Horoscop, miercuri, 20 februarie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Taurii fac  parte dintr-un colectiv un pic dezlanat, in care nu exista o organizare foarte precisa si toata lumea face ce vrea. Fecioarele sunt  captive in propriile  frici care nu îi lasa sa se manifeste asa cum ar trebui.

BERBEC

Stai, acumuleaza, invata si va veni si clipa cand tot ce ai acumulat in bagajul tau de cunostinte isi va arata si efectele. Va fi un mare salt inainte, dar e bine sa nu te hazardezi inca, nu pana ce nu atingi nivelul maxim de intelepciune de care e nevoie in situatia de fata. Tu dai dovada de o rabdare de invidiat: stai ce stai, dar si cand vei da drumul la motor, totul va tasni ca din pusca. Tu esti adeptul asteptarii momentului potrivit, cand tot ce ai acumulat isi va arata valoarea. A te implica deja intr-o actiune, fara sa detii toate mijloacele necesare, ar fi risipa de resurse, deci mai stai! 

TAUR

Faci parte dintr-un colectiv un pic dezlanat, in care nu exista o organizare foarte precisa si toata lumea face ce vrea. Aceasta libertate aparenta de miscare si de gandire este, in final, benefica, pentru ca ofera tuturor celor prezenti spatiul si timpul necesar pentru a gandi in voie. E un fel de brain storming, in care toti isi dau cu parerea in libertate deplina. Va veni si momentul cand toate aceste idei disparate vor incepe sa se lege si sa se indrepte spre o solutie eficienta, ca atare alatura-te si tu acestui colectiv si lasa imaginatia sa zboare.

GEMENI

Nu ti s-a implinit un vis si, in loc sa schimbi macazul din mers si sa cauti alta tinta, stai si-ti lingi ranile, dezamagit. Nu aceasta e atitudinea potrivita in cazul unui esec de moment, pentru ca ai de invatat ceva din asta. Edison spunea ca miile de teste prin care a trecut inainte de a inventa becul nu au fost esecuri, ci lectii acumulate pana la solutia optima. Asa si tu: nu-ti iese din prima sau din a doua, nu-i nimic: sigur iti va iesi intr-un final, ca atare nu suferi pentru ca azi o usa e blocata. Mai bate si maine inca odata aici pana se va deschide!

RAC

Detii energia necesara chiar si pentru a te vindeca singur, totul e sa-ti privesti corpul cu o atitudine pozitiva si autoritara. Cauta ceea ce nu-ti prieste si scoate din meniu toate aspectele defavorabile, dar fa-o cu severitate si, daca tot ai luat o decizie atat de drastica, tine-te de ea. Daca nu respecti decizia luata, care poate avea efecte fantastice asupra organismului tau, practic incetinesti procesul vindecarii. Ai un exemplu demn de urmat in fata si, daca acesta si-a recapatat sanatatea folosind aceasta reteta, merita sa o urmezi si tu intocmai, fara sa te abati de la reguli, chiar daca pot fi dure.

LEU

Fii exigent cand descoperi ceva ce se abate de la lege sau morala, pentru ca, daca tot treci cu vederea iar si iar, ceea ce acum e o eroare, maine ar putea deveni o regula fireasca. Privesti ceva strigator la cer si nu poti tolera situatia, de aceea trebuie sa te ridici impotriva acestor nereguli, dar nu e de ajuns doar sa strigi sau sa te certi, ci sa faci cunoscuta aceasta abatere. Fa public ceea ce auzi acum, spune cu voce tare, fa petitii publice sau reclamatii, ca sa nu castige cineva care umbla cu cioara vopsita. 

FECIOARA

Esti captiv in propriile tale frici care nu te lasa sa te manifesti asa cum ar trebui. Fiindu-ti permanent teama de ce o sa spuna ceilalti daca-ti exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decat sa te retragi in umbra si sa lasi pe altii sa te depaseasca. Lasa temerile inutile deoparte, elibereaza-te de indoiala si de tendinta de a te auto-critica de parca ai fi cel mai mare dusman al tau. Lasa in urma tot ce te tine pe loc si fa un pas in fata, ca sa arati ce poti. 

Citeste mai multe pe romaniatv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel