Horoscop, miercuri 1 ianuarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Gemenii să nu le mai spună tuturor care sunt planurile lor pe anul acesta
Gemenii să nu le mai spună tuturor care sunt planurile lor pe anul acesta

Horoscop. Pentru Lei, mahmureala nu este ceva grav deci nu ar trebui  exagera cu victimizarea și plângerile.

Berbec

Dacă ai visat ceva azi-noapte, poate ar fi bine să îți notezi visul într-un jurnal. Cu siguranță vei dori afli mai târziu o explicație în acest sens.

Taur

Nu te baza pe prieteni pentru că te vor dezamăgi. Și nu este vina lor, ci oarecum a ta pentru că ai așteptări de la cine nu trebuie.

Gemeni

Nu le mai spune tuturor care sunt planurile tale pe anul acesta. Puțină discreție nu strică nimănui. Poți planifica o călătorie.

Rac

Partenerul sau apropiații nu te vor scuti de la nimic. Vei munci serios chiar și astăzi. Sau vei fi pe drumuri toată ziua.

Leu

Mahmureala nu este ceva grav deci nu exagera cu victimizarea și plângerile. Toți se simt epuizați, dar nimeni nu comentează ca tine.

Fecioară

Vrei doar să stai lângă persoana iubită și să petreceți ziua visând, povestind, citind, uitându-vă la filme și seriale sau ascultând muzică.

Balanță

Rudele problematice se lipesc de tine și nu scapi de ele până nu le promiți ceva. Diplomația este bună doar atunci când ambele părți câștigă.

Scorpion

Ești foarte atent cu persoana iubită și plin de gesturi romantice. Azi uiți de partea concretă a vieții și vrei să îți explorezi sentimentele.

Săgetător

Decizi să nu faci curățenie după petrecerea de aseară. Pur și simplu, vrei un colț de pat și o pernă și să dormi non-stop.

Capricorn

Nu ți-a ajuns că ai fost vedeta nopții trecute, vrei și astăzi să mergi la o petrecere. Ia în calcul că nu vei mai avea același succes.

Vărsător

Nu vrei pe nimeni în jurul tău, i-ai trimite pe toți la plimbare. Te deranjează gălăgia, agitația sau faptul că trebuie să faci pe gazda politicoasă.

Pești

Conjuncția Lunii cu Neptun te face prea influențabil și sensibil, deci ai putea să eviți discuțiile în contradictoriu sau statul la povești cu persoane toxice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel