Horoscop, miercuri 26 februarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Scorpiomii nu trebuie să se lase  influențați  de către foștii parteneri
Scorpiomii nu trebuie să se lase influențați de către foștii parteneri

Horoscop. Vărsătorii au  replică isteață pentru oricine, fapt ce îi va salva din multe încurcături.

Berbec

Înainte de a trece la acțiune sau de a-ți cere drepturile, adună cât mai multe informații. Astfel, negocierile te vor prinde foarte bine pregătit.

Taur

Te contrazici singur de prea multe ori, iar cei din jurul tău chiar nu mai știu ce să creadă. Încearcă să îți prioritizezi serios sarcinile.

Gemeni

Toate planurile tale vor fi date peste cap, însă din fericire vei găsi metodele cele mai potrivite să nu ai nicio pierdere pe niciun plan.

Rac

Respingi orice sfat primit astăzi, consideri că nu ai nevoie și că te poți descurca foarte bine și fără. Fii mai diplomat cu rudele!

Leu

Muncești mai mult ca de obicei pentru absolut orice. Dar satisfacția va fi și mai mare. În plus, propunerile tale chiar vor fi apreciate.

Fecioară

Partenerul este confuz și face multe greșeli. Te vei strădui să mai corectezi din ele, spre bucuria lui. Totuși nu îți neglija treaba ta.

Balanță

Cu Luna și cu Venus în zona parteneriatelor vei găsi cu siguranță înțelegere și suport. Deci trebuie doar să ceri și să treci la treabă.

Scorpion

Nu te lăsa influențat de către foștii parteneri care te caută. Nu au intenții bune, ci doar interese. Și clar nu au uitat cât te-au rănit.

Săgetător

Parcă îți mai revine cheful de viață. Găsești soluții la problemele vechi și le analizezi cu atenție pe cele apărute astăzi.

Capricorn

Orice ți-ar zice membrii familiei, tu nu le da așa multă atenție. Îți ascund anumite detalii importante, și tu trebuie să le afli înainte de a trece la fapte.

Vărsător

Ai replică isteață pentru oricine, fapt ce te va salva din multe încurcături. Poate fi și o zi bună pentru a relua proiecte amânate.

Pești

Îi învinovățești pe toți pentru situațiile încurcate, dar tu știi în sinea ta că nu este așa. Evită să faci cheltuieli la impuls!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel