Horoscop, miercuri, 9 ianuarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Taurii se află într-un anturaj constructiv, în care simt că dau randament în orice activitate colectivă. Leii muncesc mult, pentru că vor  să-și facă dreptate într-o situaţie în care se simt defavorizat.

Horoscop, 9 ianuarie 2019, BERBEC

Aruncă o privire în urmă, pentru că undeva în trecut se află cheia problemei cu care te confrunţi astăzi. Data trecută ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar să-ţi aduci aminte cum s-au rezolvat toate atunci şi să repeţi reţeta de odinioară.

Tot în trecut se află un eveniment cu care te mândreşti încă, pe care probabil nu l-a aflat toată lumea, ca atare e bine uneori să mai treci în revistă propriul palmares, ca să ştie toţi cu ce te lauzi.

De fapt nici nu e laudă de sine, ci e o simplă informare a celor din jur cu privire la reuşitele tale de altădată şi care pot conta şi acum.

Horoscop, 9 ianuarie 2019, TAUR

Te afli într-un anturaj constructiv, în care simţi că dai randament în orice activitate colectivă. Vă completaţi unii pe alţii, vă susţineţi reciproc şi, la cooperarea de care daţi dovadă, şi roadele vor fi foarte promiţătoare.

Încearcă să te alături oamenilor deschişi la dialog şi fii şi tu la fel de cooperant, pentru că numai împreună puteţi ajunge la roade de care vă veţi folosi cu toţii. Singur îţi va fi mai greu şi vei avea mereu impresia că ai nevoie de cineva alături să te ajute. Azi ai pe cine te baza!

Horoscop, 9 ianuarie 2019, GEMENI

Aşteaptă-te la discuţii în contradictoriu, la controverse şi animozităţi în orice încercare de comunicare, pentru că nici tu, nici ceilalţi nu vă puteţi abţine de la remarci acide.

Parcă ai fi prins în mijlocul unei furtuni şi nu ştii încotro să mergi, orice ai face. Lucrurile se precipită şi nasc o stare de nervozitate extremă. Şi tu eşti irascibil, fără îndoială, dar ai şi ghinionul să te afli printre oameni agresivi din fire care toarnă gaz pe foc la o banală dispută.

Horoscop, 9 ianuarie 2019, RAC

Ai ajuns la finish aşa cum ai dorit, dar nu deţii tu toate meritele pentru acest final de capitol, pentru că ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alături de tine.

Dacă acum culegi roadele finale, nu uita cine a participat la această reuşită, pentru că l-ai supăra profund dacă i-ai ignora contribuţia.

Nu fi egoist şi nici nu trage pe turta ta toate meritele, ci trebuie să recunoşti că ai avut un partener pe tot parcursul acestui proiect şi fără el nu ai fi ajuns aici în aceleaşi condiţii. Scoate-i mai mult în evidenţă rolul şi mulţumeşte-i!

Horoscop, 9 ianuarie 2019, LEU

Munceşti mult, pentru că vrei să-ţi faci dreptate într-o situaţie în care te simţi defavorizat. Cineva s-a băgat în treburile tale şi a dat peste cap ordinea corectă şi acum baţi pasul pe loc pentru a redresa situaţia cum se cuvine.

Nu te lăsa dominat de alţii care îţi flutură prin faţa ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea să încline balanţa în favoarea lor, pentru că tu presimţi că, la originea reuşitelor lor, se află o intenţie negativă sau un gest incorect şi nu te laşi până nu le scoţi la lumină.

Horoscop, 9 ianuarie 2019, FECIOARĂ

Întâlnirea de astăzi aduce lumină în viaţa ta, de parcă ai cunoaşte exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problemă.

Mesajul transmis de cel care îţi iese astăzi în cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia să discuţi.

Printre ele se află un potenţial prieten sau o posibilă iubire, dar numai de tine depinde cum profiţi de ocazia care se iveşte. Culmea, nu e unică, ai atât de mult noroc încât, dacă nu profiţi azi de şansă, ţi se va mai arată şi a doua oară, dar, dacă eşti deja la a doua încercare, trebuie să pui acum, repede, mâna pe şansă!

Horoscop, miercuri, 9 ianuarie 2019

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel