Horoscop, miercuri, 15 mai 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Fecioarele să nu  uite să trăiască în viaţa reală
Fecioarele să nu uite să trăiască în viaţa reală

Horoscop. Berbecii ar face bine să se desprindă de fantomele trecutului, iar pentru Raci nu e o zi potrivită pentru a începe proiecte noi, ceva te va împiedica să le finalizezi în timp util.

Berbec

Berbecii ar face bine să se desprindă de fantomele trecutului. Ce a fost nu mai poate fi schimbat. Oricât de simplu ar suna, doar prezentul contează, iar fiecare decizie va avea consecințe pe viitor. În orice caz, a sta captiv într-un sentiment de regret nu este deloc o soluție bună. Pentru a te pregăti de succes trebuie să privești înainte, nu înapoi. Dacă simți nevoia de a discuta anumite probleme, nu ezita să apelezi la un prieten apropiat.

Taur

Taurii simt că au lumea la picioare. Un flirt nevinovat cu un amic scoate la iveală o chimie uimitoare - genul de relație în care ambii parteneri se înțeleg din priviri. Un simplu gest ar putea spulbera imediat această prietenie, dând naștere la o aventură de neuitat. Nu lua în considerare gura lumii, unii vor spune lucruri doar pentru a se asigura că dai greș. Dacă instinctul îți spune să mergi înainte, nu ezista nicio clipă.

Gemeni

Gemenii nu ar trebui să uite încotro se îndreaptă și ce își doresc cu adevărat. Altfel, toate eforturile riscă să fie în zadar. Ia-ți câteva clipe de liniște și gândește-te dacă ceea ce trăiești acum te mulțumește. Dacă nu, schimbă totul fără regrete. Ai dreptul și posibilitatea de a-ți trăi viața după propriile reguli. Nu sta captiv în destinul altora, te așteaptă lucruri mari. Trebuie doar să faci primul pas. Astăzi.

Rac

Nu e o zi potrivită pentru a începe proiecte noi, ceva te va împiedica să le finalizezi în timp util. Dar e o zi perfectă să faci planuri pentru buget şi să te gândeşti la viitor. Dacă ai propria afacere, azi se recomandă să fiid e două ori mai atent la noile contracte, înainte să le semnezi. Ai grijă, totuși, la cei care vin cu oferte de nerefuzat.

Leu

Toată atenţia ta trebuie să fie concentrată pe lucrurile mici. Destule de des acestea sunt chiar lucruile care decid viitorul. Profită de ziua care se anunţă calmă pentru a avea discuţii cu superiorii ierarhici, obiectivele tale viitoare depind de aceste discuţii. De obicei simţi o mare presiune la astfel de dialoguri, dar astăzi vor fi calme şi liniştite.

Fecioară

Nu uita să trăieşti în viaţa reală. Renunţă la a sta cu ochii pe social media şi caută lângă tine şansele unor noi prietenii. Seara asigură-te că ai rezervat timp suficient familiei tale. Ascultă ce au de spus rudele, chiar şi partenerul de viaţă, mai ales că e posibil să afli lucruri care te vor ajuta foarte curând în luarea unor decizii.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel