Horoscop, miercuri, 11 septembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Neînțelegerile din relația Fecioarelor  nu duc la nimic bun
Neînțelegerile din relația Fecioarelor nu duc la nimic bun

Horoscop. Leii au  ținut de bani serios în ultimele zile, dar acum parcă ar vrea să faci câteva cheltuieli inutile, iar Balanțele descoperă  că prietenii și câțiva membri ai familiei i-au ascuns lucruri și vor să se dezică imediat de ei.

Berbec

Nu te încrede așa ușor în orice propunere de parteneriat care îți apare în cale. Investighează toate aspectele și abia pe urmă ia o decizie. Ascultă-ți intuiția, nu pe ceilalți.

Taur

Partenerul trece prin momente confuze și acest fapt te va afecta și pe tine. Aveai alte planuri, dar trebuie amânate pentru că pur și simplu nu mai ai energie pentru ele.

Gemeni

Multe dintre conflictele din jurul tău sunt provocate de tensiunea interioară a ta și a celorlalți. Nu neapărat de fapte sau lucruri concrete. De aceea ar fi bine să eviți victimizarea.

Rac

Te superi repede și îți trece greu. Gândește-te de două ori înainte de a face acuzații nefondate celorlalți. Caută mai întâi un motiv serios în acest sens.

Leu

Ai ținut de bani serios în ultimele zile, dar acum parcă ai vrea să faci câteva cheltuieli inutile. Până la ele, mai bine te ocupi prima data de facturi.

Fecioară

Neînțelegerile din relație nu duc la nimic bun. Încearcă să ajungi la un consens cu persoana iubită. Dacă nu, veți pierde amândoi.

Balanță

Descoperi că prietenii și câțiva membri ai familiei ți-au ascuns lucruri și vrei să te dezici imediat de ei. Află mai întâi de ce au recurs la acest gest și abia pe urmă ia o decizie.

Scorpion

Ești foarte abătut și cuprins de gânduri negre. Toată ziua te zbați într-o nesiguranță neplăcută și nu poți lua nicio hotărâre fără să îți fie frică. Știi și tu că nu este cazul să fii așa de prăpăstios.

Săgetător

Ai tendința de a exagera din orice și de a face comentarii răutăcioase. Iar ceilalți se vor supăra pe tine pentru că ei au nevoie de empatie și înțelegere, nu de prejudecățile tale.

Capricorn

Ocupă-te serios de starea ta de sănătate sau a celorlalți. Există riscul să apară noi simptome care nu trebuie ignorate. De asemenea, fă tot posibilul să respecți programul de somn.

Vărsător

Fă-ți un program strict pentru astăzi pentru că vei avea mare nevoie să fii în formă. Iar bateriile cu energie nu sunt inepuizabile. Nu te încrede ușor în prieteni.

Pești

Visezi cât e ziua de lungă la toate personajele din serialele pe care le-ai văzut în ultima vreme. Sau din cărțile citite. Parcă ai vrea să fii și tu ca ele. Mai coboară și cu picioarele pe pământ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel