Horoscop, miercuri, 19 septembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Lucrurile se mai schimbă de la o zi la alta pentru Tauri, ca atare, dacă nu demult au pornit pe o cale nouă, azi s-ar putea ivi deja o altă schimbare de direcţie, care îi iau prin surprindere. Ceea ce îi preocupă acum pe Lei este  sănătatea lor fizică.

Horoscop, 19 septembrie 2018, BERBEC

Meriţi ce e mai bun, ca atare stabileşte-ţi chiar azi noi și mari scopuri! Tu eşti un spirit întreprinzător care nu poate sta locului. Eşti conştient că dorinţele pe care ţi le-ai pus deja depind numai de eforturile tale, ca atare nu numai că-ţi doreşti ceva anume, dar pui deja şi umărul la această viitoare construcţie. Pui inca o cărămidă la temelie, un gând, o idee, ceva care să stea la baza reuşitei tale de acum încolo şi eşti foarte entuziasmat de ceea ce te aşteaptă. Parcă nici nu mai poți aştepta câteva zile până când vei putea continua edificiul promiţător.

Horoscop, 19 septembrie 2018, TAUR

Lucrurile se mai schimbă de la o zi la alta, ca atare, dacă nu demult ai pornit pe o cale nouă, azi s-ar putea ivi deja o altă schimbare de direcţie, care te ia un pic prin surprindere. Începi să te îndoieşti de deciziile luate în trecut şi te întrebi dacă nu cumva ai pierdut timp inutil cu experimentele anterioare. Nu e deloc o pierdere de timp sau de resurse, ci din toate ai mai învăţat câte ceva. Tot ce ai făcut înainte, chiar dacă azi se schimbă din nou, e experienţa acumulată, e antrenament, e căutarea adevăratului sens care ţi se potriveşte, deci priveşte cu bucurie tot ce ai încercat înainte, chiar dacă nu a dus prea departe.

Horoscop, 19 septembrie 2018, GEMENI

Uită-te cum e afară! Efectele soarelui şi cerului senin vor fi miraculoase, iar în cazul tău e vorba de sănătate şi mişcare. Fă-ţi timp pentru o mai scurtă sau mai lungă plimbare, sau, dacă eşti genul activ, fă sport, ieşi oriunde te cheamă inima pentru o zi plină de acţiune şi veselie. Copiii te vor trage afară, deci nu te gândi că vei sta în faţa televizorului, ci trebuie să-ţi faci timp pentru o ieşire. Va fi mai bună decât ai putea crede, deci nu fi comod: afară toată lumea!

Horoscop, 19 septembrie 2018, RAC

Nu te mai crampona de orice superstiţie, spunând că anunţă cine ştie ce dezastre, pentru că exagerezi cu temerile tale. Vezi inamici la tot pasul, ţi se pare că orice cuvânt ascunde o intenţie negativă, că pe oriunde ai lua-o şi orice ai face, tot rău va ieşi, dar nu e altceva decât o atitudine negativistă pe care o dezvolţi până la extrem. Renunţă la această atitudine permanent critică, permanent negativă, ca şi cum totul ar fi groaznic în jurul tău, pentru că ce emiţi, asta atragi. Emiţi frică, griji, pericole şi probleme, acestea se reflectă înapoi către tine cu putere şi mai mare. Începe să vezi în jurul tău şi detaliile frumoase: că soarele străluceşte, că cineva zâmbeşte, că şi primeşti ceva, nu doar dai etc.

Horoscop, 19 septembrie 2018, LEU

Ceea ce te preocupă acum cel mai mult e sănătatea ta fizică. E momentul să iei decizii care sună înălţător şi care te entuziasmează la maximum, şi îţi iei angajamentul să te apuci de un sport, să-ţi iei abonament la sală, să te ţii de un regim care ar face bine organismului tău. Nu numai că faci promisiuni măreţe, dar te şi înarmezi cu o imensă voinţă. Spune-ţi cu fermitate pot şi ai să vezi că promisiunea făcută acum are toate şansele să dea roade! Ţine-te de decizia pe care o iei astăzi, stabileşte-ţi un program foarte strict prin care să ajungi acolo unde visezi şi nu te abate! Chiar poţi!

Horoscop, 19 septembrie 2018, FECIOARĂ

Numai de tine depinde să pui capăt unei stări interioare care ştii bine că nu-ţi face bine. A sta în continuare captiv într-o zonă în care eşti măcinat de regrete, de resentimente, de emoţii negative generate de vechi insuccese nu e spre binele tău, ca atare începe de astăzi să-ţi schimbi polaritatea gândurilor. Ai nevoie de relaxare, de detaşare, de o stare de confort, şi nu o vei găsi dacă te împovărezi de toate aceste gânduri grele şi negre. Permite-ţi câteva clipe de meditaţie, de rugăciune, de dialog cu tine cel adevărat, şi ai să-ţi recapeţi mult mai uşor pacea după care tânjeşti. A te raporta mereu la ce nu-ţi convine în jurul tău nu e calea spre fericire! Relaxează-te!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel