Horoscop, miercuri, 13 februarie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Desi au chef de discutii, de socializare, Berbecii nu au parte de cei mai potriviti interlocutori, iar Leii să aibă  grija in ce se bagi azi, pentru ca sunt atrași intr-o capcana. 

BERBEC

Desi ai chef de discutii, de socializare, nu ai parte de cei mai potriviti interlocutori. Nimeresti intr-un anturaj in care planeaza ostilitatea, tacerea pune stapanire peste toti incat e o povara si pentru tine sa pastrezi atmosfera vie in astfel de medii. Dar noroc ca apari tu, pentru ca ai un tonus viu care mobilizeaza pe toata lumea la mai multa actiune.

TAUR

Stai putin si asculta ce-ti transmite vocea interioara cu privire la directia de mers in situatia de fata. Poate sensul la care te-ai gandit nu este cel mai bun, ci mai exista si altceva care ar merita folosit ca solutie in ceea ce te preocupa acum. Nici nu stii cum auzi un sfat excelent din cel mai neasteptat ungher al mintii tale, dintr-o amintire de demult, dintr-un refren de melodie auzit la radio.

GEMENI

Trebuie sa lupti alaturi de un amic sa repare o gafă infantilă, dar cel mai tare te doare faptul ca tu nu ai avut nicio vina. A fost numai contributia lui iar acum el incearca sa se stearga pe maini de aceasta fapta, pasand vina pe umerii altora. Ce-i drept, o face cu un dram de umor si de ironie, nu cu rautate, dar nu meriti tu sa dregi oalele sparte de altii, oricat de buni prieteni ati fi.

RAC

A sta pe margine si a te plange de orice, nu e varianta cea mai potrivita in situatia de fata, ci ti se cere sa depasesti rezervele sau temerile si sa te implici si tu in aceasta provocare. Chiar daca, pe moment, ai impresia ca nu-i vei face fata, ca nu esti pregatit sufleteste pentru o astfel de confruntare, vei reusi mai bine decat ai putea crede, totul e sa-ti infrangi starea emotionala negativa care te copleseste.

LEU

Ai grija in ce te bagi azi, pentru ca esti atras intr-o capcana. Colaboratorii cu care ai avut o relatie buna inainte nu mai sunt la fel de sinceri si de cooperanti, ci apeleaza la tertipuri incorecte pentru a-si atinge doar propriile interese. Nimeni nu se va gandi la dorintele tale, deci, ca sa ti le aperi, trebuie sa te ridici singur pentru drepturile tale. Deschide bine ochii si nu crede chiar tot ce-ti promit cei care iti stau alaturi, pentru ca nu e in avantajul tau, ci numai al lor!

FECIOARA

Te comporti ca o closca ce sta permanent cu ochii pe puii ei, totul dintr-o nevoie marita de control asupra celor pe care ii iubesti. Sigur, iubirea e una, controlul e alta. Deci fa o distinctie clara intre cele doua atitudini, ca sa nu exagerezi cu dorinta de a face bine cu orice pret. Binele cu de-a sila nu e semn de iubire, ci de impunere a propriei vointe. 

Citeste mai multe pe romania.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel