Horoscop, marți, 19 martie 2019

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Gemenii sunt cu capul în nori astăzi, iar Leii se vor afla astăzi la o răscruce.

Berbec

Berbecii sunt complet concentrați pe problemele de la serviciu. O oportunitate unică îi transformă pe nativii din această zodie în adevărați luptători, gata să facă orice pentru a-și atinge scopurile. Este posibil, totuși, ca unele persoane apropiate sau chiar partenerul de viață să se simtă neglijați. Încearcă să le explici situația cu răbdare, vor înțelege și chiar te vor ajuta. În orice caz, sunt momente unice, care ar putea duce la succese de neimaginat în urmă cu câteva luni.

Taur

Taurii ar trebui să aibă mare grijă atunci când discută probleme delicate, în special în dragoste. Persoana iubită ar putea înțelege greșit mesajul și să-și schimbe subit comportamentul. Există chiar riscul unor confruntări din cauza neînțelegerilor. În astfel de situații, tăcerea este de aur. O soluție ar fi să asculți cu atenție ce spune partenerul de viață și să amâni un răspuns tranșant. În orice caz, e mai bine decât să spui lucruri regretabile.

Gemeni

Gemenii sunt cu capul în nori. O persoană atrăgătoare, care le face ochi dulci, îi transformă în elevi la prima iubire. Uită lucruri, sunt neatenți la serviciu și, în general, nu au chef decât de aventuri amoroase cu noua lor cucerire. Atenție, însă, această persoană te place tocmai pentru spiritul independent și atitudinea calmă. S-ar putea să nu mai fie atât de entuziasmată de un adolescent copilăros.

Rac

Sfatul zilei e să nu faci nimic pe ascuns. Îţi vei distruge reputaţia de om onest. Tot ce vrei să faci trebuie să corespundă regulilor. Mai ales că se prefigurează noi proiecte la care să iei parte alături de mai mulţi colegi, iar imaginea ta e esenţială. Spre seară ar fi potrivit să te gândeşti la planificarea unei vacanţe în această primăvară sau la începutul verii.

Leu

Mulţi nativi din zodia Leu se vor afla astăzi la o răscruce. Fie vor fi nevoiţi să aleagă o altă cale creativă, fie o schimbare profesională, sau o decizie de a pune din nou în armonie relaţiile tale amoroase. Unii Lei vor simți nevoia să pună punct căsniciei lor. Nu luaţi nicio decizie până nu vă puneţi ordine în gânduri. Dimineaţa e mai favorabilă pentru acest lucru, Leii fiind mai înţelepţi atunci decât seara.

Fecioară

O zi care cel mai probabil va trece aproape neobservată, fără griji şi excese. O vei umple cu activităţi de rutină, cum ar fi plata facturilor, timp petrecut cu copiii, sau mici cumpărături cotidiene. În plan personal, sunt posibile câteva surprize plăcute. Poate chiar sprijin de la persoane despre care credeai că-ţi sunt duşmani. Tot astăzi se va încheia conflictul de lungă durată din familia ta.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel