Horoscop, miercuri, 3 octombrie 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Gemenii muncesc cu sârg, convins că rezultatele proiectului pe care îl ridică pas cu pas depinde numai de eforturile depuse de aceștia. Emoţiile Taurilor dau în clocot, prins într-un iureş de evenimente cu efecte contradictorii asupra lor.

Horoscop, 3 octombrie 2018, BERBEC

Atitudinea ta tonică, optimistă, încrezătoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici şi pesimişti. Tu faci un pas în faţă şi arăţi tuturor că nimic nu e atât de greu încât să nu poată fi rezolvat, nimic nu e atât de trist încât să merite să-ţi torni cenuşă în cap, şi prin această atitudine atât de luminoasă, poţi trage şi pe alţii după tine, în sus.

Sunt câteva persoane în preajma ta care l-au luat pe nu în braţe şi se plâng întruna, dar au noroc de o prezenţă ca a ta care le readuce şi lor zâmbetul pe buze şi speranţa în suflet. Mobilizează-i, ridică-le moralul, pentru că îţi vor fi recunoscători pentru energia pe care le-o insufli!

Horoscop, 3 octombrie 2018, TAUR

Emoţiile tale dau în clocot, prins într-un iureş de evenimente cu efecte contradictorii asupra ta. E ceva ce te cheamă înainte şi te ambiţionează să faci totul să ajungi mai repede acolo, dar altceva te trage înapoi şi îşi spune s-o laşi mai moale, pentru că nu eşti suficient de bine pregătit sufleteşte.

Deţii toate resursele unui succes deplin, deci nu lăsa latura ta sensibilă să te oprească din elan. Entuziasmul zilei e imens, energia la cote maxime, doar inima e slabă şi nu te susţine în demersurile curajoase spre care ai vrea să porneşti. Ba poţi, deci şi tu, inimă, hai!

Horoscop, 3 octombrie 2018, GEMENI

Munceşti cu sârg, convins că rezultatele proiectului pe care îl ridici pas cu pas depind numai de eforturile depuse de tine. Nimic nu ţi se oferă de-a gata pe tavă, e nevoie de efort, de timp investit, de energie consumată, dar norocul tău e că ai toate aceste resurse la dispoziţie pentru a le canaliza cu succes spre scopul propus.

E şi mai motivant să vezi cu ochii tăi ce iese concret de sub mâinile tale, pentru că pare a fi o activitate din care se nasc produse, obiecte, lucruri palpabile şi eşti foarte mândru de ceea ce-a ieşit! Munca manuală, cu instrumente sau cu materii prime e cea mai favorizată.

Horoscop, 3 octombrie 2018, RAC

Deşi te afli într-un mediu cu care eşti obişnuit, azi parcă nu mai poţi comunica eficient cu nimeni din anturaj. Cei aerieni şi zăpăciţi te enervează, cei nervoşi şi arţăgoşi te ţin la distanţă, deci oricât ai încerca să rămâi calm şi amabil, tot te va scoate şi pe tine cineva din sărite, până la urmă. Fă un efort să-ţi păstrezi atitudinea pozitivă în ciuda tratamentelor incorecte din partea celor din faţa ta, care uită de prietenie, şi de bune maniere, doar pentru a-şi impune propriile dorinţe.

Horoscop, 3 octombrie 2018, LEU

Cine se aseamana se aduna – spune o vorba – si acelasi lucru simti si tu azi in legatura cu omul care te completeaza in tot ce faci. Priveste la cel din fata ta, pentru ca devine un fel de oglinda a propriei tale identitati. Ori semanati grozav de mult in unele privinte, ori el descrie de fapt cum te comporti si tu, cum esti si tu, chiar daca iti arata o imagine care iti place sau nu. Privindu-l pe el cu luciditate, poti lua unele masuri asupra propriei tale persoane, deoarece vezi la el defecte care ii apartin in aceeasi masura. Daca la el nu-ti place, ar trebui sa nu-ti placa nici la tine!

Horoscop, 3 octombrie 2018, FECIOARĂ

Priveşti foarte serios problema pe care o analizezi azi cu imparţialitate şi atenţie, spre deosebire de cei din jur care încă nu s-au detaşat de spiritul sărbătorilor şi au chef de joacă.

Nu e de glumit cu răspunsul pe care trebuie să îl dai, pentru că ţi se cere concentrare şi capacitatea de a înţelege situaţia pe toate feţele cu corectitudine, pentru a te asigura că nu ai scăpat nimic din vedere. Tu vei reuşi să cântăreşti problema cât se poate de bine şi-i vei ajuta şi pe ceilalţi să revină cu picioarele pe pământ.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel