Horoscop, miercuri, 18 decembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Este o tensiune între emoțiile și gândurile Gemenilor
Este o tensiune între emoțiile și gândurile Gemenilor

Horoscop. Nativii din Lei nu se mai află în lumina reflectoarelor la locul de muncă și începe să-și facă tot felul de gânduri, paranoice.

Berbec

Te zbați să termini mai repede proiectele de la serviciu. Vrei să ajungi mai repede acasă pentru că ai foarte multe de făcut pentru cei dragi.

Taur

Elimini orice factor care îți perturbă liniștea. Le explici tuturor că funcționezi doar dacă este armonie în viața ta.

Gemeni

Este o tensiune între emoțiile și gândurile tale. Una simți și alta zici. Consideri că dacă descoperi cauza, vei reuși să îți corectezi erorile și să le eviți pe viitor.

Rac

Vorbești prea mult la telefon, stai prea mult în mediul online și nu mai ai timp nici să bei un pahar cu apă. Încearcă să faci o pauză.

Leu

Nu te mai afli în lumina reflectoarelor la locul de muncă și începi să îți faci tot felul de gânduri, paranoice, bineînțeles. Oamenii au foarte multă treabă în perioada aceasta.

Fecioară

Vrei să te confesezi cuiva și greu vei găsi o persoană de încredere. Eviți membrii familei pentru că știi că te vor judeca. Ai nevoie de oameni străini obiectivi.

Balanță

Îți iei inima în dinți și le oferi membrilor familiei, celor mai ostili, timpul și resursele tale. Consideri că în zilele acestea trebuie să ierți și să fii mai bun.

Scorpion

Te vor căuta mai mulți prieteni, unii sinceri, dar și unii care vor dori ceva de la tine sigur. Cu puțină înțelepciune, vei reuși să îi îndepărtezi pe cei interesați.

Săgetător

Dacă vrei să faci mai multe cumpărături, aceasta este ziua în care nimeni nu îți va face reproșuri din cauza cheltuieli nechibzuite. Fii mai diplomat la serviciu!

Capricorn

Te poți detașa pentru câteva clipe astfel încât să te gândești la obiectivele propuse pentru următorul an. Dacă ești singur, ar trebui să nu eziți să ieși în oraș.

Vărsător

Ceilalți vor observa o tendință a ta de a fi foarte pesimist. Dacă altădată apreciau curajul și viziunea ta, acum îți vor face reproșuri că privești totul într-un mod negativ.

Pești

Partenerul se simte pierdut, nu are energie și este foarte sensibil. Tu va trebui să te împarți între statul peste program la serviciu și grija față de el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel