Horoscop, miercuri, 1 mai 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Racii dau în mintea copiilor
Racii dau în mintea copiilor

Horoscop. Prima zi din mai vine cu bucurii şi neplăceri în cantităţi egale, pentru nativii din Leu, iar Berbecii merg pe drumul lor, neabătuți de nimeni și nimic. 

Berbec

Berbecii merg pe drumul lor, neabătuți de nimeni și nimic. O idee care li se pare genială, și poate chiar e, le acaparează total atenția, de dimineața până seara. Nu lasă această ocazie să-ți scape printre degete, în astfel de momente se nasc afacerile de succes. Chiar dacă puțini cred în șansele de reușită. Plănuiește totul la milimetru și treci la acțiune. Ai putea rămâne surprins de ceea ce poți reuși, atunci când te dedici trup și suflet.

Taur

Taurii au pus ochii pe o persoană atrăgătoare, însă nu-și pot aduna curajul pentru o invitație oficială. Frica unui refuz e prea mare, însă la fel de mare e și posibilitatea de succes. Cei care își iau inima în dinți ar putea afla, cu surprindere, că respectiva persoană are la fel de multe emoții. Respiră adânc și fă primul pas, chiar dacă e stângaci. În doar câteva secunde tensiunea se va spulbera. Ești la câteva clipe distanță de a-ți schimba destinul.

Gemeni

Gemenii încep ziua cu un aer de invincibilitate. Li se pare că lumea este la picioarele lor și pot reuși tot ce-și propun, în special în afaceri. Problema e că toate acestea se întâmplă doar în mintea lor. Teoria e bună, practica, însă, le dă de furcă. Vei ajunge acolo unde îți dorești doar dacă ești dispus să faci sacrificii. Gândește-te bine și analizează corect situația în care te afli, înainte de a te aventura. Și asigură-te că vei avea aproape oamenii potriviți.

Rac

Racii dau în mintea copiilor. Au probleme mari și multe de rezolvat, însă lor le stă capul doar la următoarea petrecere. Asta deși n-au dus deloc lipsă de distracție. Încearcă să folosești entuziasmul uriaș pentru scopuri mai nobile. Ajută-i pe cei dragi, unește familia în jurul tău și nu uita de prieteni, sunt unii chiar chiar au nevoie de tine. Și, nu în ultimul rând, plănuiește la milimetru următorii pași. După toate acestea vei avea timp și de petreceri. Și vor fi mult mai plăcute.

Leu

Prima zi din mai vine cu bucurii şi neplăceri în cantităţi egale, pentru nativii zodiei. E posibil să fie nevoie de o ajustare a planurilor, după ce o întâlnire în grup cu mai mulţi prieteni pică. Aşa că nu ar fi exclus să descoperi în familie momente de un romantism demult uitat. E o zi numai bună pentru declaraţii de dragoste şi pentru planuri de viitor alături de cei dragi.

Fecioară

Destinul îţi propune o mare surpriză, astăzi. O schimbare care pune punct unei poveşti dureroase pentru voi. E indicat să asculţi sfaturile celor mai în vârstă şi mai înţelepţi decât tine. Mai ales că vei descoperi că o persoană din afara cercului tău de cunoştinţe te simpatizează, în ciuda diferenţei mari de vârstă.

Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel