Horoscop muzical. Care este genul de muzică pe care te distrezi cel mai bine, conform zodiei tale

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop special. 3 zodii care scăpa de greutatea problemelor vechi în luna aprilie
Horoscop special. 3 zodii care scăpa de greutatea problemelor vechi în luna aprilie

Muzica este peste tot - nu poți merge nicăieri sau face ceva fără ca muzica să facă parte din ziua ta. La volan în mașină, în drum spre serviciu, acasă, dar mai ales sâmbătă seara în club, muzica este mereu prezentă. Află care este genul musical care ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodiac ta.

În mod clar, muzica este foarte importantă, nu doar în viața ta, ci și în întreaga lume. Desigur, suntem cu toții diferiți, așa că muzica care te atinge cel mai mult s-ar putea să nu rezoneze cu altcineva.

O parte din acest lucru ține de preferințele personale, dar o altă parte ar putea avea legătură cu astrologia.

Poate că nu ești sigur ce gen de muzică îți place cel mai mult - pur și simplu îți plac toate! Cunoscându-ți mai bine semnul zodiacal te poate ajuta să-ți dai seama care este genul de muzică care îți place cel mai mult, pe baza astrologiei.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

Berbec, genul muzical care îți vorbește cel mai mult este rockul. Este adevărat că asculți orice este molipsitor, dar muzica rock este ceva cu care te poți identifica cu adevărat. Îți place în mod special muzica rock care are un ritm bun în spate și versuri care chiar înseamnă ceva - te poți lipsi de melodiile care sunt populare doar pentru că repetă aceleași cuvinte la nesfârșit.

Fiind un semn zodiacal foarte activ și optimist, ai nevoie să asculți muzică care să îți mențină adrenalina ridicată. Fie că asta înseamnă ceva ce poți asculta în drum spre o ședință plictisitoare la serviciu sau când ești la sală, muzica rock este unul dintre acele genuri care merge tare de fiecare dată, la fel ca tine. Îți place că muzica rock este sinceră și puțin nebună.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

 

Taur, îți place muzica așa cum îți place orice altceva în viață: clasică. Clasicii sunt cei care te ajută să treci peste zi și te țin cu picioarele pe pământ atunci când programul tău devine un pic prea agitat pentru gustul tău. Indiferent ce înseamnă "clasic" pentru tine - rock clasic, melodii pop din copilărie, piese hip-hop de demult - asta este ceea ce tinde să-ți umple biblioteca muzicală cel mai repede.

Îți plac clasicii mai mult decât orice alt gen de muzică, pentru că îți amintesc de vremuri mai bune. Uneori vă surprindeți rememorând trecutul și vorbind despre cât de grozav era când muzicienii se ocupau cu adevărat de muzică. Cunoștințele tale despre istoria muzicii ar putea fi puțin cam mult pentru unii oameni, dar nu te poți abține! Atunci când îți place cu adevărat ceva, vrei să îl împărtășești cu cât mai mulți oameni.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Gemeni, vei asculta cam orice fel de muzică, dar preferata ta absolută este muzica pe care poți dansa cu adevărat. Ai o mulțime de energie acumulată în tine și trebuie să o scoți cumva! Genuri muzicale precum muzica electronică de dans (EDM) și techno s-ar putea să nu fie pe placul tuturor, dar chiar vorbesc cu tine la un alt nivel.

De asemenea, vă place când muzica poate fi un mijloc de a începe o conversație - pentru că vă place să învățați oamenii lucruri noi despre muzică. Deși este rar să existe versuri în techno și EDM, puteți totuși să vă împărtășiți cunoștințele despre motivul pentru care muzicienii au folosit aceste sunete și nu altele, și chiar despre știința din spatele melodiilor optimiste. Considerați că muzica este o experiență de învățare importantă.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

 

Rac, ești un semn zodiacal foarte sentimental și emoțional, așa că este logic că te vei identifica cel mai mult cu un gen muzical care are ca scop să-ți ofere sentimente atunci când îl asculți. Genuri precum blues și R&B vorbesc cel mai mult cu tine, deoarece sunt atât de pline de suflet și de sentimente, încât ai fi nebună să nu ți se facă pielea de găină când asculți aceste genuri.

De asemenea, vă place faptul că nu doar ritmurile sunt pline de emoție, ci și versurile! Orice cântec care are o poveste reală de spus tinde să devină rapid unul dintre preferatele tale, pentru că, atunci când îi asculți melodiile, ai impresia că trăiești viața acestui muzician. Pentru tine, muzica înseamnă să te lași cuprins de magia cântecului, să faci parte cu adevărat din el.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

 

Leu, ești un lider din fire, așa că nu este neobișnuit să fii atras și de alți lideri - inclusiv de liderii din topurile industriei muzicale. Vei asculta cam orice gen de muzică și îți va plăcea, dar preferatul tău este cu siguranță genul pop. Îți plac melodiile pe care poți atât să cânți, cât și să te miști din fund, și ai mereu cele mai noi single-uri în urechi.

Pentru tine, muzica este ca un cadou care nu se oprește niciodată. Întotdeauna există ceva nou de care să te bucuri și îți place că poți asculta cel mai nou single al unui muzician și că poți învăța versurile pe de rost înainte de sfârșitul săptămânii. Ești, de asemenea, genul de semn zodiacal care chiar urmărește știrile despre muzicieni, mai degrabă decât doar muzica. Așadar, ești cu adevărat investit în întreaga experiență.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

 

Fecioară, fiind unul dintre cele mai inteligente semne zodiacale, ai nevoie de muzică care îți va pune cu adevărat în mișcare rotițele din creier. Nu asculți muzică doar pentru a te relaxa; asculți muzică pentru a învăța ceva nou despre tine și despre lume. Genul muzical care tinde să vă vorbească cel mai mult este muzica clasică. Nu sunteți prea preocupat să ascultați melodii cu versuri, atâta timp cât muzica este suficient de profundă și semnificativă.

Îți plac atât compozitorii clasici, cât și muzicienii mai noi atunci când vine vorba de muzica clasică. Admiri în special faptul că artiștii mai noi tind să găsească inspirație în compozitorii mai vechi, deoarece încerci întotdeauna să găsești inspirație și în cei care au venit înaintea timpului tău. Muzica clasică este alcătuită din povești emoționante care te fac să simți cu adevărat ceva atunci când le asculți. Și chiar îți pot aduce și inspirație.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 

Balanță, ești o ființă foarte sociabilă, așa că ai tendința de a te raporta cel mai bine la genurile muzicale care îți oferă posibilitatea de a încorpora melodiile tale preferate în tot ceea ce faci. Genul muzical care îți place cel mai mult este country; este ceva în legătură cu ritmurile molipsitoare și versurile pline de semnificație care te ating într-un mod în care alte genuri nu o fac.

De asemenea, ești guvernată de planeta Venus, care este planeta iubirii. Și dacă există un gen muzical care se referă la iubire - găsirea ei, pierderea ei și credința în ea - acela este country. În muzica country există câte puțin din toate pentru toată lumea, așa că, deși nu te îndepărtezi întotdeauna de acest gen, tot te poți sătura de melodii din această categorie muzicală.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Fiind un semn zodiacal emoțional, intens și pasional, ai nevoie de muzică care îți vorbește cu adevărat la suflet, Scorpionule. Muzica în sine este o parte importantă din viața ta, dar genul care îți vorbește cel mai mult este hip-hop și rap. Mulți oameni au tendința de a respinge aceste genuri ca nefiind importante din cauza limbajului dur pe care îl poate avea, dar tu știi că există mult mai mult decât se vede când vine vorba de rap și hip-hop.

Există MULTĂ pasiune în cuvintele cântecelor hip-hop și rap și, împreună cu ritmurile puternice care îți rămân în cap, acestea sunt genurile de care nu te poți sătura. Pentru tine, aceste melodii sunt mai mult ca niște poeme decât doar versuri și o melodie. Îți place faptul că există mai multe căi de exprimare a sentimentelor tale decât doar să vorbești despre ele, lucru cu care te poți identifica bine cu rapperii și artiștii hip-hop.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Săgetătorule, iubești melodiile care te fac să vrei să te ridici din picioare și să dansezi. Dar singurul lucru pe care îl urăști, în viață și în muzică, este să te limitezi la un singur gen de muzică. Deși ai tendința de a asculta o mulțime de genuri muzicale diferite, îți place în special muzica lumii. Muzica mondială este muzica din alte țări în afară de a ta. Ascultarea muzicii mondiale vă ajută să vă deschideți la multe culturi diferite deodată.

Fie că ascultați cântece din India, America Latină sau Caraibe, vă place în mod special acest gen pentru emoția și caracterul molipsitor al melodiilor. Nu trebuie să înțelegi cuvintele pentru a iubi muzica. Dar să nu uităm de celelalte două genuri pe care le asculți non-stop, pop și rock. World music înseamnă să îmbrățișezi alte culturi și să le sărbătorești.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Capricorn, un semn zodiacal sofisticat ca tine are nevoie să asculte muzică pe măsură. Genul muzical care îți vorbește cel mai mult este jazzul, pentru că este sofisticat și inteligent. De asemenea, jazz-ul nu respectă alte reguli precum country sau pop - și nici tu. Îți faci propriile reguli în viață și te asculți doar pe tine însuți, ceea ce face și jazz-ul, într-un fel. Poți fi sigur că nu există nimic acolo ca jazzul sau ca tine.

Dar acesta nu este singurul mod în care te raportezi la jazz. Muzicienii de jazz depun multă muncă și dedicare pentru a-și perfecționa meseria - nu oricine poate fi un profesionist în crearea muzicii de jazz. Și, la fel ca acești muzicieni, și tu depui mult sânge, sudoare și lacrimi pentru a-ți atinge propriile obiective, indiferent cât de greu este să reușești. Jazzul este mai mult o reprezentare a ta decât un simplu gen muzical.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

 

Vărsătorule, ești un alt semn zodiacal care nu urmează regulile nimănui altcuiva decât pe ale sale. Îți place să trăiești în propria ta lume independentă, rebelă și cu spirit liber. Sigur, pot exista momente în care ai chef să te alături mulțimii, dar numai în condițiile tale.

Muzica alternativă îți vorbește cel mai mult pentru că îți amintește de tine însuți. Poate că sună ca un alt gen de muzică și poate că arată ca toți ceilalți, dar există totuși multă personalitate și originalitate care o face unică. Dar doar pentru că muzica alternativă îți vorbește cel mai mult, cu siguranță nu este singurul gen care îți vorbește. Îți place un pic din toate și libertatea de a explora toate genurile muzicale.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Pești, sunteți semnul zodiacal care are cea mai profundă conexiune cu muzica, mai mult decât orice alt semn zodiacal. Pentru tine, muzica este o evadare din realitate, într-o lume magică de vis în care orice se poate întâmpla. Aveți în mod constant noi melodii preferate pe care le adăugați la o listă de redare nesfârșită, pentru că fiecare melodie vă face să simțiți ceva diferit.

Ești un semn zodiacal foarte sensibil, cu sentimente, așa că genul muzical cu care te poți identifica cel mai bine este unul care îți hrănește aceste nevoi de a intra în contact cu emoțiile tale. Genul care îți vorbește cel mai bine este muzica indie. Tot ceea ce este puțin diferit și care poate satisface în continuare nevoia ta de muzică profundă pe care nu toată lumea o va "înțelege" este pe gustul tău. Îți place complexitatea versurilor și a ritmurilor pe care o oferă muzica indie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel