Horoscop, marți, 20 august 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Relațiile cu autoritățile au de suferit astăzi și doar din cauza nativilor din Leu
Relațiile cu autoritățile au de suferit astăzi și doar din cauza nativilor din Leu

Horoscop. Colegii Fecioarelor vor fi suprinși de faptul că vor să se implice în proiecte pe care altădată le refuzau imediat, iar avertizarea de dezinformare din partea cunoscuților este încă în vigoare pentru nativii din Săgetători.

Berbec

Muncești cu drag și spor și nici măcar ție nu îți vine să crezi. Ești mai atent la detalii și dornic să nu te mai arunci așa ca un berbec. Rezervorul cu răbdare este umplut, iar cei din jurul tău te vor aprecia pentru calmul tău.

Taur

Îți faci multe planuri, numai tu știi de ce. Nevoia compulsivă de a avea control asupra tot nu va fi aliatul tău astăzi. Din contră, te vei lovi de foarte mult imprevizibil și asta va dărâma orice planificare. Rămâi bine ancorat în prezent.

Gemeni

Te simți într-o cursă contra cronometru și uiți că graba strică întotdeauna treaba. Deși ți se spune că exagerezi, tu îți menții părerea și îndrăznești să te cerți cu toată lumea. Mai bine folosește energia în altă parte decât să regreți pe urmă.

Rac

Superiorul îți încredințează o nouă sarcină de serviciu importantă, iar tu o iei în serios și nu vrei să împărtășești nimănui strategia ta. Colegii te vor acuza că nu ești comunicativ și nu vor dori să te ajute până nu le vei da câteva detalii.

Leu

Relațiile cu autoritățile au de suferit astăzi și doar din cauza ta. Pentru că tu ceri respect total, însă uiți să respecți la rândul tău. Pentru a nu te trezi singur, fă bine și încearcă să ai în vedere că nu ești deloc stăpânul lumii.

Fecioară

Colegii vor fi suprinși de faptul că vrei să te implici în proiecte pe care altădată le refuzai imediat. Ți-a revenit cheful de muncă și nu numai. Parcă astăzi vrei să iei cuvântul, să reprezinți interesele altora sau să îți ceri direct drepturile.

Balanță

Persoana iubită te va pune serios pe jar astăzi. Nimic nu îi convine și te va certa pentru orice nimic din viața voastră. Gândește-te dacă nu cumva nimicul respectiv este doar un pretext, nu și cauza. De aceea, fă-ți curaj și întreabă-l.

Scorpion

Încerci să regăsești un punct de echilibru în orice domeniu, te străduiești cât poți de mult și pentru asta vei fi foarte apreciat inclusiv de prieteni. Profită de ziua aceasta și de capacitatea ta de a fi diplomat în momente de criză pentru a obține ce vrei.

Săgetător

Avertizarea de dezinformare din partea cunoscuților este încă în vigoare. Nu te lăsa ușor păcălit și nu bârfi persoanele dragi cu oricine. Exist riscul ca vorbele tale să ajungă la ele într-un mod nedorit, chiar distorsionat.

Capricorn

Când ți-e lumea mai dragă, atunci se mai strică ceva prin casă și ai de făcut numeroase cheltuieli pentru reparații. Dar vestea bună este că ai fonduri și că găsești specialiștii cei mai buni în acest sens. Evită conflictele cu părinții.

Vărsător

Dacă un prieten dorește să îți încredințeze secretele unei alte persoane, spune-i că nu vrei să fii implicat în asemenea situație. Caută să te separi de orice controversă legată de oamenii necunoscuți din viața ta sau apropiați de partener.

Pești

Primești vești îngrijorătoare despre familie, dar nu ai instrumentele necesare pentru a-i ajuta pe cei dragi, așa că fă bine și caută ajutor în alte parte. Fii alături de cei care au nevoie de tine, iar pentru asta încearcă să îți gestionezi altfel agenda cotidiană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel