Horoscop, miercuri 9 octombrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Nativii din Balanță vor căuta vinovați pentru tot ce nu le convin
Nativii din Balanță vor căuta vinovați pentru tot ce nu le convin

Horoscop. Dacă Scorpionii vor să îi convingă pe ceilalți să îi urmeze, va fi nevoie să stea puțin timp înainte să își planifice toți pașii. 

Berbec

Este o zi foarte bună să faci mișcare, să practici sportul preferat sau să te plimbi în natură. Vei fi mai relaxat și astfel vei evita toate provocările de la serviciu sau de acasă.

Taur

La serviciu, o persoană mai înțeleaptă are câteva sfaturi pentru tine. Inițial vei crede că sunt reproșuri, dar din contră. Te vor ajuta pentru a rezolva o problemă mai veche.

Gemeni

Reacțiile tale vor fi întârziate pe toată durata zilei. La serviciu vor crede că ești leneș, iar acasă te vor acuza că nu te implici deloc. Nu îți aglomera pogramul.

Rac

Ai foarte multe de rezolvat și nu știi cum să faci față. Scapă de orgoliu și roagă-i pe cei apropiați să te ajute sau măcar să te îndrume spre cineva care o poate face.

Leu

Din neatenție, există riscul să strici sau să spargi diverse obiecte de prin casă. Bineînțeles va fi nevoie să cheltuiești bani pentru reparații.

Fecioară

Ești solicitat din toate părțile să porți discuții de lămurire și să rezolvi boacănele altora. Implică-te dar cu o limită. Nu îți neglija sarcinile tale de la serviciu.

Balanță

Vei căuta vinovați pentru tot ce nu îți convine la viața ta. Dar nu vei face decât să fugi de adevăratul responsabil, adică tu. Analizează mai bine acțiunile tale.

Scorpion

Dacă vrei să îi convingi pe ceilalți să te urmeze, va fi nevoie să stai puțin timp înainte să îți planifici toți pașii. Nu te arunca neștiutor și nepregătit în absolut nimic. Intuiția este insuficientă câteodată.

Săgetător

Deși nu ești adeptul ei, singurătatea s-ar putea să fie unicul aliat de astăzi. Gălăgia și freamătul cotidian te vor indispune și nu vei reuși să faci nimic.

Capricorn

La locul de muncă este o tensiune continuă și nu poți face nimic să scapi de ea. Ai nevoie de liniște să muncești, dar acum ești nevoit să reziști la un stres prelungit.

Vărsător

Luna este în continuare în semnul tău și te va face mai sensibil ca de obicei. În plus, vei manifesta empatie pentru toate necazurile cunoscuților.

Pești

Vei fi dezamăgit de persoanele pentru care te-ai sacrificat la un moment dat. Acum când le ceri sprijinul, îți întorc spatele. Nu dispera pentru că vei găsi soluția singur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel