Horoscop, miercuri, 28 august 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Doar gura Gemenilor  se aude în casă
Doar gura Gemenilor se aude în casă

Horoscop. Săgetătorii au de dus o luptă continuă între năzuințele lor  profesionale și cerințele membrilor familiei.

Berbec

Nu esta cazul să fii leneș. Astăzi ai putea să descoperi mult mai ușor o nouă pasiune care să îți umple timpul, sufletul și dece nu, cu timpul, chiar și buzunarele. Trebuie doar să depui mai mult efort și să le spui și celorlalți ce ai de gând. 

Taur

Sunt avantajate declarațiile de dragoste, indiferent de staturul relației. Adică poți fi în zona de tatonare sau într-o relație de foarte mulți ani care a intrat într-o monotonie. Caută să îi faci o surpriză persoanei iubite. 

Gemeni

Doar gura ta se aude în casă. Ceilalți membri ai familiei vor nu vor, trebuie să fie spectatorii tăi și să te urmeze indiferent de ce le-ai propune. Și asta pentru că ești dipus să faci scandal dacă nu ți se dă dreptate. Ai impresia că ai argumentele câștigătoare. 

Rac

Dacă nu ți-ai făcut ordine în zona financiară, astăzi ai toate șansele să o faci într-un mod obiectiv. Contează să te găsească toamna cu temele făcute astfel încât să știi ce investiții poți face sau ce bani ai de luat înapoi. 

Leu

Nu ai deloc stare, ești într-o continuă mișcare, iar cei din jurul tău îți vor reproșa faptul că îi agiți fără motiv și te vor ruga să te potolești. Orgoliul nu te va lăsa deloc să alegi liniștea și vei provoca adevărate conflicte, mai ales la locul de muncă. 

Fecioară

Astăzi toate îți ies toate ai bine decât ți-ai planificat. Neașteptat chiar și pentru tine, tu fiind obișnuit să muncești din greu și să îți păstrezi modestia atunci când ești lăudat pentru reușite. Nu te încrede total în vorbele partenerului. 

Balanță

Poate mai multă grijă pentru organismul tău nu ar strica. Fă-ți o situație a programului tău zilnic și descoperă unde consumi energie așa degeaba, inutil și încearcă să remediezi. Somnul și odihna sunt aliații tăi. 

Scorpion

Ai de rezolvat multe probleme. Dacă ar fi depins doar de tine, ar fi fost perfect, dar trebuie să aștepți după foarte multe persoane. Iar tu nu ai timp și astfel, îți vei pierde cumpătul foarte ușor. Încearcă să nu faci tărăboi cu cine nu trebuie, 

Săgetător

Ai de dus o luptă continuă între năzuințele tale profesionale și cerințele membrilor familiei. Simți că îți este greu să îi impaci pe toți orice ai face. Tensiunea interioară te va epuiza, și asta se va vedea pe chipul și în gesturile tale. 

Capricorn

Întâlnești oameni înțelepți, care te pot învăța tot felul de lucruri care să te ajute să te maturizezi sau să te dezvolți pe plan profesional. Ascultă-i, însă nu le împrumuta toate gesturile sau modalitățile de a rezolva problemele. 

Vărsător

Azi poți găsi metode originale de a-i face pe alții să îți dea banii înapoi sau prin care să le soliciți apropiaților anumite sume pentru proiectele tale. Vestea bună este că îi vei convinge ușor, trebuie doar să nu pierzi prea mult timp.

Pești

Partenerul poate deveni gelos pe colegii de serviciu, de aceea ai face bine să nu vorbești foarte mult despre ei acasă. Misiunea ta este de a menține calmul în familie, nu de a pune gaz pe foc. Nu da foarte multă atenție foștilor parteneri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel