Horoscop, miercuri 23 octombrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Persoana iubită se implică în problemele familiei și nu într-un mod convenabil nativilor din Rac
Persoana iubită se implică în problemele familiei și nu într-un mod convenabil nativilor din Rac

Horoscop. Scorpionii încep  să-și piardă încrederea în ei înșiși, după ce un proiect nu i-a ieșit, în ciuda a nenumărate încercări.

Berbec

Treci prin multe stări neplăcute care te fac să crezi că nu există speranță sau dreptate și al căror rol este acela de a te face să înțelegi încă o dată că nu totul este așa cum vrei tu. 

Taur

Partenerul nu este mulțumit de viața lui și relația va avea de suferit din această cauză. Nu ai altceva de făcut decât să îi fii pur și simplu alături.

Gemeni

Cu greu te abții să nu comentezi atunci când nu ți se recunosc meritele. Răbdarea este un lux pentru tine. Fă tot posibilul să nu spui vorbe pe care le poți regreta. 

Rac

Persoana iubită se implică în problemele familiei și nu într-un mod convenabil. Va reuși să creeze și mai multă tensiune. Va depinde doar de tine dacă își va da seama că greșește. 

Leu

Îți găsești greu cuvintele atunci când trebuie să prezinți ceva sau să aduci argumente în favoarea ta, mai ales la locul de muncă. Separa serviciul de viața personală. 

Fecioară

Nu ai controlul dorit asupra finanțelor personale. De aceea este important să începi să te gândești la o strategie pe termen lung. 

Balanță

Nu da vina pe ceilalți dacă lucrurile nu se defăsoară așa cum ți-ai dori. Ifosele și pretențiile îți vor limita orice activitate astăzi. Fii mai tolerant. 

Scorpion

Începi să îți pierzi încrederea în tine după ce un proiect nu ți-a ieșit în ciuda a nenumărate încercări. Este nevoie să te oprești și să îți reconsideri modul de a acționa. 

Săgetător

Mercur se apropie de retrogradare, ceea ce înseamnă că partenerul va fi mai agitat ca altădată. Ai face bine să nu îl provoci, ci mai degrabă să îl înțelegi. 

Capricorn

Tensiunea interioară se va proiecta asupra vieții cotidiene. Ai impresia că toată lumea este nervoasă, dar de fapt tu ești cel nemulțumit și ursuz. 

Vărsător

Îți dai seama că sunt domenii în care nu ai foarte multe cunoștințe sau informații și te va cuprinde o stare de neîncredere în forțele proprii. Nu te blama într-un mod exagerat. 

Pești

Simți că este momentul să te reinventezi dintr-un punct de vedere. Te-ai plictisit, te simți blazat și cauți să inovezi, să schimbi și să te îmbunătățești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel