Top CINCI cei mai atrăgători bărbaţi, în funcţie de zodie. Clasament realizat de Lidia Fecioru

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Top CINCI cei mai atrăgători bărbaţi, în funcţie de zodie. Clasament realizat de Lidia Fecioru
Top CINCI cei mai atrăgători bărbaţi, în funcţie de zodie. Clasament realizat de Lidia Fecioru

Top cinci cei mai atrăgători bărbaţi, un clasament realizat de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la emisiunea Adevăruri Ascunse.

Citeşte şi: Horoscopul runelor în săptămâna 19 - 25 iulie, cu Mihai Voropchievici: Peştii se pregătesc de o săptămână de VIS. Zodia care trebuie să fie puternică în aceste zile

1. Scorpion

"Scorpionul, dacă îi place ceva, până nu obţine, nu se lasă. Are chestia asta de a fi foarte loial partenerei. E un cuceritor. Când se plictiseşte, mai cucereşte şi în altă parte. În mare, au lipici foarte mult. Au şi chestii ascunse. Sunt secretoşi, nu spun. Dacă vrei să încredinţezi un secret cuiva, încredinţează unui Scorpion. Nu sunt numai cuceritori, ci şi pasionali. O dată ce i-a cucerit cineva, le pune lumea la picioare. Ştie să cânte la struna care trebuie. E foarte galant, foarte gentleman. Îi place să facă plăceri, surprize, să gătească pentru a cuceri o femeie", spune Lidia Fecioru.

Mihai Voropchievici: Când cucereşte, pleacă după alta. El stârneşte interes prin aspectul lui şi prin misterul pe care ţi-l induce. Tu zici că tu l-ai cucerit, dacă nu îi convine, face stânga împrejur. E o zodie care alege, nu permite să fie ales. Este regele.

 

2. Leu

"Este cel mai pasional. Leul, dintre toate zodiile, este foarte pasional, mai pasional decât Scorpionul.Ştie să dăruiască într-o relaţie, să iubească din toate punctele de vedere.

El cucereşte şi pune totul la dispoziţie ca să îşi hrănească orgoliul. Apoi zice eu am făcut şi am dres. Da, este plin cu de toate, este darnic, face cadouri scumpe, dar este doar doar hrănirea orgoliului lor.

Se stinge foarte repede flacăra. Simte ce îşi doreşte persoana de alături. Bărbaţii sunt mai fideli decât Leoaicele. Sunt la fel de plimbăreţi ca Scorpionii, dar sunt mai ponderaţi decât leoaicele.

Flatează, fac complimente. Aşa sunt Leii. Relaţiile sunt de scurtă durată. Dacă l-ai cucerit pe viaţă, îl ai pe viaţă. Îi faci copii, pentru că îşi iubeşte foarte mult copiii, nu au mulţi. Familia devine primordială", mai spune Lidia Fecioru.

 

3. Peşti

"Bărbatul Peşti se consideră unul dintre cei mai atrăgători bărbaţi ai zodiacului. Au un talent de a umple urechile femeii cu complimente. Întotdeauna vrea să deţină controlul relaţiei. Alambicată zodie Peştele. E un familist, dar tot îi place să fie de fiecare dată în doi, nu contează cu cine e doi. Peştele nu e atât de darnic. Cucereşte doar cu vorba. Dacă eşti fraieră şi vrei să îl crezi, crede-l. Bărbatul Peşti se potriveşte foarte bine cu o femeie romantică", a precizat Lidia Fecioru.

Mihai Voropchievici:  tot Peşti i se potriveşte. Îi trebuie o femeie cu care să trăiască la cote înalte. E zodia care te face să te simţi în al nouălea cer. Îl bate şi pe scorpion când vrea. Sunt şi alunecoşi, şi lipicioşi.

"Este empatic. Faţă de bărbaţii din toate zodiile, are empatie. Şi chestia asta ţine. Îl provoacă în viaţă femeia de lângă el. Simte nevoia ă se reîndrăgostească. Dacă nu e provocat, se plictiseşte şi caută", a adăugat Lidia Fecioru.

 

4. Rac

"Bărbatul rac sensibil, inteligent, dedicaţi ideilor lor. În relaţiile de cuplu ştiu să manifeste rol protector. Au sensibilitatea asta, emotivi într-un fel. Sunt un pic mai posesivi şi mai spirituali. Merg mai mult pe partea sufletească, spirituală a relaţiilor. De obicei se potrivesc cu femei Taur, Capricorn, cu Fecioară.

Sunt devotaţi relaţiei, relaţia trebuie să meargă pe încredere. Poate fi foarte ideal cu o femeie Capricorn, e muncitoare şi Racilor le place asta, să îi mămoşească. Aşteaptă de la partener de foarte multe ori mămoşenie, are nevoie de o mamă.

Ei se antamează relaţiei bazată pe iubire. Dar trebuie să îi fi mamă sau psiholog. E complicat", potrivit Lidiei Fecioru.

 

5. Fecioară

Bărbaţii Fecioară că sunt posesivi, sunt geloşi, că vor să deţină controlul, au chestia asta cu organizarea, perfecţiunea şi sunt sensibili, dar foarte dulci, ademenitori, foarte eleganţi, cu simţul umorului., un umor rafinat, au inteligenţă debordantă. Ei caută perfecţiunea în femeia pe care vor să o aibă lângă ei, caută mult şi bine. Nu rămân singuri. Vor căuta relaţia perfectă cu un tipar în minte. Chiar şi la a doua sau a treia încercare, tot găseşte ce vrea", declară Lidia Fecioru

Mihai Voropchievici: Fecioara e un semn foarte complicat, ca şi Vărsătorul. Când ai impresia că l-ai înţeles, nu ai înţeles nimic. Căutând acea perfecţiune, au tiparul pe care vor să îl găsească cu orice scop. Dacă s-au căsătorit şi îşi dau seama că nu au găsit acel tipar, pa.

"Caută perfecţiunea şi la muncă şi în relaţii. Burlăcesc destul de mult până găsesc. Au răbdare. Dacă un bărbat fecioară se destăinuie, eşti mult prea aproape ca prieten pentru un bărbat", completează Lidia Fecioru

Mihai Voropchievici: Sunt mama răniţilor, ca şi racul. Atacă exact când văd un suflet care are nevoie de sprijin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel