Horoscop, miercuri, 17 iulie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Horoscop, miercuri, 17 iulie 2019
Horoscop, miercuri, 17 iulie 2019

Horoscop. Nativii din Rac trebuie să fie foarte atenţi, astăzi, la nivelul de epuizare, pe când Leii vor primi, astăzi, o vizită surpriză din partea unui prieten vechi.

Berbec

Berbecii au parte de o călătorie de afaceri sau o vacanţă de câteva zile alături de persoana iubită. Nu vă lăsaţi totuşi purtaţi de val prea mult timp, ci ocupaţi-vă şi de acele activităţi pentru care aţi fost delegat, în cazul în care munca v-a oferit posibilitatea de a scăpa de monotonia oraşului. Este de asemenea o perioadă benefică pentru a vă realiza din punct de vedere profesional.

Taur

Taurii vor refuza să facă orice compromis astăzi. Totuşi, în cazul în care veţi avea nevoie de ajutor sau de un sfat, ar fi indicat să lăsaţi ambiţia şi orgoliul deoparte şi să vă acceptaţi şi invulnerabilitatea. Dacă sunteţi implicat într-un proiect alături de mai multe persoane, trebui să ascultaţi şi opinia coechipierilor. Seara, nu este exclusă o vizită surpriză din partea unei rude foarte îndepărtate.

Gemeni

Gemenii ar putea trece printr-o perioadă dificilă, care va aduce cu sine multe schimbări, atât la serviciu, cât şi în dragoste. Dacă vă simţiţi atacaţi, provocaţi în vreun fel, nu răspundeţi asemenea. Fiţi buni, înţelegători şi mai ales răbdători. Comunicaţi deschis şi încercaţi să ajungeţi la un consens. Dacă nu este posibil, îndepărtaţi-vă de situaţia tensionată.

Rac

Nativii din Rac trebuie să fie foarte atenţi, astăzi, la nivelul de epuizare. Încercaţi să echilibraţi balanţa dintre muncă şi odihnă prin câteva ore de relaxare. Fie faceţi un duş fierbinte şi apoi vă odihniţi în pat, cu un film bun, fie încercaţi şi alte metode. Este foarte important să vă refaceţi pentru zilele pline care urmează. În caz contrar, riscaţi să vă îmbolnăviţi din cauza stresului şi a epuizării.

Leu

Nativii din Leu vor primi, astăzi, o vizită surpriză din partea unui prieten vechi. Veţi depăna multe amintiri plăcute şi veţi deveni nostalgici. Totuşi, reveniţi la realitate şi nu trăiţi în trecut. Deşi vă face plăcere să purtaţi astfel de discuţii, trebuie să vă gândiţi la prezent şi la viitor. Acel prieten vechi ar putea fi interesat şi aţi putea pica într-o capcană. Tot astăzi, aţi putea primi drept cadou un obiect pe care vi-l doriţi de foarte mult timp. Fericirea va fi la cote maxime!

Fecioară

Nativii din Fecioară vor fi 'loviţi', astăzi, de noroc. Astrele s-au aliniat şi vă oferă toate şansele să reuşiţi în ceea ce vă propuneţi. Astfel, profitaţi de această perioadă pentru a vă îndeplini toate dorinţele. Cine nu riscă, nu câştigă. Pe plan personal, nativii care sunt singuri ar putea întâlni persoana potrivită. Fiţi atenţi la toate detaliile şi fiţi voi înşivă. Nu încercaţi să păreţi ceva ce nu sunteţi pentru că riscaţi să pierdeţi foarte mult.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel