Horoscop, marți, 16 octombrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Fecioarele trebuie să discute mai mult cu persoana iubită, pentru că este o zi în care multe lucruri până acum incerte pot găsi o soluţie care să vă convină amândurora. Dacă unele lucruri nu au ieşit bine în viaţa Berbecilor, atunci nu trebuie să se cramponeze de ele şi să le tot treacă în revistă.

Horoscop, 16 octombrie 2018, BERBEC

Dacă unele lucruri nu au ieşit bine în viaţa ta, nu trebuie să te cramponezi de ele şi să le tot treci în revistă. Eşecurile au şi ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru ca, data viitoare, să nu mai greşeşti şi să-ţi iasă toate ca la carte.

Ai să vezi că visul care tocmai s-a destrămat are un rol în viitoarele tale succese. Nu îţi era dat să primeşti acel lucru sau nu era aşa de bun pentru ce va urma de acum înainte, ca atare aşteaptă cu încredere ce are de oferit viaţa în schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mâna.

Poate fi mai bun deoarece legea compensaţiei lucrează!

Horoscop, 16 octombrie 2018, TAUR

Nu te lăsa intimidat de cei din jurul tău care pun la îndoială paşii parcurşi de tine până acum. Nu toată lumea te cunoaşte aşa cum eşti tu, nu oricine are răbdare să asculte cu ce te lauzi din trecutul tău, şi, ori din invidie, ori din dezinformare, comentează şi critică tot ce le povesteşti.

Nu pune la suflet circumspecţia lor, pentru că unii nu ştiu să aprecieze decât ceea ce fac ei înşişi, ca atare contează să fii tu mulţumit de ceea ce ai realizat, fără să aştepţi neapărat aplauzele celor din jur, deşi alt tonus ai avea dacă lumea ar şi aprecia eforturile depuse de tine. Mai aşteaptă, taci şi faci, şi într-o zi lumea se va convinge.

Horoscop, 16 octombrie 2018, GEMENI

Prea te laşi dominat de influenţele negative din jurul tău, când tu ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta să treci cu brio peste orice impas. Nu te compara cu alţii, tu eşti tu, ştii cel mai bine pe ce te poţi baza, or ceilalţi te privesc ca şi cum ai fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, îngrijorat de ceea ce nu merge bine.

Capul sus şi scoate la lumină ceea ce deţii şi ceea ce ştii, pentru că asta contează cel mai mult acum. Nimeni nu e ca tine, deci nu-ţi raporta valoarea la a celor care te trag permanent înapoi.

Horoscop, 16 octombrie 2018, RAC

Visează, ai curaj să creezi scenarii cât mai fanteziste, lasă imaginaţia să creeze orice vrea, pentru că de aici se nasc cele mai interesante lucruri. Totuşi, ar fi bine să fii discret şi să-ţi păstrezi visele doar pentru tine, deocamdată, ca nu cumva să apară piedici care să-ţi taie tot elanul entuziast de acum.

Imaginează-ţi că eşti o bancă de planuri şi idei, dar acum doar le stochezi, pentru ziua când vei apela la sertăraşele din memoria ta pentru a mai scoate câte o idee la lumină. E o abundenţă de soluţii creative, care te stimulează să mergi şi mai departe.

Horoscop, 16 octombrie 2018, LEU

Ai nevoie de un vis nou, de un impuls nou către care să-ţi canalizezi energia iar acest stimulent apare de unde nici nu te aştepţi. Îl poţi considera un cadou superb de la viaţă, un bonus suplimentar faţă de tot ce ai cules până acum, deci ai toate motivele să te bucuri ca un copil de această minunată surpriză.

Meriţi tot ce-i mai frumos şi mai bun, ca atare oferă-ţi acest dar după care inima ta tânjeşte, indiferent despre ce ar fi vorba. Metaforic vorbind, ai voie să te înfrupţi dintr-o cutie întreagă de bomboane de ciocolată fără să te gândeşti la nimic altceva decât la gustul excelent şi la senzaţia de fericire care te încearcă.

Horoscop, 16 octombrie 2018, FECIOARĂ

Discută mai mult cu persoana iubită, pentru că este o zi în care multe lucruri până acum incerte pot găsi o soluţie care să vă convină amândurora. Nu refuza dialogul, e nevoie de comunicare sinceră şi deschisă, de ascultarea părerii celuilalt cu raţiune şi detaşare, ca nu cumva să luaţi fiecare, separat, decizii care să nu ţină cont de celălalt.

Chiar dacă, în cuplu, bărbatul va fi cel care are ultimul cuvânt, acesta trebuie să ia decizii în strânsă legătură cu dorinţele femeii de alături, deci staţi amândoi de vorbă cu cărţile pe masă!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel