Horoscop, marți 18 februarie 2020

Daniela Simulescu |
Data publicării:
Berbecii sunt acuzați că nu sunt  corecți cu toți oamenii din jurul său
Berbecii sunt acuzați că nu sunt corecți cu toți oamenii din jurul său

Horoscop. Leii descoperă  că au uitat să plătească niște facturi sau apar alte cheltuieli neprevăzute în bugetul lunar.

Berbec

Ești acuzat că nu ești corect cu toți oamenii din jurul tău. Vei încerca să demonstrezi că nu este adevărat, îți vei pierde multă energie în acest sens.

Taur

Crezi că îți faci bine treaba la serviciu și că meriți laude pentru asta. Unii colegi vor critica modul tău de lucru, nu neapărat și rezultatele.

Gemeni

Asigură-te că îți iei mereu măsuri de siguranță atunci când începi o colaborare sau închei un contract! Mai bine asculți decât să vorbești.

Rac

Sunt contre destule la serviciu și e greu să lucrezi în condițiile acestea. Vrei liniște și armonie, doar așa poți fi creativ.

Leu

Descoperi că ai uitat să plătești niște facturi sau apar alte cheltuieli neprevăzute în bugetul lunar. Tu ești singurul vinovat, deci nu căuta alți responsabili.

Fecioară

Astrele te sfătuiesc să nu te bazezi deloc nici pe apropiați și nici pe străini. Aceștia sunt foarte zăpăciți și nu poți avea încredere în ei.

Balanță

Găsești sprijin la persoana iubită și sfaturi bune la prietenii cei mai buni. Provocările de la locul de muncă îți dau peste cap programul zilnic.

Scorpion

Îi ceri iertare unei persoane pe care ai rănit-o în trecut, dar reacția ei nu va fi cea așteptată. Nu îți da seama pe ce ai cheltuit o anumită sumă de bani.

Săgetător

Vrei să fii luat în serios atunci când te implici într-un proiect important, însă colegii și șefii vor face glume referitoare la cum te comporți.

Capricorn

Ai impresia că toți te invidiază pentru cele mai recente reușite și vei deveni arogant. Ar fi mai bine să folosești energia lui Marte în alte zone ale vieții.

Vărsător

Încă de dimineață îți vei pune o serie de întrebări legate de experiența, de reușitele de până acum, dar și despre planurile de viitor.

Pești

Abia te ridici din pat să pleci unde ai treabă. Vei face totul cu mult profesionalism, deci nimeni nu își va da seama că ești epuizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel