ești aceeași persoană care mai primește maltratarea cu un bob de sare.

Ești cineva care nu tolerează altceva decât respectul - și va apărea săptămâna aceasta. Și distracția începe cu adevărat pe 23!

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Munca voastră grea va fi răsplătită în această săptămână, Gemeni, și până când va apărea Luna Plină în Vărsător, veți fi gata să vă mulțumiți cu niște distracții, niște jocuri și o mare sărbătoare.

Lucrurile arată bine - ce ați muncit, funcționează. Ceea ce ați planificat a avut loc.

Acest lucru va continua până pe 27, când Mercur intră în Leu, dar până atunci - bucură-te de roadele muncii tale și fii atent la ceea ce funcționează - și la ce nu, în ceea ce privește deciziile de afaceri.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Mai ai câteva zile din sezonul tău, Rac, și este un bun moment pentru schimbări personale. Când ești în zona ta, devii puțin prea confortabil.

Există o diferență între confort și lene.

Venus este pe cale să stârnească casa dvs. de comunicare pe 21 iulie - tocmai la timp pentru a întâmpina Leul, pe 22. În această săptămână vei merge de la obosit și plictisit la inspirat, vorbăreț și vei fi pe val. 

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Fericit sezon Leu! Mai ai câteva zile din Rac, dar da, sezonul Leului ne-a ajuns și asta înseamnă că ești în puterea ta.

Ceea ce vă va cere săptămâna aceasta este răbdare. Veți fi într-o situație care necesită echilibru - puteți face acest lucru.

Puteți aștepta cu răbdare în timp ce toate lucrurile bune se desfășoară, doar pentru dvs. Joi, 22 iulie - lumea va fi cu siguranță a ta.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este o săptămână bună să fii îndrăzneț - nu ca și cum ai avea nevoie de o solicitare în acest departament, dar doar în cazul în care nu ai ieșit afară, aranjați și strălucind ca un ban nou - este timpul.

Sezonul Rac s-a încheiat și este un pachet mixt de emoții pe care le puteți obține - iar sezonul Leului începe să arate foarte bine.

Vrei din nou vremuri bune; prieteni, mâncare, băuturi - totul începe din nou, săptămâna aceasta. Nu vă gândiți la moderație în acest moment - săptămâna aceasta este vorba despre răsfăț și distracție cu alți oameni.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Tocmai ai trecut de influența lui Chiron retrograd în Berbec și ai luat o bătaie emoțională. Acum știi ce te-a tulburat și ești gata să mergi mai departe.

Vei petrece această săptămână încercând să te simți echilibrat.

Vă veți cântări opțiunile; există ceva în viața ta care are nevoie de muncă și există alte aspecte pe care le-ai neglijat?

Natura Balanței dorește întotdeauna echilibrul și, în această săptămână, vei fi în proces de a cântări lucrurile vieții tale în funcție de valoarea lor.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Acesta este un moment important în viața ta și este cel mai bine să-ți amintești cine sunt prietenii tăi și să îi contactezi, astfel încât să poți ști cine e de partea ta și cine nu.

În timp ce majoritatea săptămânii va fi cu sarcini de muncă și legate de muncă, s-ar putea să vă regăsiți puțin neimpresionați cu propriul cont bancar.

Dezamăgirea ta te va face să muncești mai mult și, până va sosi Luna Plină în Vărsător, vei fi gata să împingi toate acele hârtii deoparte, în timp ce plănuiești un weekend excelent cu prietenii.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Probabil că ești la capătul frânghiei când vine vorba să te simți vulnerabil și puțin supraexpus; nu vă faceți griji, acest lucru va trece.

Poate ai împărtășit multe despre tine și acum regretă că ai dezvăluit adevărul tău.

Acesta este probabil un rezultat al retrogradului lui Chiron - te face să te gândești prea mult și, când te gândești prea mult, începi să te simți mai rău.

Aveți Soarele în Leu, care vine la voi, pe 22 iulie, și va simți că ați apăsat butonul de resetare. Vin şi zile bune. Ţine-te bine și continuă să crezi.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Veste bună vine pentru tine săptămâna aceasta, Capricorn, și da, este vorba de chestiuni profesionale. Ceea ce funcționează pentru dvs. este tranzitul Venus în Fecioară, care vă stimulează dorința de detalii și organizare intense.

Deși se știe că sunteți muncitor, nu este nimic mai bun decât ajutorul unei planete pentru a susține acest efort.

De asemenea, ai sezonul Leu în această săptămână, ceea ce te ajută la un nou nivel. Te simți ascuțit, perspicace și pregătit.

Fă-ți o favoare: planifică-ți un timp pentru tine. Munca ta va ieși în evidență mult mai bine dacă vei găsi o modalitate de a echilibra viața constantă de muncă.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

S-a decis: Vărsătorul este pe cale să părăsească casa. Alertați mass-media! Și sincer, nu poți fi învinuit pentru că ești atât de asocial - sezonul Racului are tendința de a ne ține acasă, sub pături, lipiţi de televizor.

Din păcate, Leul sparge ușa și va sosi joi, 22 iulie - și cu ajutorul Lunii Pline în Vărsător în seara următoare, parcă toți Vărsătorii lumii se vor bucura în sfârșit. Lasă-ți partea sălbatică afară.

 

Pești (19 februarie - 10 martie)

La ce vă puteți aștepta săptămâna aceasta: un fel de reînnoire când vine vorba de relația voastră de dragoste.

Aceasta este săptămâna în care tu și persoana iubită obțineți bucurie din lucrurile ușoare din viață; nu totul trebuie să fie la fel de încărcat de tristețe și confuzie ca și până acum, în acest iulie. Săptămâna aceasta este săptămâna ta de ieșire.

Sezonul Leului îți va ușura încărcătura, iar Luna Plină, vineri, 23 este acolo pentru a scoate la iveală toate excentricitățile tale distractive. Fii curajos, fii tu însuți.

Citeşte şi: Top CINCI cei mai atrăgători bărbaţi, în funcţie de zodie. Clasament realizat de Lidia Fecioru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel