Horoscop pentru duminică, 10 martie 2024. Scorpion, vei avea o zi foarte intensă, Pești vine liniștea în viața ta

Narcis Popa |
Data publicării:
sursa foto: Freepik
sursa foto: Freepik

Vă prezentăm horoscopul pentru ziua de duminică, 10 martie 2024. 

Horoscop 10 martie Berbec: Duminică va fi o atmosferă tensionată în jurul tău. Vei fi implicat în unele discuții contradictorii. Totuși, trebuie să prviți partea pozitivă și să scoateți acele idei constructive. E totuși o ocazie bună în care puteți clarifica câteva aspecte importante.

Horoscop 10 martie Taur: Duminică va trebui să înțelegi clar că nu ai controlul total asupra muncii tale. Nici nu poți să fii vinovat de tot ce se întâmplă, dar nici nu e meritul tău 100% când iese foarte bine. Există probleme nerezolvate care au apărut în ultimii ani și care acum vă cer atenția. Jupiter va fi în zodia ta până în luna mai: planeta te va ajuta să-ți recuperezi treptat mai multă seninătate, înainte de a ieși din zodia ta. 

Horoscop 10 martie Gemeni: vei începe să simți o dorință puternică de a te răzvrăti pentru că nu totul depinde de decizia ta. Fix aceste circumstanțe externe te enervează. De acum înainte, trebuie să fii atent la relația de cuplu. E nevoie de mai multă grijă și de discuții semnificative dacă vreți să continuați liniștiți împreună.

Horoscop 10 martie Rac: Duminică, dacă nu ești atent, vei risca să devii excesiv de emoțional. Această latură impetuoasă, uneori chiar agresivă a ta poate fi înțeleasă greșit de alții. Ei te pot interpreta ca fiind arogant. Cei care nu te cunosc pot înțelege că ai nevoie să te aperi, și că folosești aroganța ca să nu pari vulnerabil. 

Horoscop 10 martie Leu: duminică s-ar putea să te simți nerăbdător, nemulțumit de modul în care evoluează lucrurile, mai ales în sfera privată. Chiar și cei care au obținut recent o victorie ar putea plăti acum prețul pentru că au petrecut prea mult timp la muncă. Vei regreta acest lucru.

Horoscop 10 martie Fecioară: așa cum anticipează horoscopul, duminică se va încheia o săptămână foarte obositoare pentru tine. Erai un vârtej de gânduri neîncetate, nu te-ai oprit nicio clipă. De acum înainte va trebui să te gândești la viitorul tău cu optimism, dar încearcă să mai fii atât de activ. 

Horoscop 10 martie Balanță: chiar dacă cea mai grea perioada a trecut și a rămas în urma ta, duminică s-ar putea sa experimentezi noi momente de tensiune cu partenerul tău. Va trebui să fii foarte atent când vorbești, mai ales dacă nu au fost clarificate toate problemele din cuplu. 

Horoscop 10 martie

 

Horoscop 10 martie Scorpion: duminică promite să fie o zi foarte intensă. Ar trebui să o petreci cu cei mai buni prieteni ai tăi, cu oameni pozitivi. Ce e mai rău a rămas acum în spatele tău. În câteva ore, Venus va fi din nou activ și te va ajuta să readuci liniștea în dragoste de care ți-a fost dor în ultimele săptămâni.

Horoscop 10 martie Săgetător: în câteva ore Venus va deveni disonantă. Cel mai bine ar fi să nu ai neînțelegeri sau probleme nerezolvate în dragoste. Riscul va fi să vă certați aprins, poate din cauza unui proiect comun sau pentru că ați stat singur prea mult timp. 

Horoscop 10 martie Capricorn: conform horoscopului, duminică ar trebui să muncești din greu pentru a valorifica acele relații de care îți pasă, care te interesează. Aceste zile reprezintă o perioadă de testare pentru experiențele pe care le puteți avea în viitor. Fii mai atent cu cheltuielile tale.

Horoscop 10 martie Vărsător: duminică promite să fie o zi a reflecțiilor profunde. Aveți multe proiecte în pregătire, dar membrii familiei vă vor invita să vă opriți și să încercați să înțelegeți care sunt realizabile și care nu. Până în martie va trebui să vă reconsiderați unele planuri.

Horoscop 10 martie Pești: mâine vei avea șansa să readuci liniștea în viața privată: ai mare nevoie de ea, mai ales dacă ai avut de-a face cu diverse probleme personale în ultimele zile. În câteva ore, Venus va ajunge în zodia ta: o veste bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel