Horoscop, marți, 30 aprilie, 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Tinerii şi vârstnicii din Balanțe se pot aduna la un loc pentru un schimb reciproc avantajos de informaţii şi experienţe
Tinerii şi vârstnicii din Balanțe se pot aduna la un loc pentru un schimb reciproc avantajos de informaţii şi experienţe

Horoscop. Uneori, Capricornii simt că sunt nevoiți să mai renunţe  la unele vise, dar nu să le şteargă complet din minte. Peștii se  întorc cu gândul înapoi, în vremuri de demult, când erau fericiți, când inima le era plină de linişte, iubire, emoţii pozitive.

Balanță

Tinerii şi vârstnicii se pot aduna la un loc pentru un schimb reciproc avantajos de informaţii şi experienţe. Cel matur nu poate spune că nu are nimic de învăţat de la cel foarte tânăr, deci fiecare ar trebui să plece urechea la ce are celălalt de spus.

Azi vei face şi tu parte dintr-una din aceste tabere (ori copilul, ori maturul) şi vei încheia ziua cu un sentiment de împlinire, de satisfacţie deplină că ai mai aflat ceva util că ai mai făcut un pas înainte şi te-ai îmbogăţit intelectual sau sufleteşte. 

Scorpion

Iubeşti, dar sentimentele tale intră sub tirul conştiinţei tale, de parcă nu ar fi cea mai corectă sau bună şansă de iubire. Poate e o relaţie paralelă cui cea oficială, poate ai sentimente puternice pentru cineva care nu merită atâta încredere, ca atare se va da o reală luptă între ce-ţi cere inima şi ce-ţi interzice conştiinţa.

Numai de tine depinde cui îi dai prioritate, dar oricum ai privi lucrurile, tot despre iubire poate fi vorba, şi dacă eşti în căutarea ei, eşti gata să o primeşti cu braţele deschise.

Săgetător

Ca să porneşti un proiect nou la care visezi şi în care vei investi imense resurse creatoare, mai întâi trebuie să eliberezi locul, de aceea nu te apuca de altceva cât timp tu mai ai unele restanţe pe rol. Ia-le doar pe ele în vizor, scapă de datoriile vechi şi apoi vei fi complet liber pentru o nouă provocare.

Normal ca acum te preocupă mai mult ceea ce vrei să porneşti, decât rutina lucrurilor care se apropie de final, dar nu vei da randament într-un proiect nou dacă duci deja după tine un bagaj de treburi neterminate.

Capricorn

Uneori, simţi că eşti nevoit să mai renunţi la unele vise, dar nu să le ştergi complet din minte, totuşi! Sunt mici sacrificii pe care le faci pe parcurs, când nu sunt întrunite toate condiţiile unei reuşite depline, dar trebuie doar să le treci pe o linie secundară, până în clipa când lucrurile vor fi din nou favorabile materializării lor. Reprimi pe moment un vis, mai ştergi de pe lista de planuri câte ceva, dar asta nu înseamnă că le abandonezi complet. 

Vărsător

Pentru a avea o zi eficientă, alege cu grijă anturajul în care lucrezi astăzi, pentru că nu eşti în cea mai bună formă emoţională şi absorbi imediat energiile negative din jur. Dacă atragi alături de tine pesimişti, depresivi, oameni care se lamentează la orice nimic, te vor influenţa şi pe tine şi te vor trage în jos.

Tu eşti cel care îi poate ridica şi pe ei, eşti cârligul de care se agaţă cei trişti sau nemulţumiţi, dar nu trebuie să-ţi asumi şi responsabilitatea problemelor lor, altfel abia aşteaptă să ţi le arunce pe toate în cârcă.

Pești

Te tot întorci cu gândul înapoi, în vremuri de demult, când erai fericit, când inima ta era plină de linişte, iubire, emoţii pozitive. Poate e bine să te mai întorci uneori acolo să-ţi aduci aminte ce bine era, dar nu pentru a te refugia în trecut, ci pentru a prelua ceva din starea de bine de atunci ca s-o aduci după tine aici, în prezent.

Priveşte la cel care erai cândva şi descoperă că ai trecut prin mii de momente fericite şi frumoase, şi le poţi repeta oricând dacă îţi redeschizi sufletul.

Citeste mai multe pe huff.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel