Horoscop, marți, 26 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Iubirea la Taurii e ca un joc adolescentin care îi face să se simtă bine, eliberat de orice griji şi inhibiţii. Atmosfera este veselă în jurul Leilor, pentru că există un motiv de sărbătorit, dar nu se pot  integra acestei bune dispoziţii.

Berbec

Ceea ce porneşti azi are mari şanse să se transforme într-o reuşită de proporţii, cu atât mai mult că reuşeşti să îi atragi şi pe alţii în proiectul tău. Nu irosi această zi pe lucruri mărunte.

Dă startul unei acţiuni de anvergură în care să investeşti tot ce ai mai bun în tine, deoarece rezultatele finale vor veni repede şi vor fi mai promiţătoare decât ai putea crede.

Primeşti suficiente cuvinte de încurajare şi poate chiar şi un sprijin binevenit de la alţii ca să ai încredere că te îndrepţi în direcţia cea bună deci ce mai aştepţi? Acum e momentul să-i dai drumul!

Taur

Iubirea e ca un joc adolescentin care te face să te simţi bine, eliberat de orice griji şi inhibiţii. Un vis dulce se naşte în cuplul vostru şi vă apropie şi mai mult.

Surprizele de ordin sentimental pot apărea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie să profiţi de orice ocazie de a cunoaşte oameni şi de a socializa.

Nici nu ştii de unde descoperi privirea unei persoane atrăgătoare îndreptată către tine în cel mai neaşteptat loc, totul e să fii deschis să încerci. Atmosfera idilică de azi este prielnică unei noi iubiri.

Gemeni

Se resimte o bună cooperare între generaţii. Cel tânăr ascultă cu respect de cel mai în vârstă iar acesta, la rândul său, ţine cont în permanenţă de părerile celui aflat la mare distanţă de ani.

Se naşte un schimb reciproc avantajos de păreri, de idei, de sfaturi, pentru că fiecare are acces la informaţii din cu totul alt plan al domeniului în care îşi unesc acum forţele.

Fă echipă, aşadar, cu o persoană din altă generaţie decât tine, pentru că fiecare are de câştigat din această excelentă cooperare. Nimeni nu trebuie s-o facă pe atotcunoscătorul sau pe şeful, pentru că la orice vârstă e ceva de învăţat.

Rac

Proiectele tale de viitor au toate şansele să se concretizeze dacă reuşeşti să-i implici şi pe alţii. Fie că apelezi la cei din familie sau la colegii tăi, încearcă să le susciţi şi lor interesul pentru ceea ce ai dori să atingi, pentru că şansele de succes sunt majore numai prin unirea mai multor forţe în aceeaşi direcţie.

Optimismul lor îţi este de folos, pentru că tu nu stai tocmai bine la acest capitol, dar dacă ei te împing de la spate, acest lucru te va stimula să colaboraţi eficient pentru un rezultat comun ce va mulţumi pe toată lumea, dar al cărui iniţiator ai fost chiar tu.

Leu

Atmosfera este veselă în jurul tău, pentru că există un motiv de sărbătorit, dar tu nu te poţi integra acestei bune dispoziţii. Eşti cu gândul la cu totul alte probleme, deşi nu ar merita să le acorzi atâta atenţie.

Ceilalţi te invită să te alături veseliei colective, dar faci opinie separată, pentru că tu consideri că nu e momentul să te distrezi când ai atâtea pe cap.

Fă un efort să termini repede aceste chestiuni ca să-ţi mai rămână totuşi puţină vreme şi pentru divertisment alături de prieteni.

Fecioară

Totul e în perfectă armonie, ca un joc în care vă răsfăţaţi unul pe celălalt cu gesturi tandre. Abordezi o atitudine copilărească, ceea ce-l face pe partener să se simtă mai important în ochii tăi.

Ai în mâinile tale fericirea celuilalt şi faci tot posibilul să i-o oferi pe tavă! Preocuparea pentru cel de lângă tine e la cote maxime, dorind să-i dăruieşti celui drag tot ce are nevoie, ba chiar mai mult, cu o generozitate ieşită din comun.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel