Horoscop, miercuri 25 septembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Balanțele să scape de dorința de a le face pe plac tuturor
Balanțele să scape de dorința de a le face pe plac tuturor

Horoscop. Un coleg este mai indiscret în ceea ce privește viața personală a Vărsătorilor, pe când Peștii acordă mai multă atenție bagajului sau asupra actelor dacă pleacă la drum.

Berbec

Lumea din jurul tău este foarte activă și gălăgioasă, iar tu parcă nu te simți în stare să faci pe placul celorlalți. Vei avea multe îndoieli legate de sentimentele tale sau ale partenerului.

Taur

Depui foarte multe efort în absolut orice ai de făcut, asta când ceilalți reușeșc fără probleme. Vei fi frustrat și vei dori să demonstrezi de ce ești în stare.

Gemeni

Nu te lua după primul impuls de a cheltui pentru că s-ar putea să fie înșelător și păgubos. Starea de nemulțumire interioară nu trebuie stinsă prin cumpărături.

Rac

Ești hotărât să investești într-un proiect sau să îți ajuți necondiționat cu bani un prieten aflat la ananghie. În familie vor fi certuri care nu depind de tine și care vor dura mai mult.

Leu

Astăzi vrei să le arăți tuturor cât de încrezător ești, dar să știi că dacă o faci doar de dragul de a o face, nu vei obține nimic bun, ci mai degrabă vei fi respins de majoritatea. Vor considera că ești arogant.

Fecioară

Folosește ziua aceasta să pui bani albi pentru zile negre. Careul dintre Venus și Saturn te va face conștient că oricând pot apărea situații tensionate din punct de vedere financiar și că ar fi bine să fii pregătit.

Balanță

Scapă de dorința de a le face pe plac tuturor. Astăzi, cel puțin, va fi o tehnică nepotrivită care îți va consuma destulă energie și nu îți va aduce niciun câștig. Fii tu însuți și nu vei avea nimic de pierdut.

Scorpion

În sfârșit, un superior te laudă și îți recunoaște meritele pentru munca depusă în ultima vreme. Asta te va face să vrei să te implici și mai serios la locul de muncă unde te simți cu adevărat apreciat.

Săgetător

Vrei să afișezi ceea ce crezi tu că este superioritatea ta din punct de vedere intelectual, dar vei reuși doar să emiți destule prejudecăți care vor dăuna stării celor din jurul tău. Încearcă să fii mai tolerant.

Capricorn

Persoana iubită are nevoie de sprijinul tău, dar tu nu poți pleca mai repede de la serviciu și de aici vor apărea diverse reproșuri. Va fi nevoie să găsești un echilibru între zona profesională și cea personală.

Vărsător

Un coleg este mai indiscret în ceea ce privește viața personală. Inițial nu reușești să îți dai seama care sunt motivațiile din spate, dar dacă nu te implici prea mult în discuția cu el, s-ar putea să realizezi care sunt intențiile sale.

Pești

Acordă mai multă atenție bagajului sau asupra actelor dacă pleci la drum. Este posibil să apară încurcături sau chiar întârzieri. Asigură-te, totuși, că pleci mai devreme spre destinație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel