Horoscop, miercuri, 18 septembriie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Scorpionii simt  nevoia să se izoleze și să nu mai răspund deloc la telefon
Scorpionii simt nevoia să se izoleze și să nu mai răspund deloc la telefon

Horoscop. Balanțele vor primi  complimente din toate părțile și le vei oferi și ei  la rândul lor, iar Săgetătorii să nu se lase  doborâți de micile dezamăgiri care vor apărea încă de la primele ore ale dimineții.

Berbec

Apar discuții legate de modul în care cheltuiești bugetul familiei și nu neapărat plăcute sau constructive. Înhamă-te cu răbdare pentru ca vor dura destul.

Taur

Ești prins între proiectele de la serviciu și treburile de acasă. Oricât te-ai strădui să găsești timp pentru ambele, tot va fi nevoie să faci discriminare.

Gemeni

Dacă ieri ai fost foarte comunicativ, nu înseamnă că vei fi și astăzi la fel. Doar că oamenii din jurul tău nu pricep deloc asta și îți vor cere socoteală.

Rac

Prietenii te roagă să le acorzi sprijinul tău în a rezolva o serie de probleme personale. Te implici cu mare drag, dar nu uita să îți lași timp și pentru nevoile tale.

Leu

Emani încredere și asta va conveni superiorilor tăi care te vor da ca exemplu și îți vor propune să purtați o discuție despre viitorul tău profesional.

Fecioară

Bugetul de acasă nu se potrivește cu cel din târg. Toate planurile făcute în scopul unei achiziții vor fi năruite pe neașteptate. Va fi nevoie să te adaptezi.

Balanță

Primești complimente din toate părțile și le vei oferi și tu la rândul tău. Partenerul va avea probleme cu banii și te va ruga să îl ajuți.

Scorpion

Simți nevoia să te izolezi și să nu mai răspunzi deloc la telefon. Vrei liniște și armonie în gânduri pentru a putea lua cele mai bune decizii. Încearcă să nu depinzi de nimeni astăzi.

Săgetător

Nu te lăsa doborât de micile dezamăgiri care vor apărea încă de la primele ore ale dimineții. Data viitoare, lasă excesul de zel atunci când îți creezi așteptări.

Capricorn

Ești preocupat de imaginea ta și vei căuta diverse metode prin care să o îmbunătățești. Este o zi bună pentru a merge la cumpărături sau la saloanele de frumusețe.

Vărsător

Îți dai seama că este o dezordine totală în viața ta și că nu știi ce să faci pentru a o evita. Ai putea începe prin a face curățenie în casă sau prin mesajele din telefon.

Pești

Păstrează-ți pragmatismul atunci când vrei să faci o cheltuială mai mare. Caută cel mai bun raport calitate-preț. Nu arunca banii așa ușor în stânga și în dreapta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel