Horoscop, marți, 9 aprilie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Conflicte, manipulări, dezinformări la locul de muncă pentru Scorpioni
Conflicte, manipulări, dezinformări la locul de muncă pentru Scorpioni

Horoscop. Vărsătorii se vor lăsa ademeniţi de petreceri, de veselie, de aventuri, de exuberanţă, iar Pești vor intra în dezbateri, negocieri, consultări cu privire la valoarea şi rostul unui teren al unei case şi, implicit, a unei tranzacţii. 

Balanță

Balanțele sunt mai sigure de propriile forțe mai mult ca niciodată. Pe unde trec ele se va simți! Este necesară prudența dacă sunteți nevoiți/e să călătoriți sau dacă trebuie să susțienți probe, examene, interviuri. În această perioadă vei fi vei fi la mare căutare de către șefi și autorități. Totul va fi în beneficiu vostru, astrele lucrează întru binele vostru suprem!

Scorpion

Conflicte, manipulări, dezinformări la locul de muncă. Sunteți vizat de dușmanii pe care vi i-ați făcut, știuți sau neștiuți. Veți simți atacul mârșav, fapt ce vă ca destabiliza o perioadă. Însă dacî nici Scorpionii nu se ridică de la pământ... atunci cine?!

Săgetător

Săgetătorii trași la răspundere, în procese, reclamații, anchete nu vor avea sorți de izbândă. Nu se vor împăca cu părțile reclamante sub nicio formă. Vor plăti scump pentru diverse divergențe din trecut. O relație de cuplu, o relație partenerială profesională se pot finaliza definitiv pornind de la banalități. Vor avea impresia, și nu vor greși, că toți sunt împotriva lor!

Capricorn

Apar situaţii noi, evenimente în derulare, ipostaze care antrenează unui sau mai multe gesturi ca răspuns la ceea ce au declanşat în planul activităţii depuse la locul de muncă. Discuţii pe teme organizatorice, contractuale sau salariale. Pe de altă parte, sănătatea este foarte vulnerabilă pe sistemul respirator, brațe, mâini, ficat. Mare atenție, deoarece astrele nu sunt favorabile!

Vărsător

Vărsătorii se vor lăsa ademeniţi de petreceri, de veselie, de aventuri, de exuberanţă. Cei maturi vor dori să petreacă "ca-n tinereţea lor". De asemenea, segmentul amoros este foarte răscolit în această zi. Dialoguri importante cu persoana iubită sau cu copiii, după caz. Graba, tonul ridicat, acuzele mai mult sau mai puțin fondate sunt frecvente și păguboase pe termen lung.

Pești

Discuţii, negocieri, consultări cu privire la valoarea şi rostul unui teren al unei case şi, implicit, a unei tranzacţii. Informaţii utile venite de la specialişti care le pot modifica intenţiile de moment cu privire la destinaţia şi viitorul unui bun patrimonial. Scandal în relații pasional. Este foarte posibil ca o relaţie amoroasă veche, bazată pe superficialitate şi materialism, să-şi afle sfârşitul cât de curând.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel