Horoscop, miercuri, 26 septembrie, 2018

Cristian Andrei / 25 sep 2018, 17:27 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Relaţia cu instituţiile statului este în prim plan pentru Scorpioni, de parcă ar fi venit vremea unor proiecte majore, de care depinde imaginea lor profesională sau reputaţia acestora. Pentru Săgetători, veştile bune vin de pretutindeni şi pot spune că e o zi fericită, frumoasă, luminoasă. 

Horoscop, 26 septembrie 2018, BALANȚĂ

Felul în care îi exercită unii autoritatea asupra ta lasă urme neplăcute şi îţi strică tot cheful de a mai face ceva.

El nu ştie să se impună decât prin ton agresiv, prin forţă, printr-o violenţă pe care nu o poţi tolera, dar chiar dacă vei încerca să îţi spui părerea despre comportamentul său nepotrivit, nu vei scăpa fără un atac la persoană.

Dacă această energie din belşug ar fi canalizată în mod constructiv, s-ar ajunge la rezultate excelente, dar ce păcat că se iroseşte pe certuri, conflicte, încăpăţânări inutile.

Horoscop, 26 septembrie 2018, SCORPION

Relaţia cu instituţiile statului este în prim plan de parcă ar fi venit vremea unor proiecte majore, de care depinde imaginea ta profesională sau reputaţia ta. Laşi impresie bună pe oriunde treci, pentru că inspiri profesionalism, autoritate, seriozitate, exact acele calităţi de care e nevoie în planurile tale curente.

Nu te lăsa intimidat nici de funcţia celor cu care discuţi, nici de eventualele avertismente care ţi se adresează, pentru că nu te simţi vinovat de absolut nimic.

Eşti sigur pe tine, stăpân pe situaţie, te bazezi pe o experienţă bogată în domeniul pe care îl practici şi pe un bagaj imens de cunoştinţe verificate şi bine documentate.

Horoscop, 26 septembrie 2018, SĂGETĂTOR

Veştile bune vin de pretutindeni şi poţi spune că e o zi fericită, frumoasă, luminoasă. Cele mai bune lucruri se petrec în relaţie directă cu ceilalţi oameni pe care îi întâlneşti, ca atare ieşi în lume, socializează.

Cunoaşte persoane noi, pentru că printre aceştia se pot afla viitori prieteni de nădejde, potenţiali parteneri sentimentali, tovarăşi cu care te vei simţi pe aceeaşi lungime de undă în proiecte de succes.

Schimbul de sentimente, de vorbe bune, de complimente merită pus mai bine în valoare, pentru că la energia pozitivă pe care o emiţi tu primeşti dublu acelaşi gen de energie!

Horoscop, 26 septembrie 2018, CAPRICORN

Greu de spus în ce ritm evoluează un plan în care ai şi tu un rol de jucat, pentru că ai parte şi de progrese vizibile, dar şi de hopuri enervante succesiv. Dacă ceva a mers foarte bine o perioadă, acum ajunge pe un nivel în care stagnează, înaintează ca melcul, dar poate nu te deranjează această pauză.

Îţi mai tragi şi tu sufletul după ce ai tras tare o vreme, ca atare nu insista să duci azi mai departe ceea ce, momentan, stă pe loc. Ai şi tu nevoie de detaşare, să ieşi din miezul evenimentelor, şi să priveşti la rece unde s-a ajuns.

Horoscop, 26 septembrie 2018, VĂRSĂTOR

Trebuie să te înarmezi cu multă răbdare, dar mai ales cu toleranţă imensă, deoarece oamenii pe care îi întâlneşti astăzi sunt greu de suportat.

Dai numai peste oameni puşi pe harţă, care te contrazic la orice fleac, spun nu la orice propunere, încât tot tu trebuie să fii cel care renunţă la propriile păreri doar pentru a restabili armonia, treci tot tu cu vederea, închizi tot tu ochii la ce nu-ţi convine.

Şi bine faci, pentru că exact această atitudine de compromis, de sacrificiu în faţa celor din jur, mult prea orgolioşi şi încăpăţânaţi, e cea care te va scuti de nervi în plus. Taci şi suportă, e spre binele tău!

Horoscop, 26 septembrie 2018,  PEȘTI

Efortul colectiv la care ţi-ai adus şi tu contribuţia a ajuns într-un punct din care deja se întrevede succesul!

Nu uita că nu ai fi ajuns aici fără cei din jurul tău, ca atare cel mai motivant lucru e să vă apreciaţi deschis unii pe alţii, să vă recunoaşteţi fiecare rolul în acest demers care, iată, se apropie de nivelul sperat de toată lumea.

Şi tu eşti apreciat pentru ceea ce ai realizat alături de ceilalţi, ca atare nu uita să fii şi tu amabil, generos în cuvinte de laudă, pentru că ele sunt recompensa care vă încântă pe toţi în parte şi vă împing mai departe.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24