Horoscop, marți, 9 octombrie, 2018

StiriDiaspora Team / 8 oct 2018, 18:08 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop. Toate problemele vin şi trec, sunt evenimente ciclice în viaţa oricui, de aceea Scorpionii nu trebuie să-și toarne  cenuşă în cap dacă azi trec printr-o astfel de situaţie. Săgetătorii au  principii foarte ferme pe care se bazează, nu își schimbă opinia de la o stare la alta, după cum bate vântul. 

Horoscop, 9 octombrie 2018, BALANȚĂ

Eşti obligat să reacţionezi rapid în situaţii urgente. Nu ai timp nici să analizezi situaţia, nici să stai să te gândeşti ce e mai bine pentru tine, deci fii pe fază şi nu pierde vremea meditând.

Dacă nu eşti suficient de spontan, altul va fi mai iute decât tine şi va obţine ceea ce ţi se oferă acum cu un mic efort de voinţă. Orice competiţie cu tentă intelectuală te poate avea printre învingători, pentru că îţi merge mintea brici şi găseşti imediat răspunsurile sau soluţiile cele mai bune.

Horoscop, 9 octombrie 2018, SCORPION

, Nu e nici prima nici ultima oară când trăieşti un astfel de moment cu o încărcătură energetică predominant negativă, dar există ceva bun în toate.

Fără câte un mic motiv de suferinţă, din când în când, nu ai lua măsurile care se cer pentru a echilibra balanţa în viaţa ta. Dacă toate ar curge lin şi frumos, te-ai mulţumi cu acea stare de fapt, ori, câte un mic cutremur, ca cel de azi, cere de la tine gesturi decisive.

Horoscop 9 octombrie 2018, SĂGETĂTOR

Tu ai principii foarte ferme pe care te bazezi, nu îţi schimbi opinia de la o stare la alta, după cum bate vântul. Dacă ai spus ceva, aşa rămâne, şi-ţi susţii punctul de vedere până în pânzele albe. S-ar putea să auzi de la unii că e semn de încăpăţânare, de rigiditate, de teamă de schimbare, dar nu e nimic din toate acestea: e o împământare a ta în ceea ce crezi cu adevărat!

Nu te abaţi de la propriul tău adevăr şi lupţi pentru a-l demonstra prin cele mai corecte mijloace. Nu accepţi ca altul să pună la îndoială declaraţiile tale cât timp sunt documentate, argumentate şi susţinute cu dovezi clare!

Horoscop, 9 octombrie 2018, CAPRICORN

Poate apărea şansa unui împrumut oficial de la o bancă sau altă instituţie de profil sau intri în posesia unui onorariu pentru o muncă prestată deja, sumă ce ţi de cuvine de drept. Te bucuri de nişte bani promişi de ceva vreme.

Orice ai face, trebuie să respecţi legea, condiţiile impuse, să nu te abaţi de la corectitudinea acţiunilor financiare pe rol, pentru că, în caz contrar, aceasta poate fi şi o zi a penalităţilor, în care orice neregulă poate fi depistată şi sancţionată imediat.

Ajungi în faţa unei echilibrări financiare: ori ceva în plus, ori ceva în minus, exact cât e nevoie pentru a ajunge pe linia de plutire.

Horoscop, 9 octombrie 2018, VĂRSĂTOR

Trebuie să lucrezi pe două planuri complet diferite şi fiecare cere altceva de la tine, cel mai bine ar fi să nu le combini, să nu aduni mere cu pere, ci să te apuci de unul din planuri, să-l duci la îndeplinire, şi abia după aceea să te gândeşti la celălalt.

Lucrând pe două fronturi rişti să le strici pe amândouă, pentru că zilele acestea nu prea te poţi concentra să faci mai multe deodată. Dacă insişti să le cari pe amândouă după tine în acelaşi timp, la final nu vei fi mulţumit de niciunul! Alege.

Horoscop, 9 octombrie 2018, PEȘTI

Dacă dai acum startul unei acţiuni îndrăzneţe, sub imperiul nerăbdării şi ai impulsivităţii, vei dori şi rezultate imediate, or nimic nu se clădeşte peste noapte.

Da, important e şi tonusul cu care dai startul acestei acţiuni, dar încearcă să-ţi dozezi mai bine eforturile, ca nu cumva să-ţi pierzi interesul şi entuziasmul acesta de început când vei descoperi că totuşi e cale lungă până departe.

Educă-ţi răbdarea, demonstrează că te-ai maturizat şi nu te comporta ca un copil care vrea o jucărie, acum, imediat! Vei ajunge acolo, fii sigur de asta, deci menţine acest elan creator până la capăt, dar conştient că e o acţiune care necesită răbdare şi evoluţie lentă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy