Horoscop, miercuri, 13 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Taurii au  nevoie de liniște. Prea multe discuții, mail-uri adunate, apeluri telefonice, prea multe informații și vești venite îi pot obosi, iar pentru Fecioare, ziua de miercuri este  una carmică. 

Berbec

Semnul tău zodiacal se află în sfera imaginii publice. Astrele îți sugerează să primești cu inima deschisă toate lucrurile și evenimentele pe care ti le aduce ziua de astăzi.

Taur

Ai nevoie de liniște. Prea multe discuții, mail-uri adunate, apeluri telefonice, prea multe informații și vești venite te pot obosi. Caută să pui o pauză în toată această vâltoare acumulată și ieși din birou sau din casă, ieși la o plimbare sau cufundă-te în lectură unei cărți dragi.

Gemeni

Astăzi este despre expansiune, despre dorința ta de a cuceri, despre nevoia ta de a avea ceea ce au și alții. Ar trebui să te focusezi mai mult pe a repara lucrurile pe care deja le deții, decât pe a obține altele noi, te sfătuiesc astrele.

Rac

Cuvintele cheie pentru această zi: cugetare, înțelepciune, meditație, liniște, armonie, pace. Este important să-ți păstrezi echilibrul emoțional, te îndeamnă astrele.

Leu

Astăzi este despre indicii, semne, intuiție, simțuri acutizate. Fiindcă semnul tău zodiacal se află în sfera misterelor și secretelor, astăzi vei avea tendința să investighezi, să cercetezi, să despici firul în patru.

Fecioară

Este o zi carmica pentru ține. Cuvintele cheie pentru această zi: ajutor, suport, altruism, acte caritabile, voluntariat. Simți nevoia mai mult să oferi decât să primești sau să ceri înapoi.

Citeste mai multe pe a1.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel