Horoscop, marți, 19 noiembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Vărsătorii s-au  săturat de pretențiile șefului și reușesc să îi confrunte
Vărsătorii s-au săturat de pretențiile șefului și reușesc să îi confrunte

Horoscop. Acțiunile Berbecilor nu vor mai fi vizibile ca altădată, ci vor prefera să fie mai introvertiți și să le facă planuri de rezervă pentru orice.

Berbec

Acțiunile tale nu vor mai fi vizibile ca altădată, ci vei prefera să fii mai introvertit și să îți faci planuri de rezervă pentru orice. Evită tendințele vindicative. 

Taur

Vor apărea conflicte în cuplu, însă vor fi unele ușor de stins și menite să vă ajute să vă redescoperiți. Vei exagera cu gelozia. 

Gemeni

Nimeni nu este dator să se ocupe de pasiunile tale. Te plângi că nu ai timp destul sau că toți sunt împotriva ta, dar adevărul este că nu îți cunoști prioritățile. 

Rac

Ai un program foarte încărcat. Nu știi cum să mai faci față și ceri ajutorul unor persoane de încredere. Din păcate, nu vei primi sprijin de unde te aștepți. 

Leu

Te trezești implicat fără voia ta într-un scandal în sânul familiei. Asta se datorează și faptului că nu ai comunicat la timp cum trebuia. 

Fecioară

Te pierzi ușor cu firea și nu reușești să te controlezi deloc. Îi rogi pe toți să te lase în pace. Chiar și așa, nebăgat în seamă, tot vei avea accese de furie. 

Balanță

Partenerul este dintr-o dată introvertit, refuză să vorbească sau să participe la evenimentele de familie. Cu siguranță ascunde ceva și trebuie să afli. 

Scorpion

Dobândești o doză nouă de energie și ai impresia că poți muta munții. Cei mai sensibili vor reuși să ceară ceea ce își doresc de la serviciu sau de la familie.

Săgetător

Ți-aș recomanda să ai grijă de tine, mai ales în ceea ce privește sănătatea. Ai ignorat mai multe simptome sau nu ai respectat orele de somn.

Capricorn

Un prieten se dovedește a fi chiar un inamic. Vei rămâne dezamăgit pentru că l-ai ajutat și ai fost alături de el când avea nevoie și consideri că nu meriți ce îți face.

Vărsător

Te-ai săturat de pretențiile șefului și reușești să îl confrunți. Îi spui că greșește și că nu este corect informat. Reacția lui va fi una neașteptată.

Pești

Vrei să călătorești, să mergi în locuri noi, dar ai și o temere în acest sens. Partenerul va fi de acord să meargă cu tine și astfel îți mai revii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel