Horoscop, marți, 4 februarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Taurii au temeri legate de stabilitatea bugetului personal
Taurii au temeri legate de stabilitatea bugetului personal

Horoscop. Rudele persoanei iubite trec prin momente grele, iar nativii din Săgetător le oferă resurse pentru a le depăși.

Berbec

Ceva îți spune că ar fi potrivit să fii mai flexibil cu oamenii din viața ta, fie ea profesională sau personală. Nu lăsa ideile să se piardă, notează-le undeva.

Taur

Ai temeri legate de stabilitatea bugetului personal. Ți-ai fi dorit să amâni niște cheltuieli, însă nu se va întâmpla asta.

Gemeni

Câteva persoane se bazează pe intuiția ta și nu vrei deloc să le dezamăgești Vei pune prea multă presiune pe tine. Vei ajunge foarte obosit acasă.

Rac

Nu face promisiuni pompoase pentru că nu ai energie destulă să te ții de toate. Îți lipsește o doză de pragmatism, iar partenerul te poate sfătui în acest sens.

Leu

Te descurci și fără ajutorul colegilor, dar dacă ți se propune să fii sprijinit, nu refuza. Partenerul are  parte de dificultăți financiare.

Fecioară

Toată lumea îți cere explicații și tu nu vrei decât să te izolezi, să stai cât mai mult acasă. Te-ai plictisit să rezolvi problemele unor persoane incompetente.

Balanță

Nu ai nevoie de mult efort pentru a reuși să duci la capăt obiectivele zilei. Te va ajuta cu siguranță farmecul personal și modul corect de a face lucrurile.

Scorpion

Ești mai degrabă interesat de ce au de ascuns colegii decât de sarcinile de serviciu. Îi analizezi cu atenție și încerci să descoperi tot.

Săgetător

Rudele persoanei iubite trec prin momente grele și tu le oferi resurse pentru a le depăși. Bine faci, bine găsești.

Capricorn

Ai vrea să faci multe astăzi, dar îți dai seama că nu ești robot. E necesar să lași orgoliul și să ceri ajutorul colegilor sau al apropiaților.

Vărsător

Încă de la prima oră, vei fi foarte agitat. La serviciu, la fel, cu greu te vei stăpâni. Ține cont că oamenii nu au timp să te asculte pe tine.

Pești

Te-a cuprins o stare de confuzie din care cu greu vei ieși. Sfatul astrelor este să te odihnești și să lași deciziile pentru mâine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel