Horoscop, marți, 21 august, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Taurii  să nu se  grăbească să extragă o concluzie cu iz negativ doar din cauza unui răspuns care, la prima vedere, îi dezamăgesc, pe când Gemenii se pot împotmoli într-o mulţime de lucruri mărunte încât vor pierde timp preţios fără rost.

Horoscop, 21 august 2018, BERBEC

Ai o direcţie clar stabilită de mers, dar ceva nu-ţi convine la ea. Parcă ai dori altceva sau poate cineva din jur îţi propune o altă idee care ţi se pare mult mai interesantă. Nu renunţa la prima variantă, încearc-o să vezi unde duce, şi doar după ce vei da piept cu cine ştie ce piedici să te gândeşti şi la planul de rezervă. Nu e soluţia cea mai bună să abandonezi un drum deja început doar pentru că te atrage altul, ci te poţi ocupa, cumva, de amândouă, succesiv. După prima încercare, poate vei descoperi dacă merită sau nu să încerci şi a doua variantă.

Horoscop, 21 august 2018, TAUR

Nu te grăbi să extragi o concluzie cu iz negativ doar din cauza unui răspuns care, la prima vedere, te dezamăgeşte. E posibil ca după o vreme să mai apară informaţii care să repare situaţia de acum, încât vei regreta că te-ai pripit în concluzii. Unele lucruri au nevoie de mai mult timp pentru a se aşeza pe teren sigur, ca atare, în cazul problemei care te frământă acum nu se poate spune că ai ajuns încă la nivelul cel mai bun. Sunt probele inerente de pe parcurs ca în final să primeşti exact rezolvarea cuvenită. Mai ai răbdare înainte de a spune ce crezi despre această situaţie.

Horoscop, 21 august 2018, GEMENI

Te poţi împotmoli într-o mulţime de lucruri mărunte încât vei pierde timp preţios fără rost. Mai bine le ignori, chiar dacă eşti genul de om căruia îi cam place să caute nod în papură, dar, de data aceasta, a te apleca spre aceste mărunţişuri nu e deloc în avantajul tău. Nu descoperi nimic folositor din analiza ta minuţioasă, ci doar informaţii eronate, piste false şi minciuni inofensive. Prefă-te că nu le vezi, ca să nu-ţi consumi energia pe lucruri atât de minore care ar merita trecute cu vederea!

Horoscop, 21 august 2018, RAC

Nu te aştepta ca toţi oamenii cu care intri azi în contact să se comporte exemplar şi corect cu tine, ci fii pregătit şi pentru unele animozităţi. Unii te judecă pe nedrept, dar şi tu îi critici pe alţii tu fără motiv, pentru că nu vă acordaţi unii altora suficient timp în a vă cunoaşte atât de bine încât să vă priviţi corect. Nu te grăbi să etichetezi pe cineva fără să-i fi oferit suficient timp înainte de a-ţi da cu părerea despre cum e el cu adevărat, nu poţi cataloga pe cineva corect privindu-l doar dintr-o singură direcţie. Oferiţi-vă unul altuia mai mult timp de aprofundare a relaţiei!

Horoscop, 21 august 2018, LEU

Veştile bune vin in toate părţile şi cum să nu te bucuri şi tu de ceea ce auzi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viaţa lor care îi fac acum atât de fericiţi şi simt nevoia să împărtăşească şi cu tine tot ce li se întâmplă. Felicită-i, transmite-le numai gânduri bune şi laude, pentru că îi va ajuta enorm susţinerea celor dragi! Şi tu ai face la fel în momentele tale de sărbătoare, pentru că nimic nu adună mai bine familia aproape decât la bucurie! Ba chiar se poate ivi şi şansa unei petreceri ad-hoc: spune da imediat!

Horoscop, 21 august 2018, FECIOARĂ

Ai nevoie de ceva care să te liniştească, să-ţi potolească furtuna de emoţii şi gânduri care te-a copleşit. Te afli în faţa unui eveniment care generează o stare psihică greu de controlat, ca tracul de dinaintea intrării în scenă. Cum singur nu găseşti cârligul de care să te agăţi pentru a te relaxa cât de cât, profită de prezenţa unor persoane care au acest efect asupra ta. Cu vocea lor domoală, cu ton scăzut şi liniştitor, cu atitudinea lor detaşată de orice, te pot ajuta şi pe tine să revii la o stare mai bună, ţinând în frâu emoţiile negative scăpate de sub control: teama, panica, anxietatea.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel